De ce și-au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu, deși aveau totul planificat: "S-au produs schimbări..."

 Raiciu Adriana
.

De ce și-au amânat Lili Sandu și Silviu Țolu, deși aveau totul planificat. Lili Sandu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Silviu Țolu și au împreună un băiețel superb. Vedeta a fost cerută în căsătorie în 2019, iar în 2020 ar fi trebuit să facă nuntă, dar a anulat-o din cauza pandemiei. Iată ce spune vedeta acum despre eveniment și ce planuri are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu și Silviu Țolu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2015, iar de atunci sunt de nedespărțit. Deși este o diferență de vârstă de 12 ani între ei, el fiind mai mic, lucrurile merg excelent între ei.

ferger-820×1024-1ferger-820×1024-1

Ba chiar mai mult, în 2019, chiar de ziua de naștere a vedetei de televiziune, Silviu a decis să o ceară în căsătorie, la Istanbul, acolo unde a avut loc și prima lor întâlnire. Cererea a fost spectaculoasă, iar recent îndrăgostiții vorbeau deschis despre următorul pas, nunta. Totuși, aceștia au decis să o amâne, iar motivul l-au dezvăluit în cadrul unui interviu.

Citește și: „El a mai luptat, a mai tras de mine, dar…'. De ce a divorțat Bianca Drăgușanu de Victor Slav, tatăl fiicei sale

Citește și: Ada Dumitru a început un tratament pentru problemele hormonale, după eliminarea de la Survivor 2023: „Nu e un lucru pe care pot să-l rezolv instant

Citește și: Florin Piersic, despre întâlnirea cu Picasso, care i-a marcat viața. Ce urare i-a făcut pictorul: „Eu nu l-am mai prins pe el, pe Picasso, după 20 de ani, pentru că, între timp, a plecat într-o stea… / EXCLUSIV

De ce și-au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu

În cadrul unui interviu, Lili Sandu a mărturisit că nunta mai reprezintă o prioritate pentru ea în momentul de față, dar și faptul că un act nu schimbă relația de cuplu. Tot ce contează este să existe înțelegere și respect în familie, iar lucrurile se vor așeza frumos.

Niciodată nu am crezut că fericirea stă într-o hârtie. Noi aveam nunta planificată înainte de pandemie, iar apoi am fost nevoiți să o amânăm. În momentul prezent, aceasta nu mai reprezintă o prioritate. Faptul că suntem împreună este tot ce contează. Avem o familie unită și fericită, iar iubirea, grija purtată unul altuia și respectul stau la baza unei relații frumoase, sănătoase și de lungă durată... Ca în orice altă relație, s-au produs transformări și schimbări și în relația noastră de cuplu odată ce am devenit părinți.„, a spus Lili Sandu, potrivit Ego.ro.

Totodată, Lili Sandu a mai vorbit și despre diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei, Silviu fiind mai mic cu 12 ani.

Nu am simțit niciodată diferența aceasta de vârstă între mine și Silviu. De multe ori, chiar el este cel mai înțelept dintre noi și mă aduce cu picioarele pe pământ. Am spus-o mereu și o repet: iubirea nu are limite! Nu contează vârsta, religia, culoarea pielii, locația, cultura, stereotipurile societății ș.a.m.d.„, a mai spus prezentatoarea, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton