De ce s-a supărat Vlăduța Lupău pe Bursucu: „E adevărat că poate am sărit calul, recunosc. Poate că într-o zi o să ne împăcăm”

 Tudorache Simona
.

De ce s-a supărat Vlăduța Lupău pe Bursucu. Bursucu a reușit să o supere pe Vlăduța Lupău și de atunci solista nu îi mai vorbește. Prezentatorul de la Kanal D recunoaște că a făcut un comentariu nefericit despre iubitul ei, care își tatuase chipul ei pe braț, iar de atunci aceasta a refuzat să mai intereracționeze vreodată cu el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu toate astea, Bursucu speră să se împace și susține că reacția lui nu a fost cu intenție. A făcut o glumă și a râs, dar ea nu a avut la bază ceva negativ. Vlăduța Lupău e însă foc și pară și nu dă seame că ar accepta un armistițiu.

bursucu-nuntabursucu-nunta

De ce s-a supărat Vlăduța Lupău pe Bursucu

Bursucu a dat detalii despre momentul în care Văduța Lupău s-a supărat pe el. Totul se întâmpla în emisiunea pe care el o prezenta cu Teo Trandafir.

Vlăduța Lupău e supărată pe mine. Am făcut eu un comentariu, zice ea, la Teo, la un moment dat, acum ani de zile, că și-a făcut iubitul ei un tatuaj cu chipul ei pe braț. Cică am făcut eu glume atunci. Eu oi fi făcut, nu spun nu. Făceam tot felul, dar nu a fost cu răutate, asta nu înțelege. Pur și simplu am râs că am râs. E adevărat că poate am sărit calul, recunosc. Poate că într-o zi o să ne împăcăm. Să îi spun că nu a fost o țintă, la modul că trebuie să fac mișto sau ceva. Pur și simplu mi-a venit atunci să fac o glumă, proastă probabil. Îmi asum', a declarat Bursucu în podcastul lui Teo Trandafir.

Vlăduța Lupău s-a certat în trecut și cu Georgiana Lobonț

Și Georgiana Lobonț s-a certat în trecut cu Vlăduța Lupău. Cele două artiste au avut o relație foarte apropiată până când Vlăduța Lupău a lansat un colaj de piese vechi reinterpretate ale unor maneliști. Georgiana Lobonț s-a simțit trădată de prietena ei și a subliniat că și ea ar fi avut pregătite acele melodii. De aici a fost doar un pas către un adevărat război. Fiecare dintre cele două și-a susținut punctul de vedere și și-au adus nenumărate acuzații.

Citește și: Ce meserie are Radu Siffredi: „Visul meu a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez'. Iubitul Oanei Matache a fost plecat o perioadă în străinătate

Citește și: Cum își răsfață Anamaria Ferentz iubitul american și ce surpriză i-a făcut de ziua lui de naștere: „Am zis să îi fac acest cadou'

Citește și: „Soțul meu nu este de acord să ascult manele în casă cât e copilul'. Andreea Tonciu, interdicție din partea soțului ei / Cum își educă cei doi fiica

Citește și: Ileana Sterp, deranjată că fiica ei este comparată cu Milan, băiatul lui Culiță: „Și eu mă enervez, și eu poate țip la copiii mei. Carla este un copil răsfățat și… '

Georgiana Lobonț: Succesul te schimbă sau poate îți schimbă gândirea”

După ce și-au aruncat cuvinte grele, cele două artiste ar fi îngropat securea războiului. Georgiana Lobonț susține că ea a trecut peste ce s-a întâmplat.

„Îți spun sincer că mi-a trecut tot ce am avut, aceea supărare pe care am avut-o. Cu mâna pe inimă îți spun, dacă vede cumva cineva din apropiații ei, eu chiar nu am nici-o treabă, ea este chiar o fată foarte bună, eu așa am cunoscut-o, probabil că succesul, ți-am zis, de multe ori te schimbă, sau poate pentru o perioadă îți schimbă gândirea„, a spus ea la „Viața Vedetelor’.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton