De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Cristi Chivu: "Nu eram matură emoțional. Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg..."

 Dumitrache Laura
.

Andreea Raicu a vorbit recent despre relația pe care a avut-o cu fotbalistul Cristi Chivu. Fosta prezentatoare tv nu regretă relația trăită cu selecționerul României, și spune că nu ar schimba nimic, dar ar putea da timpul înapoi. Andreea Raicu a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul pentru care s-a despărțit de Cristi Chivu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Cristi Chivu. Andreea Raicu și Cristi Chivu au format un cuplu în perioada 2003-2004. La aproape 20 de ani, fosta prezentatoare tv a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul despărțirii de fotbalist. Dragostea lor s-a stins rapid, dar Andreea Raicu nu regretă relația cu Cristi Chivu.

andreea raicu cristi chivuandreea raicu cristi chivu

Andreea Raicu se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Recent, fosta prezentatoare tv a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, unde a vorbit despre fostele sale relații. Vedeta a dezvăluit și motivul despărțirii de Cristi Chivu.

Citește și: Andreea Raicu spune dacă a fost agresată sau nu, de Tudor Chirilă: „A fost o relație tumultuoasă…” / Vedeta a recunoscut că a fost lovită o dată, de alt bărbat

Citește și:Cum a reușit Andreea Raicu să se trateze de depresie: „Ascundeam multă nefericire… Voiam să se termine”. A făcut psihoterapie de la 19 ani

Citește și:„Aveam hemoragii mari, riscam să pierd sarcina”. Drama prin care a trecut Gina Pistol, în primul trimestru de sarcină

Citește și:Andra Volos este însărcinată: „Trăiască ce vine pe lume!”. Iubitul ei, Robert Lele, a dat vestea chiar de ziua ei

De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Cristi Chivu

Andreea Raicu se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi din țară.Recent, fosta prezentatoare tv a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre fostele sale relații. Andreea Raicu a dezvăluit și care a fost motivul despărțirii de Cristi Chivu, fostul selecționer al României.

Cei doi au format un cuplu vreme de un an, iar la aproape 20 de ani de la despărțire, Andreea Raicu a spus care a fost, de fapt, motivul pentru care s-a separat de Chivu. Mai mult, vedeta tv nu ar schimba nimic dacă ar putea să dea timpul înapoi. „Ce ați schimba în relația cu Cristi Chivu dacă ați putea da timpul înapoi?', a întrebat-o Denise Rifai pe Andreea Raicu.„Nu aș schimba nimic, pentru că noi ne-am despărțit pentru că eu nu eram matură emoțional', a răspuns fosta prezentatoare tv, in emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” .

Andreea Raicu și Cristi Chivu au format un cuplu timp de un an

Andreea Raicu și Cristi Chivu s-au întâlnit pe vremea când el avea 22 de ani, iar fosta prezentatoare tv 25 de ani. Cei doi au format, timp de un an, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Distanța și-a spus cuvântul, iar Andreea Raicu și Cristi Chivu s-au despărțit. Timpul a trecut, iar în prezent, fostul selecționez este căsătorit cu Adelina Chivu, iar împreună au două fiice. Andreea Raicu a declarat că a avut de învățat de la fiecare persoană care a făcut parte din viața ei.

'Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg că e o diferență foarte mare între atracție și compatibilitate. Am realizat că cele mai multe relații ale mele sau toate relațiile mele până la vreo 42 de ani au fost bazate pe atracție și mai puțin pe compatibilitate. Și atracția o dezvolți imediat când te întâlnești cu un om. Compatibilitatea nu poți s-o stabilești imediat, ai nevoie de timp. Dacă ești atras și înaintezi în această zonă a atracției și devii intim cu persoana respectivă, toată lumea știe că, din cauza chimicalelor care apar, care funcționează ca niște antidepresive sau anxiolitice, nu mai vezi realitatea și te duci cu totul înainte și nu mai vezi lucrurile care nu-ți plac, lucrurile care te deranjează', a mai spus Andreea Raicu.

Andreea Raicu, despre partenerul ideal

Andreea Raicu, 45 de ani, a vorbit și despre partenerul de viață ideal. Vedeta visează la momentul în care își va întâlni marea iubire cu care își va intemeia o familie. Andreea Raicu își dorește alături de ea un bărbat care să o respecte.

„Îmi doresc să cunosc o persoană care să împărtășească aceleași valori ca acelea care mă conduc pe mine în viață: respect, încredere și corectitudine, un om cu care să pot întemeia o familie, cu tot ceea ce înseamnă ea',  a mai spus Andreea Raicu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton