De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu au invitat-o pe Cristina Ciobănașu la nunta lor: „Mi s-ar părea ciudat să o chem. A zis că...”

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu au invitat-o pe Cristina Ciobănașu la nunta lor. Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc în vara anului 2024 și au ales deja locația pentru eveniment. Actorul spune care a fost cea mai mare provocare în ceea ce privește organizarea nunții, dar și de ce fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu, nu va fi prezentă la eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu au invitat-o pe Cristina Ciobănașu la nunta lor. Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu din august 2021 și s-au logodit după doi ani de relație. În iunie anul viitor, cei doi își vor uni destinele într-o ceremonie de vis. Evenimentul va avea loc într-o seră, care se întinde pe un domeniu de 2,5 hectare, la liziera Pădurii Snagov. Vlad Gherman a oferit detalii despre nuntă, dar și de ce Cristina Ciobănașu nu se află printre invitați.

36283360_1883603481683068_8818133355557027840_n36283360_1883603481683068_8818133355557027840_n

De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu au invitat-o pe Cristina Ciobănașu la nunta lor

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au reușit să gestioneze de minune organizarea nunții lor. Actorul a mărturisit că acest proces le-a demonstrat că au răbdare unul cu celălalt.

„A arătat că avem răbdare unul cu celălalt. E foarte frumos. (…) 60% din nuntă este gata. Restul sunt mici detalii, importante de altfel, pe care o să le rezolvăm la anul, după ce ne întoarcem din vacanță', a spus Vlad Gherman, pentru UNICA.ro.

Citește și: Cristina Ciobănașu are planuri de nuntă cu iubitul ei, Alexandru Mureșan: „Discuții au existat, dorința e de ambele părți'. Ce spune despre căsătoria lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Citește ș: Vlad Gherman, provocat să facă o comparație între Oana Moșneagu, logodnica sa și Cristina Ciobănașu, fosta iubită: „Mi-a oferit șansa de a învăța lucruri despre mine…”

Vlad Gherman a menționat că fosta iubită, Cristina Ciobănașu, nu va fi prezentă la nunta lui cu Oana Moșneagu. Artistul a precizat că el și Cristina au avut o discuție matură și sinceră pe marginea acestui subiect.

„Am discutat cu Cris, i-am spus că mie, personal, mi s-ar părea ciudat să o chem la nunta mea. Ea a zis că oricum cel mai probabil nu ar fi venit. Am convenit amândoi, a fost o discuție liberă pe care am purtat-o super matur. A zis că oricum nu ar veni. Nu trebuie acum să speculați că suferă și nu vrea să vadă momentul. Nu. Mi s-ar părea ciudat, e o chestie de respect față de relația în care am fost aproape 10 ani', a mai declarat Vlad Gherman.

Câți invitați vor fi la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Ceremonia de nuntă dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu va avea aproximativ 200 de invitați. Actorul a subliniat că vrea să- aibă aproape pe cei dragi, familie, prieteni și colegi de breaslă, dar nu-și dorește un eveniment fastuos.

„Sunt fix oamenii dragi nouă. Ne dorim să vină oamenii cu care am interacționat foarte mult, prieteni vechi, familie. Nu vrem să zică lumea: „Oana și Vlad, nunta anului, Doamne câți invitați, fast și opulență'. E o petrecere mai mare pe care vrem să o organizăm în ziua aia care este într-adevăr despre noi', a mai spus Vlad Gherman, la Fresh by Unica.

Vlad Gherman nu-și dorește să meargă la nunta Cristinei Ciobănașu

La acest moment. Cristina Ciobănașu, formează un cuplu cu Alexandru Mureșan, medic stomatolog. Vlad Gherman a declarat, cu sinceritate, că nici el nu și-ar dori să figureze pe lista invitaților la nunta Cristinei Ciobănașu.

„Nu are legătură cu suferința trecutului. E o situație ciudată, nici eu nu aș vrea să fiu la nunta ei, probabil. (…) Nu are legătură cu suferința trecutului. Ar deveni momentul despre mine și despre Oana:„Aolo, dar e și Cristina aici. Ce se întâmplă?'. Poate că poate mai prinde și buchetul dup-aia. (râde)', a completat actorul, la Fresh by Unica.

În prezent, Vlad Gherman joacă în serialul „Lia, soția soțului meu', la Antena 1, și e prezentator la emisiunea Happy Café, la Happy Channel, alături de fosta iubită, actrița Cristina Ciobănașu. Din luna ianuarie 2024, însă, Andreea Ibacka va lua locul Cristinei Ciobănașu.

FOTO: Facebook Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton