De ce s-a mutat Anamaria Ferentz, de fapt, în America: "Am plecat în 2010, nu aveam pe nimeni, nu aveam prieteni. Nu m-am dus să visez la cai verzi pe pereți, să devin vedetă la Hollywood..."

 Calin Maria Bianca
.

De ce s-a mutat Anamaria Ferentz, de fapt, în America. În 2010, Anamaria Ferentz a plecat în America, iar de atunci, vreme de 14 ani, nu a mai venit în țară. Acum prezența ei pe meleagurile românești a intrat în atenția tuturor, dar mai ales declarațiile pe care le face despre viața ei profesională și intimă. Iată ce spune despre relația alături de americanul cu care trăiește de trei ani o poveste de iubire, dar și cum a venit decizia de a se muta în America.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pentru Anamaria Ferentz se pare că timpul a stat în loc! Anii sunt fără dar și poate doar un număr pentru ea la cât de bine arată. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, a apărut cu zâmbetul pe buze, îmbrăcată într-o rochie scurtă, încălțată cu sandale cu toc, astfel că apariția ei a surprins pe toată lumea. E clar că duce viața la care a visat dintotdeauna și îi merge bine pe toate planurile, așa cum a dezvăluit.

whatsapp-image-2024-04-16-at-14.59.01-1whatsapp-image-2024-04-16-at-14.59.01-1

Citește și: Anamaria Ferentz a revenit în România, după 14 ani: „E mai frumos decât mă așteptam. Sunt foarte plăcut surprinsă, pentru că în București…”. Cum a așteptat-o prietena ei, Cristina Spătar

Citește și: Cum își răsfață Anamaria Ferentz iubitul american și ce surpriză i-a făcut de ziua lui de naștere: „Am zis să îi fac acest cadou'

Citește și: Jador, prima reacție după ce s-a spus că iubita lui, Oana Ciocan, e însărcinată: „Mi-aș dori o fată”

Citește și: În ce relații a rămas Alina Ceușan cu Alex Militaru, după anunțul divorțului de prietena ei, Carmen Grebenișan: „I-am dat mesaj, l-am întrebat cum se simte. A fost cea mai bună decizie'

De ce s-a mutat Anamaria Ferentz, de fapt, în America

Anamaria Ferentz a luat spontan decizia de a pleca în America în anul 2010, așa că mulți au crezut că totul este pentru moment. Ei bine, nu a fost deloc așa, fiindcă au trecut 14 ani de atunci și nu se vede înapoi pe meleagurile românești. A făcut multe sacrificii pentru a ajunge în acest punct al vieții ei și nu ar da niciodată liniștea unei vieți normale, pe cea de aici, unde mereu stătea cu grija paparazzilor.

„Am plecat în 2010. Sunt 14 ani. Sunt foarte recunoscătoare ție și Andrei, ei sunt printre preferații mei, și anume, pentru că atunci când eu mi-am depus actele să devin, să stau acolo cu drept deplin, adică să am Green Card, mie îmi trebuiau niște scrisori de recomandare, eu mi-am depus atunci pentru niște abilități speciale de cântăreață, poți să faci treaba asta acolo, poți să fii doctor, poți să fii orice, scriitor, inventator, dacă ai abilități. Mi-au trebuit multe scrisori, am luat de la radio, de la televiziune, voi mi-ați dat semnătura, o să țin minte totdeauna, să știi', a zis ea, în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe Pro TV.

Anamaria Ferentz: „M-am dus să trăiesc o viață normală, fără paparazzi'

Anamaria Ferentz a spus clar că nu se mai regăsea în viața pe care o ducea în România, când cânta în trupa Demmo, unde nu putea să facă nimic fără a fi surprinsă de paparazzi. Mai mult decât atât, așa cum știm cu toții, America este țara tuturor posibilităților, iar ea voia să schimbe totul și să pornească de la zero, cu o viață normală și așa cum își dorește. A ales să trăiască visul american și, chiar dacă, pe parcursul anilor, a avut și alte joburi, nu a renunțat la muzică, prima ei dragoste. 

„Eu m-am dus în America să nu cânt, nu m-am dus să visez la cai verzi pe pereți, să devin vedetă la Hollywood, m-am dus să trăiesc o viață normală, fără paparazzi. (…)Am plecat să trăiesc o viață de om normal, să am o relație. (…) Am plecat în 2010, nu aveam pe nimeni, nu aveam prieteni. (…) Am și cântat, românii de acolo când au auzit că sunt acolo am cântat, toată America am cunoscut-o, cântând la comunitatea românească. (…) Apoi, ca să mă susțin financiar, am intrat în imobiliare, îmi place mult domeniul ăsta, a fost ok. Acolo trebuie să faci o școală, așa ai licență'., a continuat Anamaria Ferentz.

Cum și-a cunoscut Anamaria Ferentz iubitul american

Printre altele, Anamaria Ferentz a vorbit și despre relația cu iubitul ei american, Douglas. Deși inițial a ținut totul secret, acum vorbește pe larg despre viața lor personală, având numai cuvinte de laudă la adresa lui. A povestit că s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, el fiind cu 11 ani mai mare decât ea, și având 7 copii din două relații anterioare, lucruri care pe ea nu au dat-o înapoi niciodată.

„Doug este un om pe care l-aș dori oricui. Să ai un partener așa, care să creadă în tine mai mult decât crezi tu și să te susțină, nu neapărat financiar, ci emoțional, sufletește. Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni, ei aveau afaceri împreună. (…) E cu 11 ani mai mare decât mine, are șapte copii din două căsătorii anterioare și sunt tare drăguți. Sunt trei fete, sunt mari, la colegii, la casele lor, și ceilalți patru băieți au între 11 și 15 ani, sunt foarte drăguți. (…)

De sărbători suntem întotdeauna cu șapte copii. Pe 8 mai facem trei ani de când suntem împreună, el este un om senzațional, el ar vrea să vină în România, dar nu a avut cum în perioada asta', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton