De ce și-a tatuat TJ Miles numele Maria Lungu pe corp: „Am iubit-o foarte mult. Nu am vrut să vorbesc despre asta...” / Cum au reacționat colegii săi de la Survivor All Stars

 Calin Maria Bianca
.

De ce și-a tatuat TJ Miles numele 'Maria Lungu' pe corp. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că TJ Miles este concurent la Survivor All Stars în acest sezon. Nu este pentru prima dată când participă în această emisiune, însă abia acum fanii și toți concurenții din emisiune au văzut, de fapt, că are pe corp un tatuaj cu numele „Maria Lungu„. Mulți au crezut că este vorba despre o legătură cu colega lui din competiție, Maria Lungu, însă adevărul este cu totul și cu totul altul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Printre numeroasele tatuaje pe care le are pe corp, mulți au observat abia acum faptul că TJ Miles are tatuat pe piept numele „Maria Lungu„. Faimosul și-a inscripționat pe piele numele celei mai importante femei din viața lui, așa cum chiar el a spus, însă la mijloc nu este vorba despre concurenta Maria Lungu de la Survivor All Stars.

img-2024-02-22t121458.289img-2024-02-22t121458.289

Citește și: Cine este TJ Miles de la Survivor All Stars. A locuit în Canada și e iubitul artistei Francisca

Citește și: Francisca, dezvăluiri despre iubitul ei, TJ Miles, concurent la Survivor All Stars: 'N-are nicio teamă, n-are nimic… Știi cum e? Tun, tanc, merge înainte peste orice!'

Citește și: „Acolo a scos un pistol și a zis că ori te împușc, ori ne împăcăm. Am înghețat…” Adriana Bahmuțeanu, noi dezvăluiri șocante despre primul soț. De față a fost și fosta soție a lui Cosmin Bahmuțan

Citește și: Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au cunoscut când amândoi aveau o altă relație: „A ținut așa, cu discuții, vreo trei ani. Începusem să vorbim mai serios, dar el avea prietenă, eu prieten…„

De ce și-a tatuat TJ Miles numele Maria Lungu pe corp

Atunci când telespectatorii au văzut numele 'Maria Lungu' tatuat pe pieptul lui TJ Miles au rămas fără cuvinte și nu au înțeles ce relație există între el și colega sa de echipă, Maria Lungu. Ei bine, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, faimosul de la Survivor All Stars a explicat că numele tatuat este, de fapt, numele celei care l-a crescut și anume bunica lui, fiind doar o coincidență între acest tatuaj și concurenta Maria Lungu.

„Daniel Pavel: TJ tu ai un tatuaj care amintește cumva de bunica ta, Maria Lungu. Povestește-ne puțin. Asta mi se pare extraordinar și e o chestiune pe care noi nu am marcat-o până acum. Cum e TJ?

TJ Miles: Nu am vrut să vorbesc despre chestia asta până acum. Da, Maria Lungu este bunica mea, mama lui mama mea, care nu mai e cu noi. Am iubit-o foarte mult! Datorită ei eu încă vorbesc limba română. Eu fiind plecat din România de la 8 ani, Maria Lungu a venit în Canada și a stat cu mine cât părinții mei erau plecați. Ei munceau în altă țară. Și eu cu bunica mea am crescut, ea a avut grijă de mine, eu am avut grijă de ea și am reținut limba română cu ea. Eu nu am avut prieteni români în Canada și datorită ei încă vorbesc în limba română. Și da, este o coincidență foarte mare cum Maria Lungu este în dreapta mea acum', a dezvăluit TJ Miles.

Francisca, dezvăluiri despre TJ Miles după ce a plecat la Survivor All Stars

TJ Miles este o persoană publică, care este foarte activă pe rețelele de socializare, însă rareori a vorbit despre viața lui personală și privată. Abia recent s-a aflat de tatuajul lui de pe piept și de semnificația emoționantă pe care o are, de fapt. De asemenea, nici despre relația lui cu Francisca nu a vorbit foarte mult de-a lungul timpului, însă artista nu ezită să facă declarații despre el sau despre povestea de iubire pe care o trăiesc.

 ‘Cred că, înainte de toate, e important să se întoarcă sănătos acasă, indiferent de situație. E clar că-mi lipsește foarte mult dacă îmi doresc să se întoarcă doar când își îndeplinește el scopul în emisiunea asta. (…)

Lui Miles chiar nu-i este frică de nimic. Crede-mă, n-are nicio greață în viața asta! Când cresc mare, vreau să fiu TJ Miles. N-are nicio teamă, n-are nimic… Știi cum e? Tun, tanc, merge înainte peste orice! Doar de el îi este teamă lui Miles! El versus el! Doar el însuși se poate trage în jos, dacă el nu va da randament așa cum își dorește. În rest, Miles nu e un băiat plângăcios. A mai trecut o dată prin asta. Data trecută, când a fost la Survivor, a rezistat 19 săptămâni, deci ne imaginăm că nu are el teamă. Singura dată când mi-a zis că-i este frică a fost că nu și-ar putea atinge potențialul maxim în viața asta și să rămână mediocru. El își dorește foarte mult să evolueze și o face’, a precizat Francisca, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton