De ce s-a temut Theo Rose pentru Anghel Damian în ziua în care artista l-a adus pe lume pe fiul lor: „În timpul operației...”. Actorul a asistat la naștere

 Tudorache Simona
.

Theo Rose e pe cai mari! Artista a devenit în urmă cu câteva luni mama unui băiețel, are o relație frumoasă cu Anghel Damian, cu care ar fi la  un pas de nuntă, conform surselor, iar de curând s-a mutat în casă nouă.  Solista se declară mulțumită de tot ce trăiește și face planuri pentru mărirea familiei. De această dată, intuiția îi spune lui Theo Rose că va avea o fetiță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Solista spune că nu a fost speriată de momentul nașterii, pentru că lucrurile s-au schimbat cu mult față de ce se știa, de aceea nu ar ezita oricând să repete experiența. Deși s-a temut să nu leșine Anghel Damian, iubitul ei, care i-a fost aproape atunci când aducea pe lume primul lor copil, totul a decurs conform planului.

theo-rose78theo-rose78

De ce s-a temut Theo Rose pentru Anghel Damian în ziua în care artista l-a adus pe lume pe fiul lor

„Oamenii de acolo, asistentele, doamnele doctor mi-au explicat totul pas cu pas, eram eu și cu încă, câteva mămici și ne explicau acolo: uite urmează să se întâmple asta, asta, asta, o să simți așa, poate foarte puțin.

Nu-ți face griji, nu-ți faci filme, crede-mă toată lumea care a făcut, nu e ce ai crezut tu operația de cezariană, dacă ți-a povestit mama ta ce era pe vremea ei. Îți spun eu sigur că nu existau toate lucrurile aste,a deci poți să stai liniștită. 

M-am calmat, oricum trebuia să-l scot, nu aveam ce să fac și totul a decurs extraordinar. Am fost atât de liniștită, probabil și de la ce îmi băgau pe acolo, dar apropo…eu n-am simțit când a scos copilul.

Credeam în continuare că mă șterge cu betadină', a povestit Theo Rose, în podcastul Facem.

Citește și: Jorge a trecut prin momente foarte grele, după divorțul de Alina Laufer: „Am plâns două luni în casă, nu mai aveam niciun leu”. Cine l-a salvat

Citește și:Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars, înainte să părăsească show-ul: „Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!”

Citește și:Ce răspuns a primit Irinel Columbeanu de la fiica lui, când i-a spus că vrea să-i cunoască iubitul: „Mi-a zis să nu vin acum în America că…”

Citește și: Simona Halep, mesaj pentru toți cei care au susținut-o, după ce a scăpat de suspendare: „În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzații descurajante și o opoziție formidabilă, starea mea a fost ancorată în convingerea mea neclintită de a fi un sportiv curat”

Deși emoționant peste măsură de momentul pe care îl trăia, Anghel Damian a reușit să nu leșine și să își susțină iubita, care îi aducea pe lume fiul.

Era o atmosferă foarte frumoasă acolo în timpul operației. Anghel era lângă mine. Eu l-am făcut training. Le-am spus că bărbatul meu leșină. Anghel leșină și când îi iau analize. A fost atât de impresionant, pentru că și vedea ce se întâmplă dincolo de paravan, că nu a avut nimic. Era entuziasmat cu totul’, a mai povestit Theo Rose.

Solista are planuri mari după ce s-a mutat în casă nouă. Vedeta este pregătită să devină mamă pentru a doua oară alături de partenerul său de viață, Anghel Damian. De această dată, Theo Rose speră să aducă pe lume o fetiță.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton