De ce Tavi Colen a întors un avion la sol, la scurt timp după decolare: "Prima dată am crezut că am făcut infarct. Eram pe jos, în avion și..."

 Dumba Gabriela
.

Tavi Colen a dezvăluit că a întors un avion la sol, la scurt timp după decolare, din cauza unui atac de panică. Deși are brevet de pilot și a zburat foarte mult cu avionul, Tavi Colen spune că nu mai poate să zboare, are o frică teribilă de avion și în timpul unui astfel de atac de panică a mers până la capăt. I-a spus stewardesei că vrea să coboare și avionul a fost întors la sol, în aeroportul de pe care abia decolase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Tavi Colen și iubita lui, Emma Ștefan, au venit recent în platoul emisiunii „La Măruță', de la Pro TV, unde au făcut dezvăluiri neașteptate. Tavi Colen a oprit un avion după decolare, după ce a suferit un atac de panică și a povestit ce s-a întâmplat ulterior, când echipajul s-a văzut nevoit să întoarcă avionul la sol.

77-177-1

Tavi Colen a întors un avion la sol, imediat după decolare

Taci Colen a participat la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc' din emisiunea lui Măruță și a declarat că el niciodată nu mănâncă iute și nici nu mai zboară cu avionul. „Nu mănânc iute niciodată și nu mai zbor!', a spus acesta.

„A nu, știi ce s-a întâmplat? Domnul Tavi Colen a oprit un avion în mers! Avionul a decolat și el l-a întors la sol', a dezvăluit Emma, iubita lui Tavi Colen.

„Am făcut atac de panică! Eu, care am brevet de pilot! Eu am pilotat avionul și am mers pe toată Planeta asta cu avionul. Și… nu mai pot să zbor! Nu a avut nimic avionul. (…) Avionul a decolat și eu am zis „Stați puțin că eu vreau să cobor!”. Prima dată am crezut că am făcut infarct. Eram pe jos în avion. Am prins o stewardesa de mână și i-am luxat mâna. Eram leșinat, dar nu i-am dat drumul la mână', a spus Tavi.

Citește și: Cine a fost Mioara Roman. A trecut prin două divorțuri și a avut multe greutăți: „Am pierdut sarcini cât am fost cu Petre Roman. Am avut accidente, sarcini extrauterine, la 42 de ani, era sa mor'

Citește și: „Îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund, să strâng burta. Eu nu am putut să slăbesc pentru că nu m-am acceptat'. Andra, reacție neașteptată la Românii au Talent, după ce i s-a spus că s-a îngrășat

Citește și: Petre Roman, cu flori albe la căpătâiul Mioarei Roman. Fostul premier nu s-a putut apropia de sicriul celei care i-a fost soție timp de 33 de ani

Tavi Colen, la un pas să plătească 21.000 de euro pentru că a întors avionul la sol

Emma, iubita lui Tavi Colen, a povestit că mulți au încercat să-l convingă pe acesta că nu este nimic grav, însă el nu a ascultat. Tavi Colen a fost scos din avion și dus la o clinică, iar înainte i s-a pus o mască cu oxigen.

Dacă nu ajungea la spital și nu se dovedea că acest caz este grav, artistul trebuia să plătească 21.000 de dolari pentru că a întors avionul la sol.

„S-a speriat foarte tare și a zis că vreau să cobor! Culmea, Consiliul Cardiologilor era acolo întâmplător și au încercat să îl convingă să rămână. (…) „Opriți avionul, că eu mor!”. L-au luat cu masca de oxigen. A fost internat cu acte, dacă nu era așa, 21 de mii de dolari plătea!', a povestit Emma Ștefan.

Tavi Colen își aduce aminte că s-a trezit în Salvare, însă nu mai știe ce s-a petrecut în avion. Când a deschis ochii, el a văzut o asistentă și a întrebat-o dacă a murit. Ulterior, fostul solist de la Talisman a cerut să fie externat pe propria răspundere, pentru că trebuia să ajungă la o nuntă la Baia Mare.

„M-am trezit în Salvare. M-au dus la clinică. Eu nu știu nimic! Mi-a pus perfuzii și mi-am revenit. Când am deschis ochii am văzut o doamnă deasupra mea și am întrebat dacă am murit', a povestit Tavi Colen.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton