De ce s-a mutat actrița Clara Vodă în Australia și cu ce se ocupă acolo: "Începuturile au fost foarte grele". Actrița din "Eu când vreau să fluier, fluier" își regretă meseria

 Dumba Gabriela
.

Clara Vodă locuiește de 11 ani în Australia și a luat această decizie împreună cu soțul și fiul ei, fără să regrete nici o secundă acum că a părăsit România. Actrița din „Eu când vreau să fluier, fluier” spune că a simțit nevoia unei schimbări majore, însă și umilințele pe care le-a întâlnit în carieră au contribuit la decizia de a se muta în Australia, dar și de a-și regreta meseria.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Clara Vodă și-a dorit să renunțe la actorie de mai multe ori, din cauza momentelor grele și umilitoare pe care le-a trăit. Pe 8 martie a împlinit 54 de ani și spune că, dacă ar fi s-o ia de la început, nu s-ar mai apuca de Actorie. În schimb, este foarte fericită cu decizia ei de a se muta în Australia.

14clara14clara

Actrița Clara Vodă explică de ce s-a mutat în Australia

După 13 ani de stat pe gânduri, Clara Vodă a decis, împreună cu soțul și fiul, să emigreze în Australia. Din 2013 locuiește în cea de-a doua ei țară și mărturisește că începutul a fost foarte greu.

Povestea plecării noastre în Australia este una lungă, care a început în anul 2000 și s-a finalizat în anul 2013, când ne-am stabilit acolo. Mi-ar trebui o oră ca să vorbesc despre toată această schimbare, aventură. Am plecat pentru că am simțit nevoia unei mari schimbări în viața noastră.

A fost important că am putut lua decizia asta împreună cu Bogdan și cu Vlad. Începuturile în Australia au fost foarte grele, oricine pleacă din țară poate să mă înțeleagă. Am plecat din România…

Sunt foarte multe lucruri care ar trebui spuse, dar vor rămâne nespuse. Important este că am luat împreună această decizie și acum putem să numim Australia a doua noastră casă', povestește pentru FANATIK actrița Clara Vodă.

Citește și: Motivul pentru care Mihai Bobonete postează rar fotografii cu copiii lui: „Nu suntem o familie avidă după expunere, nota de plată vine la final’. Maria și Octavian învață la școală privată / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Mihai Bobonete după ce a avut probleme cu spatele: „2023 a fost un an cu mari cumpene pentru mine’. Detalii despre noul sezon Românii au talent / EXCLUSIV

Cu ce se ocupă Clara Vodă în Australia

Clara Vodă mărturisește că a avut parte de momente umilitoare în cariera de actriță, în România, și dezvăluie cu ce se ocupă în prezent, în Australia.

„Da, cu siguranță am mai regretat. În toate momentele grele sau umilitoare prin care am trecut. Dacă aș avea 16 ani acum, aș face arheologie sau arte plastice și cu siguranță ceva legat de natură și ocean.

În prezent activitatea mea principala constă în predarea artei actorului de film și teatru la facultatea din Sydney. Se numește Național Institute of Dramatic Art (NIDA), adică UNATC-ul australian, ca să zic așa. Regizez spectacole, filmez și îmi doresc să fac proiectele mele de teatru și film.

În teatrul din România nu mai știu cum e să reziști, să te menții. Aici în Australia a trebuit să o iau cumva de la capăt și să mă reinventez. Am învățat foarte multe și am făcut lucruri pe care nu bănuiam că le pot face: regie, design, cameră', a mai spus Clara Vodă.

Actrița Clara Vodă a mărturisit că încă de mic copil și-a dorit să fie băiat, iar pe plan profesional regretă și acum că nu a studiat Medicina. 

„Hahaha! Am avut și eu momentele mele de teribilism și revoltă. Cine mai știe în ce moment al vieții mele eram când am spus că mai bine eram băiat. Sunt bine așa cum sunt și îmi place că sunt femeie. Îmi place ce a spus Orson Welles: 'dacă nu ar fi fost femeile, am fi continuat să ne ghemuim prin peşteri şi să mâncăm carne crudă. Ne-am civilizat doar cu scopul de a ne impresiona iubitele. Cred că da, timiditatea și sensibilitatea sunt tot acolo, nici nu aș vrea să le pierd.

Și acum regret uneori că nu am făcut medicina. Până la urmă e meseria cea mai nobilă, ca și preoția. Ce poate fi mai frumos decât să salvezi oameni, trupește și sufletește. Cred că nu poți face Medicină dacă nu ai vocație și cred că eu nu am avut această misiune. Filmul Pas în doi' cred că mi-a dat un răspuns pe care îl așteptam și cred că îl știam. Am știut că vreau să fac actorie sau orice fel de profesie în domeniul artelor', a mai spus actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton