De ce s-au despărțit Ramona Gabor și Gabi Bădălău în urmă cu 12 ani. Au avut o relație tumultuoasă, cu multe certuri, împăcări, aventuri și teste de fidelitate / Acum, cei doi au ieșit în oraș precum vechi amici

 Calin Maria Bianca
.

De ce s-au despărțit Ramona Gabor și Gabi Bădălău în urmă cu 12 ani. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că imaginile cu Ramona Gabor și Gabi Bădălău, surprinse chiar zilele acestea, într-un restaurant de lux din Capitală, au luat pe toată lumea prin surprindere. E clar că cei doi foști iubiți au dat uitării trecutul amoros zbuciumat pe care l-au avut împreună, însă puțini știu, de fapt, de ce a luat sfârșit povestea lor de dragoste!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În anul 2010, Gabi Bădălău și Ramona Gabor trăiau o frumoasă poveste de dragoste și radiau de fericire unul în brațele altuia. Totul bine și frumos între ei, astfel că au luat decizia de a se muta împreună, însă nu pentru prea mult timp, fiindcă lucrurile au început să nu mai meargă. Erau de doi ani împreună, însă afaceristul simțea că nu mai este totul roz, astfel că și-a supus iubita unui test, pe care Ramona Gabor nu l-a trecut, ci din contră!

gabi-badalau-si-ramona-gabor-1-1gabi-badalau-si-ramona-gabor-1-1

Citește și: Ramona Gabor a venit în România și a fost așteptată de Irinel Columbeanu și nepoata ei, în aeroport. Cum a reacționat Irina Columbeanu când și-a văzut mătușa

Citește și: Ramona Gabor și Gabi Bădălău, surprinși împreună la 15 ani de la despărțire. Cum au fost văzuți cei doi foști iubiți la restaurant

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevărul despre vacanța cu Gabi Bădălău la Paris, după despărțirea lui de Bianca Drăgușanu: 'Am fost cu iubirile mele…'

Citește și: 'Ce să plătească Reghe? E dator vândut peste tot. Cu popriri puse pe tot, ce mai avea alături de mine. E plin de datorii'. Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a râs de iubitul ei, Ronald Gavril / EXCLUSIV

De ce s-au despărțit Ramona Gabor și Gabi Bădălău în urmă cu 12 ani

Tot pe atunci, când relația dintre Gabi Bădălău și Ramona Gabor nu mai mergea foarte bine, Ioan Neculaie se afla pe buzele tuturor fetelor, având aura unui playboy generos. Fără a sta pe gânduri, Bădălău a decis să își testeze iubita așa cum nimeni nu se aștepta. Într-un mod care nu i-a făcut deloc cinste, pe stilul emisiunii Tradați în Dragoste, ba chiar mai grav. Mai precis, pentru a vedea cât de fidelă îi este, și-a luat o cartela prepay și a înlocuit numarul lui Ioan Neculaie din telefonul ei, cu numarul respectivei cartele. După acest pas, Gabi Bădălău a început să-i dea Ramonei mesaje, dându-se drept Ioan Neculaie, astfel ar fi ajuns să aranjeze o întâlnire la un hotel din centrul Capitalei, pentru suma de 1000 de euro.

Ramona Gabor a căzut în plasa lui Gabi Bădălu și a picat testul fidelității

Ramona Gabor nu se aștepta la o astfel de strategie din partea lui Gabi Bădălău, astfel că a mers la hotel, unde a avut parte de o surpriză! În cameră nu a intrat Ioan Neculaie, ci chiar iubitul ei de pe atunci, astfel că așa s-a încheiat povestea de dragoste dintre ei, după cum a scris în exclusivitate revista Ciao!, la vremea respectivă.

În urma acestor evenimente însă, Ramona Gabor a făcut o serie de declarații, în care a spus clar că nu consideră că i-a fost infidelă lui Gabi Bădălău, chiar dacă au apărut mai multe imagini neașteptat cu ea, inclusiv când se săruta cu miliardarul bulgar Chavdar Alexandrov, pe un iaht!

Ramona Gabor, pe iaht cu miliardarul bulgar Chavdar Alexandros în timp ce Gabi Bădălău o aștepta acasă

Se pare că Ramona Gabor nu a fost la un pas de infidelitate doar o dată în relația cu Gabi Bădălău. Pe lângă testul pe care i l-a pregătit afaceristul și pe care l-a picat, în presă au apărut poze cu ea și miliardarul bulgar Chavdar Alexandrov, chiar pe iahtul lui, în timp ce se sărutau. Deși pozele vorbeau de la sine pe atunci, sora Monicăi Gabor s-a apărat explicând că relația cu Gabi Bădălău nu era tocmai roz atunci când s-au întâmplat aceste lucruri.

Au aparut niste poze acum cateva luni, cand nu eram cu Gabi intr-o perioada extraordinara. Au incercat sa ma faca sa par ceea ce nu sunt, adica extraordinar de vinovata. Nu ar trebui sa se dea atata importanta. Mi-ar fi placut sa apara pozele atunci, in acea perioada, cand aveam meciurile mele cu Gabi. Nu era fidel nici el. Din pacate au aparut acum, cand ne apropiasem destul de mult. E prea mult spus ca l-am inselat, s-a intamplat sa ma sarut cu cineva. Eu nu consider ca l-am inselat. Daca au aparut peste patru luni pozele, sunt pusa intr-o lumina foarte proasta […] Sincera sa sa fiu, nu am vrut sa ma explic, ca el stie mai bine. Mi-e jena de familia lui. Nu mi-a reprosat absolut nimic.„, spunea Ramona Gabor în urmă cu mai mulți ani, făcând referire la relația ei cu Gabi Bădălău.

Ce spunea Chavdar Alexandrov despre Ramona Gabor

E clar că Gabi Bădălău nu a fost deloc încântat de ceea ce se spunea despre iubita lui, însă aceasta s-a apărat cum a știut mai bine în fața pozelor compromițătoare. La acel moment, inclusiv miliardarul Chavdar Alexandrov a făcut o serie de declarații despre Ramona Gabor și timpul petrecut cu ea, fiind însă discret.

Am cunoscut-o in restaurant, intr-un mod normal. Am facut cunostinta, am vorbit. Nu mai tin minte daca ne-am cunoscut direct, sau mi-a facut cineva cunostinta cu ea. Nu mai stiu exact. Nu m-a interesat daca avea sau nu iubit in Romania. Nu-mi amintesc daca mi-a spus asta atunci. Parca mi-a spus ceva ca sora ei e faimoasa, dar nu mai tin minte nici asta. Si nici cate zile a stat pe barca mea nu va pot spune', a spus Chavdar Alexandrov după ce au apărut pozele cu el și Ramona Gabor în presă.

Într-adevăr, Gabi Bădălău și Ramona Gabor au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, în care lucrurile nu au fost tot timpul roz, însă cu toate acestea au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de doi ani. Au trecut prin greșelile tinereții, iar o perioadă bună de timp nu și-au mai vorbit și nu s-au mai intersectat, însă nu putem uita ultimele imagini cu ei, chiar de zilele trecute. Cei doi foști iubiți s-au revăzut după 12 ani de la despărțire și au luat masa împreună într-un restuarant de lux, semn că au dat uitării trecutul zbuciumat. Ce-i drept, nu mulți pot face acest pas, astfel că sunt de admirat, mai ales că Ramona Gabor era însoțită de nepoata ei, Irina Columbeanu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton