De ce s-au despărțit Mihaela Bilic și doctorul Constantin Stan, după 13 ani de relație: „Te rog doar să nu mă urăști pentru asta”

 Dumba Gabriela
.

De ce s-au despărțit Mihaela Bilic și doctorul Constantin Stan, după 13 ani de relație. Mihaela Bilic și doctorul Constantin Stan au fost împreună timp de 13 ani, până într-o zi când au decis să pună punct relației. Ruptura s-a petrecut în urmă cu aproape 13 ani, iar între timp medicul Stan s-a căsătorit cu Andreea Berecleanu și Mihaela Bilic este fericită, la rândul său, cu decizia luată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mulți ani, Mihaela Bilic a refuzat să dea detalii despre despărțirea de dr. Constantin Stan, într-un moment în care cei din jurul lor se așteptau să se căsătorească. Acum ceva vreme, nutriționista a dezvăluit de ce s-au despărțit.

doctor-de-bine-intra-in-grila-pro-tv.-ce-isi-propune-nutritionista-mihaela-bilic-1024×1280-1doctor-de-bine-intra-in-grila-pro-tv.-ce-isi-propune-nutritionista-mihaela-bilic-1024×1280-1

De ce s-au despărțit Mihaela Bilic și doctorul Constantin Stan, după 13 ani de relație

Potrivit Mihaelei Bilic, decizia despărțirii a venit după 13 ani, după un test drive.

Eram un șofer extraordinar, aveam un Audi A6 Quattro și, fiindcă îl tot schimbam la fiecare doi ani, deci eram un client VIP, dealerul Audi m-a invitat într-o zi în Germania, la un drive test, ca să încerc noul Audi A8. Îmi amintesc și acum, am plecat, moartă de oboseală, dar cu părul perfect coafat. Pe aeroportul din Berlin ne așteptau 25 de Audi-uri superbe. A fost dragoste la prima vedere, nu mai văzusem atâta perfecțiune și eleganță. M-am așezat în mașină și, în timp ce mă minunam de cum arată, șoferul mi-a zis:

Ați văzut unde au pus pielea întoarsă la mașina asta? La cotieră, pentru că pe braț e cea mai fină parte a mâinii și trebuie să te mângâie. Abia atunci mi-am dat seama că așa e. Parcă era primul moment din viața mea când simțeam ceva.

Și m-am întrebat: Dar eu ce am făcut până acum? Până acum de ce nu am simțit? Și m-am întors la București, am pus mâna pe telefon, am sunat la Bacău și am zis: Dragă Constantin, eu nu pot să mă mai întorc, eu nu mai pot să trăiesc nicio secundă așa cum am trăit. Nu știu exact ce vreau, dar încerc să aflu. Te rog doar să nu mă urăști pentru asta', povestea Mihaela Bilic, într-un interviu pentru Formula AS, acordat acum doi ani.

Citește și:Maria Dragomiroiu, adevărul despre scandalul cu Elena Merișoreanu: „O rog frumos să nu mă mai înjure'

Citește și: „Diagnostice șocante, despărțirea de tatăl fetiței, pierderea afacerii'. Adina Buzatu a avut o viață plină de greutăți

Citește și:Cine este și cu ce se ocupă Petru, fiul lui Florin Călinescu: „Mi-a fost puțin teamă să nu intru în umbrela asta: e băiatul lui…’

Mihaela Bilic a făcut o criză a vârstei la 40 de ani

La 53 de ani, Mihaela Bilic este o femeie împlinită și mult mai liniștită decât la 40, atunci când criza specifică vârstei i-a dat mult de furcă.

Am făcut o criză la 40 de ani și am simțit, brusc, că nu mai pot continua nicio secundă să trăiesc așa cum trăisem până atunci. Totul părea perfect în viața mea. Munceam, aveam notorietate, aveam o relație pentru care mă invidiau mulți, cu doctorul Constantin Stan, alături de care făceam și o echipă imbatabilă, eram doi perfecționiști amândoi, ne-am potențat diabolic pe profesie. Eram de neoprit.

Știam să fac în timp record bagaje pentru o zi, pentru trei zile sau pentru o săptămână. Puteam să conduc 2000 de km fără să beau apă. Odată, când am mers împreună la o conferință, am făcut București-Veneția fără oprire. Iar București-Bacău, unde se afla clinica de operații estetice, eram în stare să fac dus-întors, de două ori în aceeași zi, deci patru drumuri', a dezvăluit Mihaela Bilic.

Ce a urmat pentru Mihaela Bilic, după despărțirea de dr. Constantin Stan

După despărțirea de dr. Constantin Stan, a urmat o perioadă grea pentru Mihaela Bilic.

Au urmat niște ani intenși și zbuciumați, în care a fost pe viață și pe moarte, în care am petrecut și momente de disperare când am stat și am plâns pe covor, și momente de fericire intensă, în care am descoperit cine sunt, în care am avut și certitudini, și îndoieli, în care am făcut curățenie generală în interior și am învățat să mă ascult, fiindcă nu știam mai nimic despre mine', a mai spus Mihaela

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton