De ce surpriză au avut parte Amalia Enache și fiica ei în vacanța din Japonia. Dana Rogoz a reacționat: „Exact așa am simțit și noi!”

 Tudorache Simona
.

Amalia Enache și fetița ei, Alma, se află în aceste zile în vacanță în Japonia. Cele două au ales ca destinație Tokyo. Vedeta de la PRO TV se declară impresionată de tot ce au întâlnit aici, de felul în care oamenii sunt îmbrăcați, doar în alb, negru și bej, de curățenia din oraș. Amalia Enache și fiica ei au dat și peste o cafenea unde gazde primitoare le-au fost pisicile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Amalia Enache și fiica ei au bifat mai multe destinații în această vară. Au fost în Hunedoara, la mare, dar au făcut tot posibilul să ajungă și în Japonia. Cele două au luat străzile la pas și au început să trăiască această experiență cu tot sufletul. Dana Rogoz nu a rămas indiferentă la această veste.

Amalia Enache – mod (1)Amalia Enache – mod (1)

Amalia Enache și-a dus fiica în Japonia

Amalia Enache a ales să își ducă fiica în Japonia înainte de începerea școlilor și nu are niciun regret. Această experiență o fascinează și e pe gustul ei.

„Prima zi în Tokyo a fost doar pe jos, mii și mii de pași pe străzi, să ne acomodăm cu orașul, să îl simțim, să ne cufundăm în furnicarul lui atât de liniștit, de fapt. Credeam că voi fi copleșită de metropolă și când colo dimpotrivă, ordinea, claritatea, cromatica-oamenii sunt îmbrăcați doar în alb, negru și bej, curățenia ( doamne, dar ce curățenie!) m-au făcut să mă ia străzile pe sus' și să mă plimbe ele până la epuizare, fără să mă satur de tot și de toți din jur. Nu înțeleg cum poate să fie un loc la care mă așteptăm să-mi fie atât de străin atât de firesc, de fapt. Îmi place mult, mult, mult', spune Amalia Enache, pe o rețea de socializare.

De ce surpriză au avut parte Amalia Enache și fiica ei în vacanță

Vedeta și Alma au avut parte și de o surpriză în vacanță. Au dat peste o cafenea cu pisici in Tokyo. Dana Rogoz a susținut spusele Amaliei și s-a declarat la rândul ei marcată de călătoria făcută în Japonia.

„Exact așa am simțit și noi! Și cum poate fi un loc atât de aglomerat, atât de liniștit, în același timp?', a venit imediat replica Danei Rogoz.

Amalia Enache a ales învățământul privat pentru fiica ei

Amalia Enache a ales pentru fiica sa o școală privată, unde Alma are în program mai multe activități. Nu știe dacă o va urma în profesie, dar e mulțumită că are la dispoziție numeroase opțiuni către care își poate îndrepta drumul.

„Una dintre cele mai bune decizii de mamă simt că fost să aleg pentru Alma o școală la care să mergem pe jos. Nu e totuși cea mai apropiată școală de noi, am ales-o și după alte criterii, și mă bucur că simt și că e cea mai potrivită școală, atât pentru ea, cât și pentru așteptările mele, de părinte. Facem cam 20 de minute, dacă ne grăbim, dar am descoperit că nu îmi place deloc să ne grăbim, așa că ne luăm mult mai mult timp ca să facem din plimbarea această matinală împreună o adevărată bucurie, ca un drum relaxant în vacanță, nu o alergătură și un stres cu care să încarc copilul înainte de o zi de învățătură', povestea Amalia Enache, pe o rețea de socializare.

În drumul lor spre unitatea de învățământ, cele două popesc la un croissant și se simt ca la Paris. Acele momente sunt de neuitat.

„Ne luăm timp să plimbam cățelul în ritmul lui, să ne întâlnim ritualic pe drum cu ceilalți prieteni mici și mari, care fac același lucru la primele ore ale zilei și, mai nou, de când s-a deschis o patiserie în cartier, să ne simțim ca la Paris, să poposim să luăm din când în când câte un croissant”, mai spune știrista.

Citește și: Anda Călin și Liviu Vârciu s-au căsătorit azi, în mare secret, după 8 ani de relație! Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Cât de mult a ajutat-o Marian Râlea pe Dana Rogoz în perioada „Abracadabra”, în urmă cu 30 de ani: „E unul dintre acei oameni care mi-au influențat major drumul în viață. Ceea ce a făcut el pentru mine extrem de important…”. Ce sfat prețios i-a dat „Magicianul” / EXCLUSIV

Citește și: Ce aliment a scos Monica Bârlădeanu definitiv din alimentație: „Mi se pare extrem de important ca omul să vadă ce îi priește și ce nu. Sunt lucruri care îți îngreunează corpul'. Ce sfaturi are pentru femeile care vor să slăbească / EXCLUSIV

Citește și: Ce adolescență a avut Ramona Bădescu în România, înainte de 1990: „Nu am fost, totuși, un copil oarecare. Aveam mai multă responsabilitate, pentru că apăream pe scenă. Era o educație mult mai rigidă, am făcut sacrificii pentru învățătură, pentru școală…” / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Anda Adam și Victor Slav: au fost împreună șase ani și aveau planuri de căsătorie / Bianca Drăgușanu ar fi cauzat despărțirea lor: „Am fost părăsită, decizia i-a aparținut'

Alma, fiica Amaliei Enache, preferă socializarea, nu tehnologia

Vedeta își ține fiica departe de tehnologie. Alma are opt ani și e o minune de copil. Ea adoră socializarea și plimbările lungi în parc.

Pur și simplu, nu are timp. Petrece la școală, unde are tot felul de activități extra, mai multe ore decât unii oameni la serviciu și în rest are, la fel ca mine, o mare poftă de socializare și de petrecut cât mai mult timp afară, în natură, încât noi ajungem acasă cât să dormim. Avem câine de plimbat și e genul de copil care oricum ar sta cât mai mult cu putință afară, în parc sau la lungi plimbări. Nici părinții ei nu se joacă pe calculator și nici nu stau pe Tik Tok, așa că are legătură și cu stilul de viață al familiei”, spunea Amalia Enache pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton