De ce și-a anulat Ramona Bădescu căsătoria la Vatican. Detalii neștiute din relația cu fostul soț: "Mai bine rupi o legătură bolnăvicioasă decât să..."

 Oana Pantazi
.

De ce și-a anulat Ramona Bădescu căsătoria la Vatican. Ramona Bădescu trăiește în Italia de mai bine de 30 de ani. Artista s-a căsătorit prima dată în 1993, cu baronul italian Alessandro di Fornaro, de care a divorțat șapte ani mai târziu, acuzându-și fostul partener că ar fi fost violent cu ea. Ulterior, a mărturisit ea, și-a anulat căsătoria inclusiv la Vatican. Iată care a fost motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ce și-a anulat Ramona Bădescu căsătoria la Vatican. Ramona Bădescu este una dintre româncele care și-au construit o carieră de succes peste hotareacesta fiind și motivul pentru care Italia a devenit cea de-a doua sa casă în urmă cu 33 de ani. Ramona Bădescu s-a măritat cu baronul italian Alessandro di Fornaro în urmă cu 30 de ani. Vedeta a divorțat șapte ani mai târziu, acuzându-l pe fostul partener că ar fi fost violent cu ea. Ulterior, artista și-a refăcut viața și, la 51 de ani, Ramona Bădescu a adus pe lume primul ei copil, cu bancherul Fabio Cali. Iată ce a spus despre primul ei mariaj, dar și care sunt planurile în ceea ce privește a doua căsătorie!

ramona-badescu-nemachiata-7-copyramona-badescu-nemachiata-7-copy

De ce și-a anulat Ramona Bădescu căsătoria la Vatican

Când s-a căsătorit cu baronul Alessandro di Fornaro, superba româncă părea să aibă toată lumea la picioare. Era tânără, frumoasă, cu o carieră pe val și mai avea alături și un bărbat cu sânge albastru. Iată însă că, după 7 ani, povestea frumoasă a luat sfârșit și, după câte s-a aflat, Ramona a avut parte de momente neplăcute.

„Cu fostul meu soț când am rupt legătura și căsătoria, am rupt tot definitiv și am avut și dispensa papală, a fost și anulată la Vatican această căsătorie, pentru că mie nu îmi plac lucrurile pe jumătate', a mărturisit artista la Antena Stars.

Citește și: ‘Mă gândeam să mă mărit fecioară. Îmi plăceau bărbații diabolici’. Ramona Bădescu a vorbit despre primul bărbat din viața ei

Citește și: Ramona Bădescu nu mai poate să facă încă un copil, deși își dorește:Este povestea de necrezut a vieții mele

Citește și: Cum se descurcă Ramona Bădescu, la 53 de ani, în rolul de mamă: „Trăiesc într-o tensiune continuă’

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și tatăl copilului ei, după ce a născut: ‘Ne-am dorit atât de mult copil, încât…’

Ramona Bădescu a mărturisit că se afla într-o relație toxică și că, în cele din urmă, a luat decizia de a renunța la o căsnicie care o făcea nefericită.

„Eu sunt o Săgetătoare de foc, nu sunt impulsivă, dar sunt hotărâtă. Când mă hotărăsc să fac un lucru, mă gândesc egoistic și la mine însămi, la ce îmi este bine, ce îmi este rău. Eu cred că mai bine rupi o legătură bolnăvicioasă decât să aștepți să se facă bine, pentru că nu se va face niciodată bine. E greu, dar după aceea îți este bine. Eu am avut prietenii și familia alături', a conchis ea.

Ramona Bădescu, din nou planuri de căsătorie

Când nimeni nu se mai aștepta, în urmă cu trei ani, la 51 de ani, Ramona Bădescu a adus pe lume primul ei copil, pe Ignacio, rodul poveștii de dragoste cu bancherul Fabio Cali. Acum, artista traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, la nivel personal. Ramona are un fiu adorabil și un partener pe care îl prețuiește. Deși relația dintre frumoasa româncă și afacerist a evoluat treptat, ani mai târziu cei doi au ajuns să formeze un cuplu sudat și își fac planuri de căsătorie.

Nu credeam că o să fim unul în viața celuilalt. A fost o cucerire lentă, dar foarte determinată. M-a cucerit și continuă să mă cucerească în fiecare zi. Ne-am cunoscut la un eveniment și ne-am reîntâlnit întâmplător după două zile. Are un caracter puternic, e o persoană determinată, un Săgetător ca și mine și un tată minunat. Am discutat despre căsătorie, este în programul nostru.

Am împlinit 33 de ani de când trăiesc în Italia, la Roma. Femeile sunt mult mai respectate în societatea italienească, decât în România. Bărbații încă mai deschid ușa la mașină, sunt mai atenți, mai gentili, mai curtenitori’, a mărturisit Ramona Bădescu pentru Unica.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton