De ce și-a mutat Oana Roman fiica la o școală privată: "Urma să învețe în niște containere, în buricul orașului București"

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman a mutat-o pe fiica ei la o școală privată și a explicat pe Facebook motivul din spatele acestei decizii. Oana Roman a ales ce a considerat că a fost mai bun pentru Isa și spune că, deși foarte bună școala de stat la care învăța fiica ei, urma să învețe „în niște containere” din cauza numărului mare de elevi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și-a retras fata de la școala de stat unde a învățat până acum și a decis să o mute la una privată, după modelul în care învață copiii foarte multor vedete de la noi din țară. Nu calitatea slabă a școlii a determinat-o să o mute pe Isa la privat, ci a avut alte motive și a explicat totul pe Facebook.

319839298_1220756582124023_5564016444445670656_n319839298_1220756582124023_5564016444445670656_n

Oana Roman și-a mutat fiica la școala privată și a explicat motivele

Școala privată la care va învăța Isa va fi mult mai aproape de casă, povestește Oana Roman, și asta o încântă foarte mult. Au fost, însă, și alte motive în spatele acestei decizii importante.

„O să vă explic de ce am hotărât să o mut pe Isa la o școală privată. A fost până acum la o școală de stat foarte ok, dar tocmai pentru că este o școală foarte bună și căutată, sunt foarte mulți copii veniți cu viză de flotant pentru clasa pregătitoare, drept dovadă nu mai este loc pentru copiii de clasa a treia și a patra în școală și varianta ar fi fost să învețe după masă sau în niște containere, în buricul orașului București.

Nu vor avea baie, nu știm cum va fi cu căldura, ideea ca niște copii să stea în niște containere improvizate mie nu-mi dă… nu mă simt bine să știu că propriul meu copil merge la școală într-un container', a dezvăluit Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu i-a dus pe copiii ei și ai lui Silviu Prigoană în SUA, acasă la George Restivan, și le-a făcut cunoștință cu fratele lor vitreg: „Au vrut neapărat să… / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Eduard și Maximus, copiii fostului cuplu Adriana Bahmuțeanu- Silviu Prigoană, la 12 și respectiv 14 ani: „Greu îi mai prind…. Locuiesc cu tatăl lor

Citește și: Dana Roba, surprinsă la mall în compania unui bărbat misterios: cei doi s-au afișat în ipostaze foarte apropiate / Acum două luni, soțul gelos a vrut să o omoare

„Am hotărât să o mutăm la o școală privată, care este aici, în Pipera, foarte aproape de casă. Pe lângă faptul că școala ei era în Floreasca, făceam cam 40 de minute în fiecare dimineață, am hotărât să o ducem aici, unde vor fi puțini copii în clasă, cu o învățătoare care va avea timp să aprofundeze mai bine materia. Va avea programe și ore extra, va fi într-un mediu foarte selectiv. Așa am decis.', a continuat ea.

Oana Roman va preda Bune Maniere la școala privată a fiicei ei

Oana Roman spune că a luat decizia de comun acord cu Marius Elisei. În plus, va fi și ea prezentă la școală ca profesor de Bune Maniere.

„Am avut mai multe discuții cu cei de la școală. Isa a fost și la o activitate de weekend la ei, pentru a vedea dacă se integrează. Astăzi am fost împreună cu tatăl ei pentru a avea o discuție cu cei de la școală.

Este o decizie pe care am luat-o amândoi, ei îi place acolo și eu cred că ea se va dezvolta frumos, au foarte multe activități. Voi face și eu pentru copiii de acolo niște lecții de bune maniere, va fi contribuția mea pentru colegii Isei.', a mai spus aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton