De ce s-a retras Sore de pe scenă după despărțirea de tatăl fiicei sale: "Simțeam o presiune. Eu cred că lucrurile..."

 Oana Pantazi
.

Anul trecut, după 8 ani de relație, Sore s-a despărțit de partenerul și tatăl fiicei sale, iar ulterior artista a luat o pauză de la scenă. Iată care a fost motivul și ce spune Sore despre alegerea făcută, după atâția ani de carieră, în care a fost permanent în lumina reflectoarelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sore Mihalache a divorțat de fostul soț, Mircea Julean, anul trecut, după opt ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care locuiește cu mama ei. De altfel, în ultima perioadă Sore i s-a dedicat fiicei sale și a lăsat în plan secund viața profesională. Iată care este motivul!

cine-este-sorecine-este-sore

De ce s-a retras Sore de pe scenă după despărțirea de tatăl fiicei sale

Recent, Sore a pus capăt unei îndelungi pauze muzicale într-un mod absolut emoționant – artista și Bitză au lansat remake-ul hitului „Un actor grăbit' – un omagiu adus Laurei Stoica, care a murit într-un cumplit accident de mașină la doar 39 de ani – în cadrul matinalului „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat', difuzat simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls.

Citește și: Sore Mihalache – Fără secrete despre marea dragoste

Citește și: Sore – Primul pictorial alături de fiica ei, Erin

Citește și: Stela Enache a împlinit 73 de ani: „Am avut scena, l-am avut pe Florin Bogardo’. Cum își sărbătorea artista zilele de naștere, înainte de moartea soțului ei

Artista a dezvăluit că, în această perioadă, s-a ocupat cu precădere de Erin, fiica ei în vârstă de 7 ani și jumătate, lăsând viața artistică în plan secund.

„Și eu mă număr printre cei care și-au luat o pauză de la muzică. În ultimii doi ani nu am mai făcut nimic, pentru că, de la un punct, simțeam o presiune; ți se stoarce inspirația. (…) E mereu acel «trebuie să facem, trebuie să lansăm»… un fel de burnout inspirațional. Dar pauzele astea sunt atât de bune.

Eu cred foarte tare că lucrurile și oamenii trebuie să se întâlnească. Lucrurile trebuie să se întâmple, cum a fost și cazul nostru. Pentru mine colaborarea noastră, propunerea venită din partea lui Bitză, a reprezentat semnul că tebuie să încheiem pauza și să repornim', le-a spus Sore lui Greeg și Cosmin Cernat.

Ce relație are Sore cu fostul ei soț, Mircea Julean, la un an de la divorț

Sore și Mircea Julean au format un cuplu vreme de opt ani, iar anul trecut, artista a anunțat divorțul de tatăl fiicei sale. După despărțirea de fostul soț, cântăreața a avut o scurtă relație cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache.

Invitată, cu ceva timp în urmă, în podcastul lui Jorge, Sore Mihalache a vorbit despre divorțul de fostul soț, Mircea Julean. Cântăreața l-a cunoscut pe tatăl fiicei sale prin intermediul Alinei Eremia, alături de care a jucat în serialul Pariu cu viața.

„A fost o separare foarte frumoasă, foarte frumoasă e poate exagerat spus. A fost în termeni foarte ok. Practic, despărțirea, ruperea, relația fusese consumată și încheiată deja (n.red.: la momentul separării). N-am mai avut ce să sufăr. Dacă a fost ceva, deja fusese, trecuse, se spălase. A fost o separare foarte ok pentru că am reușit să comunicăm foarte bine amândoi în momentul acela. Din momentul acela încoace suntem amândoi foarte echilibrați în creșterea lui Erin. Este realmente un tată extraordinar’, a declarat Sore.

Sore a mai spus că are o relație bună cu fostul ei soț, Mircea Julean. Mai mult, vedeta a dezvăluit că Erin se întelege foarte cu tatăl ei și îl consideră erou. „Noi astăzi suntem prieteni mai buni decât înainte. Ne înțelegem mai bine decât ne înțelegeam înainte. Așa cum privesc eu, lucrurile sunt mai bine decât erau’, a completat Sore.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton