De ce și-a retras Rona Hartner fiica de la școală: ”Își dă Bacalaureatul acasă. Ea trebuie să...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce și-a retras Rona Hartner fiica de la școală. Ce planuri de viitor are Rita. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Rona Hartner nu a avut prea mult noroc în dragoste, astfel că a fost căsătorită de două ori, însă nu pentru prea mulți ani. Totuși, frumoasa vedetă are o fiică în vârstă de 14 ani, pe Rita, pentru care ar face orice ca să-i fie bine. Dacă până acum a ținut-o numai la școli private, acum a decis să o retragă din învățământ! Iată care sunt motivele, dar și ce planuri de viitor are Rita!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner se bucură de o viață frumoasă, în care pune accent pe fericirea ei și a fiice sale. Prin urmare, nu o dată, ci de mai multe ori, a demonstrat că nu se încadrează în clasicele tipare și face tot ceea ce-i stă în putință pentru momente unice și speciale. Cu toate astea însă, deși ea este cunoscută de toată lumea, ani la rând și-a dorit ca fiica ei să învețe la școli private pentru o carieră de succes.

whatsapp-image-2023-05-16-at-16.09.09-1whatsapp-image-2023-05-16-at-16.09.09-1

Ei bine, acum nu mai este de acceași părere, argumentând că învățământul s-a schimbat foarte mult și școala nu mai este ce a fost cândva. Actrița nu a ezitat și s-a gândit mai bine la viitorul fiicei sale, astfel că a retras-o de la școală pentru a se ocupa mai mult de pasiunile și hobby-urile ei.

Citește și: Ce cadou a primit Rona Hartner de la fiica sa, când a împlinit 50 de ani: „Nu are bani la vârsta ei, așa că a apelat la un truc'

Citește și: Ce probleme a întâmpinat Rona Hartner în relația cu fiica ei, Rita: „Am simțit o suferință destul de mare…”

Citește și: Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor 2023: „Văd negru, lasă-mă un pic…”

Citește și: Pepe, mesaj emoționant pentru soția lui, Yasmine, de ziua ei: „Sunt cel mai norocos om din lume că te am și…”

De ce și-a retras Rona Hartner fiica de la școală

Rita, fiica Ronei Hartner, a studiat ani de zile la școli private, însă acum a sosit momentul să acorde o atenție mai mare asupra marilor ei pasiuni. Totuși, asta nu înseamnă că renunță definitiv la școală, ci o să facă totul de acasă. De asemenea, inclusiv examenul de Bacalaureat o să îl susțină de acasă conform declarațiilor făcute de către mama ei.

Pare un pic contradictoriu pentru că atât timp am ținut fata în școli private, îmi dau seama că îi trebuia un an sabatic, școala nu mai este ce era înainte, să stai câte patru ore la școală și apoi să ai timp de pasiunile și dorințele tale. (…) Ea va veni cu mine peste tot. Am decis să își facă școală acasă, să își dea și bacalaureatul acasă.', a declarat Rona Hartner, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Ce planuri de viitor are Rita

Rona Hartner nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci a continuat șirul, explicând că Rita este pasionată de hair-stylist. Mai mult decât atât, merge și pe urmele mamei sale și dorește să își facă o trupă de bas. În prezent, joacă în scurtmetraje și în filme, astfel că timpul pe care-l petrecea la școală o limita foarte mult și nu putea să se ocupe de planurile ei de viitor.

'Ea vrea anul acesta să facă cursuri de hair-stylist. Ea are o pasiune foarte mare. Ea a făcut mai multe experimente în Franța. Am adus-o aici să învețe să facă cursuri de hair-stylist cu culori bio. Sunt niște secrete pe care trebuie să le învețe. (…) Ea vrea să își fac și o trupă de bas, joacă și în scurtmetraje, pentru filme ea trebuie să fie disponibilă.', a mai spus Rona Hartner pentru sursa menționată.

Rona Hartner își dorește ca Rita să-i calce pe urme

Rona Hartner își dorește ca fiica ei să se axeze foarte mult pe viitor, inclusiv să-i calce pe urmă în carieră. O susține în tot ceea ce își planifică pentru viitor, mai ales când vine vorba despre acest domeniu, prin care și ea a trecut încă de la o vârstă fragedă. Cu toate astea, i-a interzis să apară în mediul online înainte să împlinească vârsta de 18 ani.

Este basistă de chitară electrică, își face propria trupă anul acesta. Acum deocamdată a luat lecții și își depășește niște frici, pe care le aveam și eu la vârsta ei. Ea se analizează mult mai mult.La 18 ani poate să apară pe media online, înainte nu.

Nu știu dacă se va putea împăca într-o zi cu imaginea de astăzi, dacă o las să iasă acum, acum trebuie să încerce, trebuie să greșească, acum trebuie să nu o vadă nimeni și când iese să rupă, a declarat Rona Hartner în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton