De ce se teme Valentina Pelinel în relația cu fiul ei: "O să fie un moment foarte greu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Valentina Pelinel a recunoscut care este cea mai mare teamă în privința relației cu fiul ei. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trecut peste foarte multe obstacole pentru a ajunge în punctul în care au o viață liniștită alături de cei trei copii ai lor. Cuplul are trei copii, două fetițe și un băiat, pe nume Milan. Pelinel este foarte atașată de fiul ei, alături de care petrece cât mai mult timp și se implică în diferite activități. Vedeta a recunoscut că i-ar extrem de dificil să facă față unei anumite situații, în ceea ce privește relația cu micuțul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel a recunoscut care este cea mai mare teamă în privința relației cu fiul ei. Valentina Pelinel, 41 de ani, a trecut de la rolul de manechin pe podiumurile internaționale, la cel de mamă-model pentru copiii ei, Milan, Rania și Indira. Vedeta este căsătorită cu fostul selecționer de la Dinamo, Cristi Borcea, și împreună au un mariaj fericit, afaceristul fiind de-a dreptul fascinat de mai tânăra lui soție. Valentinei îi place să petreacă cât mai mult timp cu micuții ei, mai ales cu Milan, care este cel mai mare dintre copii. Frumoasa mămică a recunoscut că nu ar putea face față unei anumite situații când vine vorba de relația cu fiul ei.

valentina-si-copiiivalentina-si-copiii

De ce se teme Valentina Pelinel în relația cu fiul ei

Valentina Pelinel este o mămică extrem de dedicată. Frumoasa vedetă și Cristi Borcea sunt părinții a trei copii frumoși, fiecare cu personalitatea sa aparte. Milan fratele mai mare ale celor două surioare ale sale, Rania și Indira. Valentina adoră să se implice în diferite activități, alături de Milan. Băiatul vedetei are șase ani și a început să simtă nevoia să se detașeze de mama sa. Valentina Pelinel a declarat că se gândește cu groază la faptul că Milan nu ar mai dori ca mama să să-i fie alături.

Citește și: Nasrin Ameri s-a căsătorit religios. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost nași:„A fost perfect’

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță de vis în Italia. Au plecat fără copii:„Momente pentru care trăim’

Citește și: Câți bani vrea Isabela de la Daniel Onoriu, la divorț: „Când el stătea pe canapea şi se uita la filme, eu eram pe şantier cu muncitorii”

Citește și: Cum își educă Sanda Ladoși cei doi copii adolescenți: „Nu putem să le trăim viața și nu…”

„Văd cum crește și din atitudine. Mi-a zis acum vreo trei zile de ce l-am pupat. I-am zis: poftim? I-am spus că o să-l pup non-stop, toată viața o să-l pup non-stop. Îi place în schimb să merg cu el la activități. Îi place. Are nevoie de mine. Și la fotbal îmi spune ca nu cumva să intru în mașină, ci să stau afară și să-l văd. Suntem lipiți. Sper să nu vină momentul acela când nu o să mai vrea să mă aibă prin preajmă pentru că o să fie un moment foarte greu pentru mine', a declarat Valentina Pelinel, pentru Ego.ro.

Valentina Pelinel nu face cozonaci de Crăciun

Valentina Pelinel petrece sărbătorile alături de familie, cei trei copii ai ei și soțul Cristi Borcea. Vedeta a declarat că nu se dă în vânt după preparat cozonaci, întrucât nu este desertul preferat al micuților. Lui Pelinel îi place să îi implice pe Milan, Rania și Indira în alte activități gastronomice, în care pregătesc gustările care le plac cel mai mult. Vedeta a declarat că celor trei copii le place la nebunie să prepare prăjiturele și să se joace cu aluatul.

Cozonaci cred că o singură dată în viața mea am făcut. Fac alte deserturi cu copiii, că le place lor, mai ales în weekend-uri, dar cozonac nu mai fac. Nici de Crăciun nu o să fac. Copiii mei spre exemplu au alte deserturi preferate și asta facem împreună. Facem sărățele, facem tiramisu, facem tot ce le trece prin cap. De obicei mai văd câte un desert pe undeva și îmi zic să căutăm rețeta să facem și noi. Ce ne iese, până ne iese ca lumea. Ei se implică activ, se mozolesc pe acolo, facem cot la cot. Îi las pe rând ca să nu fie certuri. Masterchef e rețeta. Ne uităm acolo atent și facem și noi la fel. Ne distrăm'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton