De ce s-a retras Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor: „Mie îmi place foarte mult emisiunea, îmi place s-o urmăresc, poate mai mult decât să fiu acolo. Nu a fost momentul oportun..."

 Tudorache Simona
.

De ce s-a retras Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor. Omul de afaceri nu știe dacă o să mai facă parte din proiect în viitor, dar pentru moment se desparte de show-ul de la PRO TV. Sebastian Dobrincu mărturisea de curând că a fost diagnosticat cu o afecțiune autoimună, care îi dă dureri cumplite și îl face să plângă noaptea în pat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Sebastian Dobrincu mărturisește că a luat această decizie legată de Imperiul Leilor din cauza timpului limitat. Cu toate astea, își dorește ca emisiunea să continue, chiar și fără el în studio, pentru că România are nevoie de așa ceva, iar el susține foarte mult tot ceea ce se întâmplă acolo.

sebastian-dobrincu-22sebastian-dobrincu-22

De ce s-a retras Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor

Sebastian Dobrincu crede în Imperiul leilor, chiar și fără el pe scaunul juraților. El speră ca show-ul să fie difuzat în continuare. „Trebuie să îi întrebați pe cei de la Pro TV. Oricum, emisiunea e senzațională, e un format de televiziune care încurajează tineretul să creeze afaceri. Le țin pumnii, nu am mai putut să fiu implicat, este foarte mult efort. Dar eu sper să se facă, pentru că emisiunea e foarte nobilă și cred că România are nevoie de așa ceva. Și mai ales de exemple', spune Sebastian Dobrincu pentru Cancan.

Chiar dacă în sezonul care urmează nu o să mai apară pe sticlă, Sebastian Dobrincu o să urmărească emisiunea. „Nu știu, nu a fost momentul oportun acum cu ultimul sezon. Mie îmi place foarte mult emisiunea, îmi place s-o urmăresc, poate mai mult decât să fiu acolo. Dar îmi doresc să continue. Publicul o apreciază, cine știe, vorbiți cu cei de la Pro TV', mai spune el.

Sebastian Dobrincu nu crede în lucrurile materiale

După ce a ajuns la un nivel de viață de invidiat, omul de afaceri susține că fericirea nu constă în lucruri materiale, în ultima mașină pe care ți-ai luat-o sau în casa în care stai.

„Sunt atâtea chestii extraordinare de construit în lumea asta, mie nu mi se pare că am realizat ceva. Mi se pare că le pui cărămidă cu cărămidă, tot adaugi, dar bucuria nu vine din lucrurile astea materiale, din mașini, din case', adaugă Dobrincu.

Sebastian Dobrincu, despre lucrurile în care crede

Sebastian are convingerea că de preț sunt în această lume oamenii cu care te înconjori și proiectele mărețe pe care le obții.

„Înseamnă că dacă am gustat plăcerile astea efemere și am văzut că nu sunt alea, normal că nu mă orientez după ele. Bucuria vine din oamenii cu care te înconjori, din proiectele care te ambiționează, din planuri mai mărețe, nu din ce mașină ți-ai luat„, precizează Sebastian Dobrincu.

Citește și: Cum a reușit Emma, fiica lui Ilie Năstase, să intre la universitatea unde au studiat Prințul William și Kate Middleton. Ce a povestit Amalia Năstase: 'A avut de susținut 19 examene…'/ EXCLUSIV

Citește și: Angela Similea, superbă într-o ținută albă, la un eveniment în comuna Chiajna: „De două luni am devenit…”. Artista a susținut-o din public pe colega ei, Mirabela Dauer, apoi a urcat pe scenă / EXCLUSIV

Citește și: Amna, sprijinită de tatăl ei și de duhovnic după divorț: „Aveam senzația că el mă judecă pentru că nu am luat niște decizii corecte'

Citește și: Eva Măruță, în primul ei interviu complex, după succesul filmului „Tati part-time”: „Am repetat mult acasă, cu părinții, și de multe ori și singură. Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria”/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni și-a schimbat părerea despre mama Geta de când a ieșit de la Survivor. Ce acuzații îi aduce: „La recompensă m-a luat în brațe, a zis să ne înrudim. Când am ajuns acasă…'

Ce planuri are Sebastian Dobrincu pentru vară

Sebastian Dobrincu are planuri mari pentru această vară când, după cum spune, vrea să se cunoască mai bine pe el însuși. „Munca e muncă, dar trebuie să și trăim. Trec anii ăștia, deja am 25 de ani, mi se pare că de la 20 la 25 a trecut foarte repede. 30 mă înspăimântă, de asta vreau să trăiesc dincolo de muncă și restricții toată ziua', precizează el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton