De ce s-a răcit relația dintre Marina Voica și Sanda Țăranu, deși sunt vecine la Breaza: „Înainte, ne vizitam aproape în fiecare zi. Mă gândeam, oare, ce are cu mine?"

 Tudorache Simona
.

Marina Voica locuiește la Breaza, într-o căsuță cochetă, lângă Sanda Țăranu, fosta crainică TV din perioada comunismului. Deși cele două au împărțit o relație de prietenie de-a lungul anilor, acum lucrurile s-au mai schimbat. De ce s-a răcit relația dintre Marina Voica și Sanda Țăranu, deși sunt vecine la Breaza.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marcate de boli și de pierderile suferite, cele două nu se mai văd atât de des ca înainte. Marina Voica recunoaște că s-a gândit la Sanda Țăranu, s-a întrebat ce a făcut-o să se schimbe. A înțeles, însă, că după moartea soțului ei, tenorul Nicolae Ţăranu, nu mai e la fel.

De ce s-a răcit relația dintre Marina Voica și Sanda Țăranu, deși sunt vecine la Breaza

Marina Voica duce dorul întâlnirilor cu Sanda Țăranu, vecina ei de o viață. Artista a reușit să depășească problemele avute cu inima, dar nu simte că viața mai are același farmec la 87 de ani.

„Înainte, ne vizitam aproape în fiecare zi, suntem vecine, dar, de când Sandei i-a murit soțul, tenorul Nicolae Ţăranu, și viața ei s-a schimbat. Mă gândeam, oare, ce are cu mine? N-are nimic, a înaintat în vârstă, la toți au venit bolile, i s-a schimbat starea, nu mai suntem aceleași. 

Eu sunt cea mai bătrână din lumea artistică, dar cred că sunt și cea mai sănătoasă. Cu inima, după operație, sunt bine, deși am avut o problemă mare de tot. Între timp, au mai apărut și altele, dar le duc. Degeaba spune lumea că fiecare vârstă are farmecul ei. Dă-o naibii, niciun farmec nu are vârsta înaintată, după 80 de ani, să fim serioși!', susține solista pentru Click!

marina-voica-12marina-voica-12

Marina Voica nu se mai poate ocupa de livada pe care o are la Breaza

Marina Voica e mândră de căsuța ei, dar recunoaște că livada pe care o are e greu de întreținut. Cel care se ocupa în trecut de ea era soțul ei.

„E frumos aici. Însă livada e greu de întreţinut pentru că terenul nu e plat peste tot. Aici mai găseşti şi arbori ornamentali, tufe de coacăze, dar şi fragi. Altădată, Nicolae, soţul meu, se ocupa de aceste treburi, ştia să şi cosească. Acestă casă este mică, modestă, am decorat-o astfel încât să nu semene cu cea de la Bucureşti. Am și o maşină de cusut Singer manuală, obiecte de ceramică de Corund, fotografii de familie', adaugă ea.

Citește și: Ce regrete are Marius Tucă la 58 de ani și care crede că este marea lui realizare: „Am un poem în care spun că atunci când mă uit în oglindă, mă uit ca la un străin”

Citește și: Reacția lui Cătălin Bordea, după atacul colegilor săi la adresa fostei lui soții, Livia: „Înseamnă că au fost lezați de…'

Citește și: Anca Dumitra se pregătește să devină mamă, dar încă nu a dezvăluit sexul bebelușului. Când este programată nașterea: „Tot ce îmi doresc este să vină la termen. Nu m-am decis…'

Citește și: Interviu cu Matei Constantin, actorul care va juca în serialul Tătuţu, de la Pro TV. Cum e atmosfera la filmări și ce spune despre personajul său: „Pentru mine, orice rol e o nouă provocare. Având 24 de ani…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce mesaj le-a transmis Marcel Pavel lui David Popovici și părinților lui: 'Ești fabulos! Felicitări părinților tăi care te-au educat atât de frumos, pentru implicarea şi sacrificiile făcute…' / EXCLUSIV

Marina Voica se vedea des înainte și cu Margaretei Pâslaru

Marina Voica are multe amintiri și cu Margareta Pâslaru, dar nici cu ea nu se mai vede atât de des ca înainte. Solista continuă să călătorească, să zboare cu avionul și să participe la evenimentele la care e invitată.

„Am avut o prietenie și cu Margareta Pâslaru, dar exact ce ne-am întors, la ce se spuneam adineauri. Lumea s-a schimbat, odată cu vârsta, nu le pasă de trecut, se gândesc la probleme lor. Mă bucur însă că cei din noua generație mă respectă. Eu nu trezesc invidii, ci admirație, la vârsta asta. Să se gândească cei tineri că, dacă eu mai pot, ei de ce să se plângă, de fapt?

Mergem înainte! Încă arăt bine, dar nu mă întrebați ce fac, ce trucuri am, că nu fac nimic. Merg și la evenimente, sunt invitată și la festivalul de film de la Iași. Mă îmbrac frumos și mă urc în avion, cu trenul e prea greu, pe canicula asta. Mă duc unde sunt invitată, cel mai bine mă simt printre oameni!', mai spune Marina Voica.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton