De ce s-au certat Gina Pistol și Smiley, prima dată: „Eu când mă supăr rău de tot, pot să dispar din viața ta”

 Miniosu Alexandra
.

Gina Pistol a dat „din casă' și a dezvăluit de ce s-a certat cu Smiley prima dată. Partenera artistului a mărturisit că gestul făcut atunci de cântăreț a scos-o din sărite, încât s-a supărat foarte rău pe el. Totodată, cei doi îndrăgostiți au mărturisit ce i-au atras cel mai mult unul la celălalt. Iată ce detalii „picante' au scos la iveală din viața de cuplu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși formează un cuplu armonios, apreciat de o țară întreagă, Gina Pistol a recunoscut că au existat și certuri între ea și Smiley. Frumoasa blondină a povestit pe îndelete cum a decurs prima „dispută' dintre ei doi. Cel care a călcat-o pe nervi a fost artistul, chiar pe la începutul relației.

g1-6g1-6

Gina Pistol și Smiley sunt un exemplu în rândul tinerilor. Se iubesc necondiționat, iar cea mai mare dovadă a dragostei lor este fetița lor, micuța Josephine. Deși în casa lor este multă armonie, la fel ca în fiecare relație, mai ales la început, și la ei au existat mici neînțelegeri. Vedeta de la Antena 1 a povestit cum a decurs prima lor ceartă, moment pe care, din fericire, l-au depășit imediat.

Citește și: Smiley a dezvăluit cu cine seamănă fiica lui, Josephine:”Are trăsături și de la mine și de la…”

Citește și: Imagini din casa în care locuiesc Gina Pistol și Smiley.Cum au decorat living-ul

Citește și: Când își va boteza Cristina Cioran fetița:„Nașii au fost aleși'

Citește și: „Au stat șapte luni de zile arestați și au trăit din mila Bisericii'.Momentele de groază prin care a trecut un cunoscut prezentator TV

De ce s-au certat Gina Pistol și Smiley, prima dată

Gina Pistol și Smiley au fost autorii unor confesiuni inedite pe noul canal de YouTube al artistului. Printre altele, iubita artistului a povestit cât de mult de pregătea pentru întâlnirile cu el. La un moment dat, el a întârziat, iar asta a enervat-o la culme, pentru că nu a fost vorba despre câteva minute, ci despre… ore întregi.

Așadar, prima ceartă dintre Gina Pistol și Smiley a avut loc din cauza lui. Vedeta de la Antena 1 se pregătise de zor pentru o întâlnire cu el și deși aceasta era programată în jurul orei 20:00, cântărețul nu a fost „prea punctual'.

Gina Pistol: „Eu când mă supăr rău de tot, pot să dispar din viața ta'

Iubita cântărețului a mărturisit că l-a așteptat până la ora 01:00 noaptea, iar când el i-a spus că mai are încă puțină treabă, s-a supărat. Nu-și mai amintește cum a împăcat-o, iar acum vorbesc cu zâmbetul pe buze despre momentul „tensionat' de atunci.

„Îmi spune Andrei: „Pe la 20:00 termin la studio”. Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto.

(…) Se face 21:00, zic „nu-i scriu acum să nu fiu insistentă'. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: „Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto”. Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric…

1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul. Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: „Ne mai vedem sau nu?”. Zice: „Mai durează puțin”, și atunci i-am zis: „Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu”. (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot, gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început', a povestit Gina Pistol pe YouTube.

Smiley: „Nu ne plictisim deloc'

Nu este un secret faptul că Gina Pistol și Smiley sunt îndrăgostiți până peste cap unul de altul. Iubita artistului a mărturisit că cel mai mult o atrage că „bărbatul ei' este indisponibil pentru restul.

„Mie îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage, îmi place chestia asta', a adăugat Gina Pistol.

În ceea ce-l privește pe Smiley, lui îi place cel mai mult că Gina Pistol are simțul umorului. Astfel, făcând glume mai tot timpul, ei nu se plictisesc niciodată, iar în casa lor e doar veselie.

„Cel mai mult îmi place că râd foarte mult cu Gina, dar mult. Are un simț al umorului fantastic și nu ne plictisim deloc', a mărturisit Smiley.

Sursă foto: Facebook, Instagram & Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton