De ce va lipsi Adriana Trandafir de la cununia religioasă a fiului ei: „Din păcate, eu nu voi fi, pentru că...”. Ce părere are despre viitoarea ei noră

 Tudorache Simona
.

De ce va lipsi Adriana Trandafir de la cununia religioasă a fiului ei. Fiul Adrianei Trandafir se căsătorește curând, dar actrița nu va fi prezentă la eveniment. Vedeta mărturisește cu regret că are de onorat un proiect în străinătate și va lipsi de la ceremonia religioasă. Fiul actriței, Ștefan, de profesie avocat, se căsătorește cu Valentina, femeia care i-a câștigat inima.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS

De ce va lipsi Adriana Trandafir de la cununia religioasă a fiului ei. Adriana Trandafir se declară încântată de alegerea băiatul ei, pentru că, după cum mărturisește ea, Valentina e o persoană deosebită și a reușit să câștige simpatia celor din familie.

adriana-trandafir-44adriana-trandafir-44

De ce va lipsi Adriana Trandafir de la cununia religioasă a fiului ei

Fiul Adrianei Trandafir va fi ginere peste câteva luni. Pe 18 mai am să fiu soacră mare. Ștefan se căsătorește. Valentina, soția lui, este o persoană absolut deosebită, chiar i-am și spus: „Atenție, păstreaz-o pentru că s-ar putea să o pierzi, și fete așa bune nu mai găsești'. Sunt emoționată pentru că a așteptat să facă pasul ăsta.. Va fi o petrecere, nu nuntă, cu cei dragi, în care toată lumea să se simtă foarte bine și să fie o atmosferă relaxantă. Nu va fi în aceeași zi (n.r. și cununia religioasă). Din păcate, eu nu voi fi la cununia religioasă, pentru că am un proiect în străinătate și nu am cum să ajung, dar nu vor merge decât împreună cu nașii, fapt pentru care mă rezerv pentru petrecerea cea mare', a mărturisit Adriana Trandafir, pentru Antena Stars.

Adriana Trandafir, pregătită pentru rolul de bunică

Adriana Trandafir speră ca în curând să fie și bunică. Actrița crede că ar putea juca foarte bine acest rol, asta în cazul în care fiul și fiica sa nu vor amâna prea mult acest moment.

De abia aștept (n.r. să devină bunică). Nu este un rol, este cred că un capitol la care o să fiu perfectă', a adăugat actrița.

Citește și: Cum își răsfață Anamaria Ferentz iubitul american și ce surpriză i-a făcut de ziua lui de naștere: „Am zis să îi fac acest cadou'

Citește și: Ce meserie are Radu Siffredi: „Visul meu a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez'. Iubitul Oanei Matache a fost plecat o perioadă în străinătate

Citește și: De ce bijuterie nu se desparte Oana Roman de la moartea mamei sale: „Îl voi purta mereu, până când îl voi dărui Isabelei”. Ce semnificație importantă a avut pentru Mioara Roman

Citește și:De ce s-a supărat Vlăduța Lupău pe Bursucu: „E adevărat că poate am sărit calul, recunosc. Poate că într-o zi o să ne împăcăm'

Adriana Trandafir, despre fiul pierdut la divorț

Adriana Trandafir are doi copii: pe Maria Speranţa, care a terminat la Haga Facultatea de Afaceri Internaţionale şi acum lucrează la o companie multinaţională, și pe Ştefan, profesor la Facultatea de Drept și avocat.

Adriana Trandafir și fiul său au avut o relație greu încercată. Ştefan a crescut departe de mama sa mare parte din copilărie. Actriţa a divorţat de tatăl lui, iar instanța a decis ca băiatul de șapte ani să rămână în grija tatălui. Adriana Trandafir mărturisea că la proces nu a fost susținută nici măcar de propriul ei tată, lucru care a afectat-o teribil.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton