De ce și-a mutat Andreea Tonciu fiica de la o școală de stat la una privată: "Vreau să fie în siguranță..."

 Raiciu Adriana
.

De ce și-a mutat Andreea Tonciu fiica de la o școală de stat la una privată. Andreea Tonciu, în vârstă de 37 de ani, a vorbit pe larg despre decizia de a-și mutat fiica, pe Rebecca, de la o școală de stat la un privată. În cadrul unui interviu, fosta asistentă de televiziune a precizat motivul principal pentru care a luat această decizie, dar a făcut și declarații neașteptate despre instituția la care mergea fetița ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu, fosta concurentă Survivor, este o mămică foarte dedicată pentru fetița ei, Rebeca, în vârstă de șapte ani. Astfel că, nemulțumită fiind de modul în care lucrurile decurgeau la fosta școală, fosta asistentă de televiziune a decis că este momentul să o mute pe Rebecca de la o școală de stat la una privată.

164728489_4148091225229441_6654136781902291659_n164728489_4148091225229441_6654136781902291659_n

În cadrul unui interviu, soția lui Daniel Niculescu a mărturisit și motivul pentru care a luat această decizie. Iată declarațiile făcute de Andreea Tonciu!

Citește și: Cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile și intervențiile estetice. Ce spun fanii despre transformarea vedetei

Citește și: Andreea Tonciu are probleme de sănătate și a chemat salvarea acasă: ‘Așa durere nu am avut în viața mea’

Citește și: Casa pe care Sergiu, tăticul călăreț, a primit-o cadou este în paragină. Unde locuiește acum tânărul ajutat de Cătălin Moroșanu: ‘A revenit în…

Citește și: Cătălin Bordea suferă după divorț, dar este optimist: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă…’

De ce și-a mutat Andreea Tonciu fiica de la o școală de stat la una privată

Recent, Andreea Tonciu a luat decizia de a-și muta fiica de la o școală de stat la un privată. Deși micuța urma cursurile unei instituții extrem de renumite din țara noastră, ocupând locul al treilea în România, lucrurile nu s-au mai desfășurat în același mod, în ultima perioadă.

De asemenea, se pare că Rebecca nu se simțea în siguranță la școală respectivă.

'Am mutat-o pe fata mea de la școala de stat la școala privată. Statul nu își mai face treaba. Rebeca a fost la o școală de stat, ce se află pe locul pe țară, dar nu mai e ce a fost, a rămas doar numele de instituție. Nu am fost deloc mulțumită de copiii din școală, vreau ca fata mea să fie în siguranță, nu vreau să se ia nimeni de ea', a spus Andreea Tonciu pentru Spynews.ro.

Totodată, Andreea Tonciu a mai fost deranjată de un lucru, faptul că școala se află în aceeași curte cu liceul.

'M-a deranjat pe mine că școala asta era în aceeași curte cu liceul și nu voiam să crească copilul și să se ia cei mari de ea. Ea trece în clasa I acum, avea cursuri până la ora 11:15, după trebuia să-i găsesc un afterschool', a mai spus bruneta.

„Nu vreau să învețe la o școală de cartier”

În încheiere, vedeta de televiziune este mulțumită cu alegerea făcută și-și dorește tot ce e mai bun pentru fiica sa.

'Așa știu că la școală privată e de la ora 8 la ora 6 seara, într-o școală unde și mănâncă, are și activități, face și after cu aceeași profesoară și e mult mai convenabil. E campus frumos, e altceva, nu vreau ca fata mea să învețe cum am învățat eu la o școală de cartier', a mai zis Andreea Tonciu.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton