De ce a stat Adrian Nartea departe de TV, în cei doi ani de la încheierea filmărilor pentru serialul Vlad: "Propuneri au fost, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Adrian Nartea a stat departe de TV, în cei doi ani care au trecut de la încheierea filmărilor pentru serialul Vlad, de la Pro TV. Actorul a explicat că a primit diverse propuneri de la reveni pe micul ecran, inclusiv de a fi concurent în diverse show-uri de televiziune, dar a refuzat. Adrian Nartea nu a luat, însă, pauză de la meseria lui și a plănuit alte proiecte, dar în spatele camerei de filmat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În ultimii doi ani, Adrian Nartea a fost prezent pe micul ecran doar în postura de invitat la diverse emisiuni, în rest s-a axat pe proiectele din online, unde este foarte activ, dar și pe colaborările pe care le-a avut pe partea de teatru și care vor continua din toamnă.

306668320_624733875691384_429113191581169549_n306668320_624733875691384_429113191581169549_n

De ce a stat Adrian Nartea departe de TV, în ultimii doi ani

Adrian Nartea a avut propuneri de a reveni pe micul ecran, în postura de concurent la Survivor, însă a spus pas fără să stea pe gânduri. Principalul motiv a fost legat de faptul că se filmează în străinătate, iar el, momentan, nu își permite să lipsească de acasă o perioadă îndelungată, pentru că are două fete mici și nu ar putea să stea departe de ele.

Propuneri au fost și sunt în continuare, nu pot să spun, dar ideea este că da, au fost propuneri. Plecatul de acasă mai mult timp, în condițiile în care Petra are 2 ani și Mara 7 ani, dar mai mult pentru Petra, e complicat. Eu iubesc atât de mult să stau cu ele încât mi-ar fi foarte greu.

Acesta este unul din motive și al doilea motiv este cumva pentru că încă sunt în umbra Vlad, Vlad e încă destul de prezent în imaginea mea și atunci cumva trebuie să mai las să se mai așeze lucrurile. Ținem cu teatrul și e foarte mișto ceea ce se întâmplă cu teatrul și proiectele mele, campanii și așa mai departe, astea merg„, a declarat Adrian Nartea pentru unica.ro.

Citește și: Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu de la Survivor au devenit părinți: „Își dorea să nască natural, dar nu s-a putut’. Ce nume au ales pentru fiul lor

Citește și: Ce întrebare incomodă a primit Adela Popescu de la fiul ei mijlociu, Andrei. Prezentatoarei TV nu i-a venit să creadă: „Mama, tu de ce ai…?'

Adrian Nartea a debutat în teatru

Anul acesta a fost o premieră pentru Adrian Nartea în ceea ce privește actoria. El și-a făcut debutul pe scândură la TNB, în piesa O noapte furtunoasă, spectacol produs de Compania de Teatru Concordia, unde a cucerit publicul în rolul lui Chiriac. Din toamnă, Adrian Nartea revine pe scena în celebra piesă a lui Caragiale și s-ar putea să îl vedem și în altele.

Eu sunt la bază profesor de Educație Fizică și Sport, după care am făcut Psiho -Socio – Pedagogie, vreo 2 ani de Drept, după care am făcut Actorie pe toate planurile și acum pot să zic cu mâna pe inimă că sunt un actor și sportiv. Am diplomă de actorie – film, nu am absolvit UNATC. Acum fac și teatru, ceea ce e bine și îmi place mult.

Am mai dat casting la producții străine, e viață de actor, asta e, dar e bine că sunt campanii pe care le fac și le produc singur, încerc să mă țin vizibil„, a mai spus Adrian Nartea.

Cum se pregătește Adrian Nartea înainte de a urca pe scenă

Adrian Nartea a dezvăluit cum scapă de emoții atunci când trebuie să urce pe scenă.

Câteodată îmi fac și semnul crucii când văd că nu mai dibuiesc cu emoțiile. Am un exercițiu de respirație pe care îl fac ca să nu mă pierd, e un exercițiu care este și de respirație, dar este și un fel de yoga, e și un fel de vizualizare a lucrurilor, adică încerc să scap de emoții sau să le las să treacă prin mine, să nu le blochez acolo.

Ăsta este un ritual pe care îl fac mai tot timpul, mai ales când prezint evenimente mari și importante. Las să treacă emoțiile prin mine și fac exercițiul ăsta. Îmi învăț foarte bine cel puțin începutul, ceea ce e foarte important, că după aceea când simți publicul și ai un feedback, începi să construiești și asta e altceva„, spune Adrian Nartea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton