De ce se ceartă Liviu Vârciu cu vecinii din Băneasa: "Dacă mă chema Popescu sau Vasilescu, nu cred că avea nimeni nimic cu mine"

 Dumba Gabriela
.

Liviu Vârciu se ceartă cu vecinii săi din Băneasa, însă de la 1 februarie 2024 va lua măsuri! Liviu Vârciu este pasionat de mașinile de epocă și are patru autoturisme până acum în colecție, însă vecinii lui din Băneasa nu par deloc încântați de această situație, pe motiv că le ocupă locurile de parcare. Cu toate astea, Liviu Vârciu are altă explicație pentru cearta cu vecinii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu a început noul an cu un scandal, însă nu are probleme acasă, cu familia, ci cu vecinii din zona Băneasa, acolo unde locuiește. Artistul este acuzat de cei care locuiesc pe aceeași stradă cu el că ocupă prea multe locuri de parcare, însă Vârciu este convins că alta este cauza.

955ca10697865fa0a3049ed870d28b6f955ca10697865fa0a3049ed870d28b6f

Liviu Vârciu se ceartă cu vecinii lui din Băneasa

Liviu Vârciu deține o colecție de patru mașini de epocă, așa cum le numește, însă a dorit să precizeze că nu a dat mulți bani pe ele, dimpotrivă, că ar fi chilipiruri:

'Toate maşinile mele, până şi aia cu care merg, zi de zi, care nu e de epocă, cum arată… sunt 20 şi un pic de mii de euro! Cu cea mai scumpă, cea cu care merg eu. Pe cea de epocă am dat 3.500 de euro. Sunt ruginite, funcţionează, dar cutia nu mai schimbă… Bag bani, dar am prieteni care mă ajută, nu mai plătesc cât ar trebui la vopsit, mai fac un pariu, cum am şi făcut, dar am pierdut', menționa Liviu Vârciu, la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Iată însă că, din cauza colecției de mașini, Liviu Vârciu are tot mai des probleme cu vecinii, din cartierul Băneasa, pe motiv că ocupă și din locurile de parcare ale supermaketului, situat în fața vilei sale.

'Apel la bunul-simț al domnului Liviu Vârciu, care și-a 'cumpărat' aproape toată parcarea de la MEGA, iar în fața casei domniei sale este liber…dorim și noi, locuitorii, când venim la SHOP&GO, să avem unde parca, dacă se poate și nu deranjăm prea mult…'.

Citește și: Cum a enervat-o la culme Liviu Vârciu pe mama fiicei sale Carmina:'A zis că nu-i adevărat, că-i nebun!'

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin s-au filmat împreună în patul conjugal. Ce imagini au publicat:„E groaznic să te uiți la tine’

Nu numai parcarea mașinilor ar fi o mare problemă. Alt vecin a mai semnalat și o altă neregulă, acuzându-l pe Liviu Vârciu că-și spală mașinile în fața porții. Liviu Vârciu a dezvăluit motivul real pentru care își mai lasă mașinile și în parcarea supermarketului, aflat în fața vilei sale:

'De ce am parcat acolo? Păi, n-aveam loc în fața casei mele, ca să parchez toate cele patru mașini, căci adesea locurile sunt ocupate. Lângă mine există un restaurant, iar în fața vilei am acest supermarket, unde lumea vine cu mașina și ocupă locurile din fața porții mele, că n-am parcat eu de nebun la Mega, aceasta este explicația.

Eu am construit primul vila, magazinul și restaurantul au fost construite după mine! Dacă am avut ghinionul să le am lângă mine, ce să fac acum?', a declarat Vârciu pentru playtech.ro.

Ce va face Liviu Vârciu de la 1 februarie 2024, în scandalul cu vecinii din Băneasa

Liviu Vârciu a dezvăluit ce măsuri va lua, de la data de 1 februarie 2024, ca toată lumea să fie mulțumită.

'M-am cam săturat să parcheze lumea în fața casei mele, dar niciodată nu am zis nimic. Dacă mă chema Popescu sau Vasilescu, nu cred că avea nimeni nimic cu mașinile mele. Dar, stați liniștiți, dragii mei vecini, că, din 1 februarie, îmi fac un hotel de mașini retro și mă duc și îmi parchez toate mașinile.

Aici vor putea parca și alți proprietari de mașini vechi, care au vecini la fel de drăguți, va fi, de fapt, un bussines pentru mine. Nu-l voi construi însă în același cartier cu vila, va fi în altă parte. Iar mașina cu care circul des o voi băga în garajul casei', a mai declarat Liviu Vârciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton