De ce se mută Brigitte Pastramă în Dubai cu fiica ei: "Îmi ajunge că l-am pierdut definitiv pe fiul meu mai mare"

 Dumba Gabriela
.

De ce se mută Brigitte Pastramă în Dubai cu fiica ei. Brigitte Pastramă a decis să se mute în Dubai cu fiica ei, din toamnă, din dorința de a o ține departe de tentațiile autohtone care i-ar putea strica viitorul. Brigitte Pastramă acceptă cu resemnare că fiul său cel mare a luat-o pe un drum greșit și nu-l mai poate ajuta, însă face acum orice sacrificiu pentru a-i asigura fiicei sale un viitor luminos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ce se mută Brigitte Pastramă în Dubai cu fiica ei. Într-un interviu pentru Playtech, Brigitte Pastramă a mărturisit că principalul motiv pentru care se mută în Dubai este fiica ei. Ea își dorește o viață frumoasă pentru Sara și vrea să o țină departe de anturajul nepotrivit în care a intrat.

284589140_8359405420751792_8424813550696178604_n284589140_8359405420751792_8424813550696178604_n

De ce se mută Brigitte Pastramă în Dubai cu fiica ei

Brigitte Pastramă a avut parte de situații tensionate cu fiul ei, pe care l-a scăpat de sub control la moment dat, iar acum regretă. Fosta soție a lui Ilie Năstase nu vrea să facă aceeași greșeală și în cazul fiicei sale:

„Am ales să fac acest pas, de a trăi într-o altă ţară şi într-un alt mediu, dintr-un singur motiv. E legat de salvarea fiicei mele de anturajul acesta din România, care mie nu-mi place deloc.

Influenţa modei occidentale e din ce în ce mai mare şi nu vreau ca fiica mea să se afunde într-o poveste din care mai apoi să nu mai poată ieşi. Îmi ajunge că l-am pierdut definitiv pe fiul meu mai mare. Nu vreau să repet povestea şi cu Sara!'.

Citește și: Când a început relația dintre Anamaria Prodan și noul iubit și cum a cucerit-o: „Au trecut…'

Citește și: Cum a fost surprinsă bona Nuți, în timp ce Anamaria Prodan e plecată în Dubai, cu iubitul. Imagini cu angajata impresarei

Citește și: „Delia își dorește copii. A fost judecată fără să se știe motivul'. Andreea Popescu, fosta dansatoare a artistei, face dezvăluiri surprinzătoare

Brigitte Pastramă dă vina pe Ilie Năstase pentru derapajele fiului ei

Brigitte Pastramă susține că Robert, fiul ei cel mare, și-a schimbat comportamentul când ea era căsătorită cu Ilie Năstase. Mai mult, Brigitte recunoaște că nu s-a dedicat în totalitate copilului ei, astfel că acesta a ajuns să aibă un anturaj care l-a influențat în mod negativ.

„Atunci când am fost măritată cu Ilie Năstase nu am ştiut să fiu atentă la ceea ce se întâmpla cu Robert. Or, el a devenit băiatul lui Ilie Năstase. Vitreg, dar băiatul lui! Şi a existat o influenţă asupra lui foarte mare. Ştiţi foarte bine şi scandalurile dintre noi, aşa că nu are sens să revin asupra lor. Ceea ce ştiu acum e că nu trebuie să repet în cazul Sarei greşeala pe care am făcut-o cu Robert', a adăugat ea.

Brigitte Pastramă vrea să o țină pe Sara departe de anturajele dubioase

Brigitte Pastramă, care deja locuiește de câteva luni în Dubai, mărturisește că fiica ei a intrat într-un anturaj dubios și comportamentul ei a început deja să se schimbe.

Brigitte Pastramă consideră că Sara va avea parte de altă educație în Emiratele Arabe Unite și astfel va scăpa de influențele negative ale prietenilor.

„Sara a intrat deja într-un anume mod de a trăi. Unghii lungi, gene false, tot felul de prieteni care de fapt numai prieteni nu-ţi sunt. Iar de pe telefon cu greu o mai scot. Iar Dubaiul mi se pare varianta ideală pentru o schimbare.

Pe de o parte, fiindcă aici îţi este permis să te îmbraci ca un occidental, dar fără a epata. Nu droguri, nu consum de alcool, nu unghii lungi, nu gene fistichii. Îmi aminteşte un pic de atmosfera din anii mei de liceu, petrecuţi la Timişoara, când riscai o pedeapsă zdravană doar dacă îndrăzneai să vii la şcoală cu ciorapi de culoarea piciorului, ca să nu mai vorbesc de alte lucruri!', a mai spus Brigitte Pastramă.

Deși îi e greu să se mute din România, Brigitte spune că face această schimbare pentru fiica ei.

„La vârsta mea nu-ți mai vine să faci asemenea schimbări radicale în propria-ţi viaţă. Să vinzi unele afaceri, să te muţi în altă ţară, să-ţi cumperi o casă nouă şi apoi să aştepţi luni întregi o viză de investitor şi decizia finală prin care în sfârşit să-ţi poţi amenaja propria casă după gustul inimii!', mai spune Brigitte.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton