De ce și-a dat demisia Denise Rifai de la Realitatea TV: "Am primit un telefon... a fost contrar principiilor mele"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce și-a dat demisia Denise Rifai de la Realitatea TV. Vedeta Kanal D, Denise Rifai, a ajuns în atenția publicului larg ca prezentatoare a emisiunii „40 de întrebări”. Rifai și-a început însă cariera la Realitatea TV, cu o emisiune de politică, un domeniu care continuă să o pasioneze până în ziua de azi. Denise Rifai a dezvăluit pentru prima dată motivul pentru care a plecat de la Realitatea TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De ce și-a dat demisia Denise Rifai de la Realitatea TV. Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D „40 de întrenbări”, este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de pe micul ecran. În urmă cu câțiva ani, vedeta a moderat un show politic la postul Realitatea TV. Denise Rifai a decis să-și dea demisia, iar recent, a spus și motivul care a împins-o să facă acest pas. Prezentatoarea a menționat că a primit un apel telefonic care se opunea principiilor ei de viață, fapt care a făcut-o să plece fără să se uite în urmă.

denise-rifai-cucerita-de-dan-bittman-si-cristi-borcea-a-fost-o-surpriza-stie-sa-cucereasca-o-femeie_18941000-1denise-rifai-cucerita-de-dan-bittman-si-cristi-borcea-a-fost-o-surpriza-stie-sa-cucereasca-o-femeie_18941000-1

De ce și-a dat demisia Denise Rifai de la Realitatea TV

Denise Rifai a spus adevăratul motiv pentru care a renunțat să mai fie prezentatoarea la Realitatea TV, unde modera un talk-show politic. Denise a declarat că un apel telefonic a făcut-o să își dea demisia imediat, întrucât nu se alinia cu principiile ei de viață.

Citește și: Denise Rifai, apariție spectaculoasă la VIVA! Party 2023. A făcut furori pe covorul roșu

Citește și: Denise Rifai recunoaște că a suferit din dragoste. Ce compromisuri a făcut în relațiile amoroase: „Dar nu aş accepta niciodată să fiu înşelată, e punctul nevralgic pentru mine' / EXCLUSIV

Povestea vieții mele… eu când am luat decizia, a fost cea mai dureroasă, să plec din zona pe care eu o iubeam foarte mult, o zonă de confort… iubirea asta a mea pentru politică și pentru a face lucrurile să se întâmple. A trebuit să iau decizia de a-mi da demisia într-o secundă pentru că am primit un telefon care a fost contrar tuturor principiilor mele de viață. Am decis și am spus că eu nu sunt de vânzare orice ar însemna acest lucru, mi-am dat demisia pe loc, am sărit în gol, nu aveam nimic pregătit, nimic planificat', a povestit Denise Rifai la Ego Life.

Cum a ajuns Denise Rifai la Kanal D

Denise Rifai a povestit și cum a ajuns la Kanal D, menționând că a primit oferte din partea mai multor televiziuni. A ales Kanal D, unde i s-a propus un show ce i se potrivește de minune și care îi permite să ajungă la un public și mai variat.

Au început negocieri cu mai multe televiziuni și Kanal D a venit cu acest proiect în care m-am regăsit. Din prima secundă în care l-am văzut mi-au dat lacrimile pentru că era acea femeie jurnalist care venea înapoi și punea întrebările ei oamenilor de putere din țara, din Turcia, țara de unde noi am adus acest format. Așa fac eu la 40, aduc oameni de putere, putere nu înseamnă doar putere administrativă, toate acele personalități pe care România le are, lume politică, lume sportivă, lume de showbiz. Oameni care au făcut ceva în viața lor, oameni care sunt recunoscuți, care au un public al lor.„, a mai adăugat Denise pentru aceeași publicație.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton