De ce Simona Halep nu a fost judecată, în scandalul de dopaj, până în prezent. Ilie Năstase: "Urât din partea lor, cred că d-asta au amânat-o..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Simona Halep nu a fost judecată, în scandalul de dopaj, până în prezent. Simona Halep s-a arătat revoltată, în cadrul unui interviu recent, pentru că nu fost audiată în dosarul în care este acuzată de dopaj. Sportiva a fost suspendată provizoriu pe data de 7 octombrie 2022 și nu a mai jucat niciun meci oficial de la finalul lunii august, de la US Open 2022, unde, în urma unui test a fost depistată pozitiv pentru Roxadustat. Tenismenul Ilie Năstase vine cu o explicație în cazul amânării sportivei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De ce Simona Halep nu a fost judecată, în scandalul de dopaj, până în prezent. Simona Halep a angajat o agenție de farmacologie și toxicologie pentru a-i analiza dosarul, în care a fost acuzată de dopaj, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. În urma investigației, avocații sportivei au o mulțime de probe. Singurul lucru ce pare să mai stea în calea Simonei Halep sunt autoritățile care continuă să amâne începerea audierilor.

Ilie Năstase e de părere că judecătorii nu au destule probe care să susțină acuzațiile de dopaj și atunci tergiversează situația, pentru a nu le fi afectată imaginea.

2891429-59536588-2560-14402891429-59536588-2560-1440

De ce Simona Halep nu a fost judecată, în scandalul de dopaj, până în prezent

Judecarea cazului de dopaj al Simonei Halep continuă să fie amânat, în ciuda rgăminților sportivei de a fi audiată. Ilie Năstase consideră că judecătorii nu au destule probe împotriva ei

Eu cred că nu au probe împotriva ei! Dacă aveau probe, cred că o judecau foarte repede și o suspendau o lună, cinci luni… Și gata! Cum să faci așa ceva? Ea se antrenează cu gândul că va juca și ei nici măcar nu-i judecă situația.

Este foarte urât din partea lor! Cred că de asta au amânat-o de atâtea ori, eu cred că nu au probe', a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, fostul lider mondial.

Citește și: Simona Halep, primele declarații în scandalul de dopaj: „Nu cer tratament special. Vreau doar să fiu judecată”

Citește și: „Cine se iubește se și urăște. Aș face oricând pace cu el, dacă ar fi posibil”. Oreste a clarificat de ce s-a certat cu Mircea Badea, deși erau cei mai buni prieteni

Citește și: Ce dietă ține Eugenia Șerban pentru a slăbi înainte de vacanță: „Vreau să arăt bine în costumul de baie”

Ilie Năstase, despre amânarea cazului Simonei Halep: „Cineva trebuie să răspundă”

Ilie Năstase a amintit de momentul când a fost judecat, după ce a spus despre copilul pe care urma să-l nască Serena Williams „să vedem ce culoare va avea, ciocolată cu lapte!?'. În urma acestei declarații a fost suspendat trei ani de Federația Internațională de Tenis, dar după o nouă judecată pedeapsa i-a fost redusă la opt luni.

„Nu ar fi trebuit să fie judecată? Eu când am avut cazul cu Serena Williams atunci m-a judecat rapid, nu înțeleg de ce se prelungește atât de mult situația. Spunea și Ion Țiriac… Dacă tot se prelungește așa, cineva trebuie să răspundă!

Este vorba de o mulțime de turnee în care nu a avut voie să joace, dar și de bani și de punctele pe care le-a pierdut în clasamentul WTA, care sunt foarte importante', a mai declarat Ilie Năstase.

FOTO Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton