De ce s-au certat Mariana Moculescu și fiica ei, din nou: "Nidia m-a blocat pe Whatsapp". În ce relații sunt acum, după dispută

 Oana Pantazi
.

De ce s-au certat Mariana Moculescu și fiica ei, din nou. Mariana Moculescu și Nidia, fiica ei și a compozitorului Horia Moculescu, au în spate o istorie destul de tumultuoasă, după ce și-au adus reciproc tot felul de acuzații. În timp ce Nidia dezvăluia că a fost abuzată fizic de mama ei, Mariana a povestit că fiica ei s-ar fi drogat în adolsecnță. Nici azi între cele două lucrurile par că nu funcționează perfect…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De ce s-au certat Mariana Moculescu și fiica ei, din nou. Povestea familiei Moculescu a ținut de multe ori prima pagină a presei mondene, iar acuzațiile pe care și le-au adus toți trei uneori au fost greu de crezut. Dacă Mariana și Horia Moculescu s-au avut la cuțite inclusiv după divorț, era de așteptat ca măcar relația mamă-fiică să fie una mai bună, ceea ce nu s-a întâmplat întotdeauna. Iată ce a povestit Mariana Moculescu despre ultima lor ceartă!

44364593_315806185914169_5632071386399768576_n-copy-copy44364593_315806185914169_5632071386399768576_n-copy-copy

De ce s-au certat Mariana Moculescu și fiica ei, din nou

După ce, o vreme, relația lor s-a stabilizat, acum ceva timp Mariana Moculescu a făcut-o pe fiica ei să o blocheze pe WattsApp, lucru care a intrigat-o profund pe mama Nidiei. Vedeta ar fi făcut niște declarații în presă despre Gina Pistol și Smiley, iar acest lucru a deranjat-o, se pare, pe Nidia, care și-a blocat mama pe WattsApp. În scurt timp avea să afle toată lumea deoarece Mariana Moculescu a scris imediat pe Facebook că a fost blocată de Nidia… În cele din urmă, fiica ei a trecut la sentimente mai bune.

Citește și: Cum arată acum Nidia Moculescu, fata compozitorului Horia Moculescu. De ce a renunțat la muzică și ce job are acum

Citește și: Horia Moculescu a fost operat din nou, la 86 de ani. Cum se simte acum: „Atât timp cât se opresc la gât și nu se duc puțin mai sus…

„Sâmbăta dimineața la ora 8.00 am avut un vis foarte straniu din care m-am trezit imediat. Am simțit fizic în vis că am fost iradiată. Mai târziu, am căutat-o pe Nidia pe Whatsapp cu video și i-am vorbit despre acest vis, dar între timp au apărut titluri de ‘ziar’ cu impresiile mele despre Gina Pistol și Smiley, lucru nedorit de mine, iar Nidia atunci m-a blocat pe Whatsapp.

Mi-a fost de folos să anunț pe Facebook că am fost blocată de Nidia că imediat după m-a deblocat și am vorbit prin mesaje cu ea', a spus Mariana Moculescu pentru Click.ro.

Nidia Moculescu susține că a fost abuzată de mama ei

Nidia Moculescu, fiica Marianei și a lui Horia Moculescu, a dezvăluit coșmarul trăit în copilărie, din cauza tensiunilor dintre părinții ei. Nidia a declarat că mama ei ar fi bătut-o de foarte multe ori, fapt ce i-ar fi marcat copilăria fiicei lui Horia Moculescu. Invitată la emisiunea „În oglindă', aceasta și-a deschis sufletul cu privire la traumele suferite în copilărie. Nidia a fost foarte marcată de certurile monstruoase dintre părinți și, în special, de bătăile încasate de la mama ei. Fiica lui Horia Moculescu a dezvăluit că a suferit enorm în acea perioadă și că era atât de îngrozită să vină acasă, încât avea palpitații la inimă. Iată mărturiile cutremurătoare ale Nidiei Moculescu!

„Mâncam multe bătăi, foarte multe, extrem de multe, mult prea multe. Era o stare continuă de nervi, știai că o să se întâmple ceva rău, oarecum, pândeai răul. Pentru că știam că, în fiecare zi, se iscă câte un scandal, când urcam scările, începea o tahicardie.

Acum, gândindu-mă, a chiar a fost foarte tânără când m-a născut, a avut 22 de ani. N-a știut să gestioneze nervii și cred că și i-a vărsat pe mine. Când mâncam bătăi, nu era acasă (n.r. tatăl ei). Nu, ca să nu se certe (n.r. dacă îi spunea că mama ei o bate). Gelozie, neajunsuri, devenise ură, nu mai era o simplă ceartă. Am văzut, eu mă ascundeam în baie și vedeam farfurii sărind, am văzut niște lucruri foarte nasoale și le-am și trăit„. a declarat Nidia Moculescu, la podcastul „În oglindă„.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton