De ce se mută, de fapt, Brigitte Pastramă cu fiica ei în Dubai: "Mi-am dorit să nu aibă contact cu drogurile și cu alcoolul"

 Oana Pantazi
.

Brigitte Pastramă este o apariție tot mai rară pe plaiuri mioritice, după ce a ales să se mute în Dubai, unde o va aduce și pe fiica ei. Vedeta mărturisește că a decis să facă asta pentru ca Sara să nu calce pe urmele fratelui ei, care a avut probleme, de asemenea, din cauza anturajului nepotrivit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce a stat nu mai puțin de 5 luni în Dubai, Brigitte Pastramă este pregătită să se mute acolo definitiv, unde a decis să o ia și pe Sara, fiica ei. Vedeta este convinsă că în Emirate tânăra va avea parte de o educație total diferită și astfel va scăpa de influențele negative ale anturajului, de tentația drogurilor și a alcoolului.

284589140_8359405420751792_8424813550696178604_n284589140_8359405420751792_8424813550696178604_n

De ce se mută, de fapt, Brigitte Pastramă cu fiica ei în Dubai

Pentru Brigitte, nu doar obținerea vizei de rezidență, ci și achiziționarea unei case în Dubai și renovarea acesteia a fost o aventură care a durat nu mai puțin de 5 luni de zile. Timp în care nu a putut pleca de acolo și a fost nevoită să-i dea soțului ei, lui Florin Pastramă, împuternicire pentru Sara.

„A trebuit să îi fac lui Florin împuternicire pentru fetița mea, că am prins acolo și ziua mea și mi-am dorit să mă viziteze. Eu nu aveam viză, nu puteam să plec pentru că eram în procedura de schimbare a vizei de rezidență. Dar după două luni am primit și eu viza, a fost OK, apoi mi-a început procesul de predare la casa pe care o cumpărasem”.

Dat fiind că fiica ei este adolescentă – în iulie împlinește 16 ani -, mama ei a decis că viața în Dubai îi va prii Sarei, mai ales că acolo va sta departe de tentații. Vedeta a dezvăluit că și relația cu fiul ei, care în urmă cu ceva timp era dezastruoasă, s-a schimbat în ultimul timp. Robert are 22 de ani, lucrează, e pe picioarele lui și și-a vizitat mama recent. În ceea ce o privește pe Sara însă, Brigitte este decisă să o supravegheze îndeaproape.

„La băieți mai merge, dar la fată mi-am dorit să pot să o controlez să nu aibă contact cu drogurile și cu alcoolul. Și eu când eram la vârsta ei, am mers și eu prin cluburi de pe la 15-16 ani, dar dacă am posibilitatea să încerc să le elimin, de ce nu?!”, a spus Brigitte Pastramă pentru Cancan.

Brigitte își încurajează fiica în privința operațiilor estetice

Dacă în privința substanțelor interzise este complet împotrivă și face tot ce poate pentru a o feri pe Sara de tentații, Brigitte nu are nimic împotriva operațiilor estetice. Iar asta deoarece rinoplastia pe care a făcut-o la vârsta de 18 ani i-a scimbat viața cu 180 de grade.

„O susțin. Eu consider că, atunci când ești stăpân pe tine, poți să reușești mai multe lucruri în viață. Contează foarte mult să fii mulțumit cu tine, atunci când te uiți în oglindă. O să-mi susțin fata, pentru că și mama mea m-a susținut pe mine, deci, de ce nu?! Eu mi-am făcut la 18 ani rinoplastie, a plătit-o mama. După ce mi-am făcut acea operație am câștigat Miss România, Miss Banat, Top Model România, chiar mi-a schimbat viața operația aia, a mai spus Brigitte Pastramă pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton