De ce s-au certat Adda și CRBL în trecut: ”A vrut să îmi dea el mie peste nas atunci. Am suferit tare. Am simțit că-mi pică cerul în cap. M-am întors plângând și...” / Artistul și-a cerut scuze după 3 ani

.

De ce s-au certat Adda și CRBL în trecut. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adda și CRBL au colaborat împreună în trecut, dar și că la scurt timp după ce au făcut piesa a izbucnit un mare scandal între ei. Pe atunci, artista era la început de drum din punct de vedere profesional, astfel că CRBL nu a ezitat și „a făcut regulile', chiar cu scurt timp înainte ca ea să urce pe scenă alături de el. Iată cum s-a întâmplat totul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Adda a vorbit pentru prima dată despre scandalul cu CRBL în propria ei carte, lansată în anul 2022, astfel că până atunci nimeni nu știa că cei doi artiști sunt certați. Artista nu a făcut publice detaliile pe rețelele de socializare sau la vreun podcast, ci le-a povestit în cartea ei, unde a scos la iveală numeroase lucruri intime pe care fanii nu le știau despre ea și viața sa personală.

adda9adda9

Citește și: Adda îl acuză pe CRBL că ar fi umilit-o, în trecut: „M-am întors plângând. Mi-a spus că…'

Citește și: Deși Adda a terminat tratamentul pentru boala Lyme, analiza i-a ieșit tot pozitivă: „Am încercat să nu mă mai gândesc la asta. Trebuie să am însă grijă să…”/ Cum se simte artista acum

Citește și: Carol Bongiovi, mama lui Jon Bon Jovi, a murit la 83 de ani: „Ne va fi foarte dor de ea”

Citește și: Nepoata actorului Dorel Vișan a luat 10 la BAC. Louise Vișan a ales țara în care va studia: „Este o facultate foarte grea, am fost zece pe un singur loc”

De ce s-au certat Adda și CRBL în trecut

De când s-a aflat însă, mulți au fost curioși cum s-a întâmplat totul, mai ales că în carte a fost discretă și a amintit despre acest moment doar când a vorbit despre greutățile întâmpinate la începutul carierei sale. Acum însă, invitată în podcast-ul lui Teo Trandafir, aceasta a dat mai multe detalii despre cearta cu CRBL, care a avut loc în urmă cu mai bine de cinci ani.

„Eu trebuia să cânt un refren, nu era ceva complicat. Și el s-a supărat pe mine că de ce așa… și m-a scos. Deci eu eram la Forza Zu cu momentul meu și după care, el m-a scos. Am aflat atunci, în ziua aia că eu nu mai intru pe scenă. Și a pus o poză cu mine, dar eu eram lângă scenă. Mi-a zis Nu mai urci pe scenă, că nu mai vreau eu.' A fost o chestie, a vrut să îmi dea el mie peste nas atunci. Am suferit tare, pentru că eram la început (…) Plus că și eu am compus la piesele respective și te doare, ca artist la început de drum, care ai nevoie de expunere. Să fii dat așa la oparte…', a povestit Adda în podcast la Teo Trandafir.

Adda: „Am simțit că îmi pică cerul în cap„

Nu este pentru prima dată când Adda vorbește despre scandalul cu CRBL, care s-a întâmplat în urmă cu mai bine de cinci ani. Artista a povestit în reptate rânduri, cu lux de amănunte, cum s-a petrecut totul, explicând de fiecare dată că momentul a afectat-o foarte tare pe atunci.

M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot.

La Forza ZU, când mă pregăteam să întru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile.

Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra refrenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime', a povestit Adda, în urmă cu mai mult timp.

CRBL și-a cerut scuze pentru reacțiile pe care le-a avut la 3 ani distanță

În urmă cu câțiva ani, Adda povestea despre acest moment dureros cu lacrimi în ochi, mai ales că era la început de carieră. Mulți au empatizat cu cele întâmplate și l-au criticat pe CRBL pentru gestul său, însă la trei ani de zile, artistul a simțit să își ceară scuze pentru reacțiile pe care le-a avut, dar și pentru cum a făcut-o să se simtă.

Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot', a mai spus Adda cu câțiva ani în urmă.

Adda nu a dezvăluit însă dacă acum au o relație frumoasă sau dacă, pur și simplu, lucrurile au rămas la fel și după mesajul lui de împăcare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton