De ce s-au despărțit Mario Fresh și Alexia Eram. El a recunoscut totul: „A fost o decizie dificilă...” /

 Matei Bianca
.

De ce s-au despărțit Mario Fresh și Alexia Eram. Cei doi au decis de comun acord că este cel mai bine pentru ei să meargă pe drumuri separate. Artistul a declarat că decizia a fost luată de comun acord și că între ei există în continuare respect și prietenie. El a subliniat faptul că le-a fost greu lui și fostei concurente de la America Express să renunțe unul la celălalt, însă consideră că așa este cel mai bine pentru amândoi. Iată ce mărturisiri a făcut cântărețul cu privire la separare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Alexia Eram și Mario Fresh au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 8 ani și aveau planuri mari de viitor împreună, însă de puțin timp au decis că este cel mai bine pentru amândoi să meargă pe drumuri separate. Recent, artistul a confirmat separarea, după ce în presă au apărut mai multe zvonuri. Cântărețul a vorbit despre despărțirea de fosta concurentă de la America Express.

alexia-eram-mario-fresh3alexia-eram-mario-fresh3

Citește și: Cum arătau Alexia Eram și Mario Fresh la începutul relației lor. Fiica Andreei Esca a făcut publică o imagine care spune multe despre legătura lor

Citește și: Cum au sărbătorit Alexia Eram și Mario Fresh 8 ani de relație: „Când pleci într-o călătorie cu partenerul tău de viață, orice s-ar întâmpla, ești acolo pentru el”

Citește și: Ce relație au Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea cu fiica lor de 6 ani și ce trăsături a moștenit Zeny de la ei: „Este Leoaică, vă imaginați. Știe ce vrea, întotdeauna are părerea ei. Îmi doresc să se formeze…' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Daniela Iliescu și ce afaceri are: „Am devenit influencer fără să vreau. Nu luam lucrurile în serios…'. Cum a ajuns să aibă venituri impresionante / EXCLUSIV

De ce s-au despărțit Mario Fresh și Alexia Eram

Mario Fresh a confirmat zvonurile privind despărțirea de Alexia Eram, după o relație frumoasă de 8 ani. Prin intermediul rețelelor de socializare, artistul a clarificat situația dintre el și fosta concurentă de la America Express, precizând că decizia a fost luată de comun acord și că între ei nu există resentimente.

Cântărețul a mai subliniat faptul că relația lor se bazează în continuare pe respect și prietenie, fără a exista conflicte sau tensiuni, deoarece s-au iubit enorm și consideră că așa e cel mai bine.

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment.

Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru
sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă'
, a scris cântărețul la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Cei doi au sărbătorit 8 ani de relație în luna iulie

La finalul lunii iulie, Mario Fresh și Alexia Eram au aniversat 8 ani de relație. Pe atunci, cei doi păreau de nedespărțit, iar aniversarea lor a avut loc pe litoral. Artistul și fosta concurentă de la America Express s-au răsfățat câteva zile la malul mării.

„Am fugit câteva zile la mare. Urmează și ziua noastră și am zis să facem o mică escapadă. Zilele astea ne relasăm, ne bronzăm și nu facem nimic', a scris ea atunci la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Cum a început relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh

Mario Fresh își amintește cu emoție momentul în care s-a îndrăgostit de Alexia Eram. Prima dată a cântat la ziua ei de naștere, iar ulterior s-au întâlnit din nou la lansarea unui videoclip. La acea vreme, cântărețul nu o cunoștea, dar ea era deja fanul lui.

„Am cântat în 2015 la ziua ei, nu ne cunoșteam, eram cu Velea, îl dublam. Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: La mulți ani, Alexia!. Dar nu știam cine e Alexia, mă uităm în stânga, în dreapta, erau zeci de fete în fața mea. După un an ne-am cunoscut la o lansare de videoclip de la Velea, la un club din Bucureșți.

A venit și ea, ne-a făcut cunoștință Antonia. Eu tânjeam după o relație (…) și o căutam așa, când o să apară și la mine. A apărut și a fost tare rău de tot, a fost super frumos', a povestit artistul, în urmă cu mai mult timp, despre începuturile lor.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton