De ce s-au despărțit, de fapt, Adela Popescu și Dan Bordeianu: "A venit sfârșitul lumii"

 Oana Pantazi
.

Adela Popescu și Dan Bordeianu au fost, în anii 2000, cel mai iubit cuplu de actori de pe micul ecran, însă povestea lor de dragoste din viața reală s-a stins în timp… Actorul a mărturisit, recent, și care a fost cauza.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale primei telenovele românești, Numai iubirea, care a debutat în 2004. Isteria creată atunci în rândul admiratorilor celor doi, una fără precedent, nu a mai fost întrecută de niciun cuplu din producțiile de gen… Existau nenumărate grupuri de fani, atât povestea din serial, cât și relația lor de cuplu fiind comentate de-a fir a păr.

adela_dan_07968200adela_dan_07968200

Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit la scurt timp după logodnă

Iată însă că, după ce au jucat împreună în trei seriale – Numai iubirea, Lacrimi de iubire și Iubire ca în filme -, povestea lor de dragoste s-a stins în mod neașteptat, cel puțin pentru fanii lor. În 2007, la puțin timp după ce se logodiseră în secret, cei doi actori și-au luat adio, iar viețile lor nu s-au mai intersectat. Din păcate, totul s-a petrecut din vina actorului, care ar fi înșelat-o pe Adela chiar pe platourile de filmare cu o tânără care asigura figurația la „Iubire ca-n filme'.

„Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rău prin care treceam, până atunci trăind o viață foarte frumoasă și senină. Ei, odată cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii’, declara ulterior Adela.

Citește și: Kim Kardashian divorțează de Kanye West, după 7 ani. Ce avere fabuloasă au de împărțit

Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor, primele declarații după ce s-a întors în România: „Riscam să ajung în scaun cu rotile”

Citește și: Bianca Drăgușanu, chemată la Parchet. A depus declarații împotriva lui Alex Bodi, în dosarul cu bătaia

Citește și: Andreea Antonescu, noua concurentă Survivor? Cântăreața o înlocuiește pe Alexandra Stan

Adevăratul motiv al despărțirii

Pe de altă parte, într-un interviu mai vechi, Dan Bordeianu avea propria sa variantă în privința despărțirii de Adela Popescu… Actorul a susținut că renunțarea lui la lumea producțiilor de televiziune a dus și la separarea lor.

„Sunt recunoscător pentru apariția în telenovele. Am învățat să nu mai bag în seamă ce vorbește lumea, acele păreri vin din frustrări. M-am despărțit de Adela Popescu pentru că s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despărțit, ea a rămas în sistemul ăla și eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu în care trăiești și se consuma acea relație', a spus Dan Bordeianu.

Între timp, Adela Popescu a format un cuplu cu Radu Vâcan și curând urmează să devină părinți pentru a treia oară. În 2015 s-a însurat și Dan Bordeianu, soția lui, Teodora, dăruindu-i o fetiță. Acum actorul locuiește cu familia în Brănești-Ilfov, în casa rămasă moștenire de la tatăl său.

După despărțire, Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au întâlnit pentru prima oară abia în 2018, pe 16 ianuarie, când actorul a fost invitatul Adelei la Vorbește lumea, emisiunea de la PRO TV. Deși nu a putut niciodată să treacă peste infidelitatea lui Dan, cei doi, deși reținuți, au găsit puterea să-și zâmbească și să poarte o discuție normală…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton