De ce și-au înscris Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu fiica la o școală privată: "Ne-am gândit și din punct de vedere financiar..."

 Raiciu Adriana
.

De ce și-au înscris Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu fiica la o școală privată. Pe contul său de socializare, Cristina Șișcanu și-a anunțat urmăritorii, în urmă cu puțin timp, că a decis, împreună cu soțul ei, să-și înscrie fiica la o școală privată. Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță superbă, Petra. Prezentatorul de televiziune mai are doi copii dintr-o relație anterioară, pe Filip și pe Ștefania.

cristina-_i_canu-_i-petra-1-768×1024-768×1024-1cristina-_i_canu-_i-petra-1-768×1024-768×1024-1

Recent, pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Cristina Șișcanu a anunțat că și-a înscris fiica la o școală privată. Iată de ce a luat vedeta de televiziune această decizie!

Citește și: Cristina Șișcanu, despre problemele de la nivelul feței cu care se confruntă de mai bine de un an: 'Vreau să le rezolv. Am mai avut…'

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 12 ani de căsnicie. Cum au aniversat: „Am dus copiii la bunici și…”

Citește și:În ce au investit Cătălin Bordea și Nelu Cortea premiul de 30.000 de euro de la „America Express’: „Ne-au căutat oameni să ne sponsorizeze’

Citește și:Ce părere avea Doina Teodoru despre Cătălin Scărlătescu, înainte de a forma un cuplu: „Vezi că e gagicar, din ăsta căruia îi plac…’

De ce și-au înscris Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu fiica la o școală privată

După ce au analizat toate variantele, Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, au decis să-și înscrie fiica la o școală.

„V-am promis că imediat ce vom finaliza procedura de înscriere a Petrei la o școală privată vă voi mărturisi la ce școală privată am înscris-o.
Vă mărturisesc că acum câteva luni bune și eu, și Mădălin am stat și am analizat foarte bine mai multe săptămâni dacă să o trimitem pe Petra la o școală privată sau să meargă la o școală de stat. Până la urmă am decis să meargă la o școală privată. Următoarea etapă a fost la ce școală privată să meargă, că și aici vrem să luăm cea mai bună decizie'
, a transmis Cristina Șișcanu în mediul online.

În mediul online, prezentatoarea a spus și motivul pentru care au luat această decizie. Mai exact, în cazul în care Petra mergea la o școală de stat, avea să meargă apoi și la un afterschool, dar și la alte activități, în aceeași zi. Astfel, unul dintre părinți trebuia să-și aloce mai mult timp copilului, ca să-l poată duce dintr-un loc în altul.

„Vreau să vă spun și de ce am optat pentru o școală privată. Am optat pentru că ne-am gândit așa: Petra va merge la o școală de stat, dar nu vreau să mai intru în detaliile acestea despre diferența între învățământul de stat și învățământul privat, sunt discuții interminabile, știm hibele învățământului de stat din România. Ne-am gândit și din punct de vedere financiar, mergând la o școală de stat, copilul trebuie să meargă apoi și la un afterschool, apoi trebuie să meargă și la niște activități. Așadar, toate activitățile ar trebui plătite, plus de asta unul dintre părinți trebuie să devină șoferul copilului. Să-l ducă unde are nevoie. Asta presupune că eu ar fi trebuit să renunț la anumite proiecte ca să pot să am mai mult timp liber ca să pot să o duc pe Petra, să o iau de la școală, să o duc la afterschool', a spus Cristina Șișcanu.

„Ne doream foarte mult să meargă la o școală unde e un sistem bilingv”

În încheiere, aceasta a mai mărturisit că și-a dorit foarte mult ca fiica ei să meargă la o școală unde e un sistem bilingv.

„Școlile private pe care le-am vizitat și le-am analizat erau plusuri și minusuri, dar cu greu găsești școala potrivită 100%. Eu și Mădălin ne doream foarte mult ca Petra să meargă la o școală unde e un sistem bilingv. Cel puțin pentru școala primară consider că este foarte important ca și copilul să comunice foarte bine, să aibă un vocabular bun, să și scrie corect în limba maternă. Eu nu am vrut să meargă la o școală unde să învețe doar în limbă străină, respectiv doar în limba engleză', a anunțat ea.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton