De ce se retrage Claudia Pătrășcanu la mănăstire, în perioada Postului: „N-aș vrea să fiu criticată, fiecare face ceea ce simte. Îmi vine să plâng...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce se retrage Claudia Pătrășcanu la mănăstire, în perioada Postului. Claudia Pătrășcanu nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea drept o cântăreață de mare succes. De asemenea, ea a intrat în atenția publicului și prin numeroasele scandaluri la care a fost protagonistă, fie că vorbim de cele cu fostul soț, Gabi Bădălău, sau de cele cu Bianca Drăgușanu. Ei bine însă, de o perioadă de timp se pare că lucrurile s-au liniștit pentru ea și o duce foarte bine. Totuși, recent a luat o decizie neașteptată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce se retrage Claudia Pătrășcanu la mănăstire, în perioada Postului. Claudia Pătrășcanu a demonstrat tot timpul că este o persoană credincioasă și cu frică de Dumnezeu, astfel că mereu când trecea printr-o perioadă mai puțin plăcută, inclusiv în declarații susținea că Puterea este în mâinile lui Dumnezeu iar ea are încredere în El. Acum, s-a liniștit, nu mai este implicată în scandaluri, astfel că a decis să țină tot Postul Crăciunului.

patrascanu-9patrascanu-9

Citește și: Ce relație are acum Claudia Pătrășcanu cu părinții lui Gabi Bădălău: „Am ținut la oamenii aceștia. Mă rog pentru…'. Fosta soacră i-a făcut plângere penală

Citește și: Cum se înțeleg acum Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, după zeci de scandaluri: „Mi-a dat un mesaj. I-am ascultat sfatul…”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă mama Biancăi Drăgușanu. Madi Drăgușanu s-a mutat în București în urmă cu câțiva ani

Citește și: Alexia Eram, mesaj de dragoste pentru Mario Fresh, la America Express: „Mi s-a făcut dor de iubitul meu. Abia aștept să…'

De ce se retrage Claudia Pătrășcanu la mănăstire, în perioada Postului

Nu, Claudia Pătrășcanu nu vrea doar să se abțină de la mâncărurile de dulce, ci vrea să țină Postul Crăciunului chiar așa cum scrie în Biblie. Mai concret, îndrăgita cântăreață a dezvăluit că vrea să se retragă la o mănăstire, unde să țină postul ca la carte, să se roage la ore fixe, să trăiască printre călugări și călugărițe, cât și să aibă o conexiune mult mai puternică cu Dumnezeu.

N-aș vrea să fiu judecată sau fiecare face cum simte și ceea ce simte. Aș vrea să mă retrag undeva într-o mănăstire pe care am s-o aleg tot cu sufletul și să postesc cu adevărat acolo, uite îmi vine să plâng. Așa văd eu postul!„, a declarat Claudia Pătrășcanu potrivit Spynews.

Claudia Pătrășcanu vrea să țină tot Postul Crăciunului

Decizia este cu adevărat una neașteptată, mai ales că artista are și cei doi băieți din mariajul cu Gabi Bădălău în grijă, astfel că mulți se întreabă cu cine vor sta cei mici, în timp ce ea se află la mănăstire vreme de mai bine de o lună. Deși nu a oferit încă un răspuns la această întrebare, se pare că pentru ea acest pas este unul foarte important și prețios.

Fiecare face ce simte și cum simte. Pentru mine, postul clar înseamnă postul acela, cu totul și cu totul altfel, nu știu, cu sufletul, cu gândul, nu doar postul cu mâncare… să ai sufletul curat, să nu te gândești la nimic rău, să nu ai dușmănii cu nimeni, să nu vorbești urât pe nimeni, să nu bârfești și sunt multe, multe. Și atunci, pentru mine acest post pe care cred că îl voi ține cu siguranță, n-am ținut niciodată un post cap coadă…', a continuat vedeta, potrivit Spynews.

Claudia Pătrășcanu: 'Să te retragi în munți, la o mănăstire, să ții un post departe de oameni'

Claudia Pătrășcanu este convinsă că abținerea de la mâncarea de dulce este un pas extrem de mic în ceea ce înseamnă, de fapt Postul. Cântăreața susține că în Biblie și în cărțile religioase, Postul este atunci când nu vorbești de rău, nu porți dușmănie, stai printre oameni buni, faci rugăciuni, nu bârfești și ești curat din toate punctele de vedere. Tocmai din aceste motive, consideră că pentru a ține Postul așa cum trebuie, este necesar să se retragă la mănăstire.

„Tocmai pentru acest aspect, tot timpul s-a întâmplat și asta facem, trăim printre oameni, și ca să ții post curat trebuie să nu mai trăiești printre oameni, să te duci exact cum am citit eu în Sfânta Biblie, să te retragi în munți, la o mănăstire, să ții un post departe de oameni, pentru sufletul tău și în primul rând pentru Dumnezeu… cu rugăciuni, să te trezești la 12 noaptea, să te trezești la 4 dimineața și să faci rugăciuni. Așa să ținem postul, doar să nu mâncăm lactate, să nu mâncăm carne… Asta înseamnă pentru mine post. Înseamnă să fii tu cu tine bine sufletește și cu cei din jurul tău. Nici măcar să nu asculți ce vorbesc alții de rău.', a mai mărturisit cântăreața pentru sursa citată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton