De ce vor Gina Pistol și Smiley să se mute într-o casă nouă pentru fiica lor. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit tătic: „E o experiență unică care îți dă de toate. Te schimbă în multe feluri"

.

Smiley vede viața cu alți ochi de când în viața lui a apărut Josephine, fetița lui. Artistul trăiește cu sufletul această experiență, dar recunoaște că datorită trăirilor pe care le are acum a devenit mult mai precaut, mai temător. În acest moment, altcineva e întotdeauna pe primul plan și fiecare decizie luată e centrată pe nevoile ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol au în plan să se mute într-o casă nouă, asta pentru ca fetița lor să nu crească ferită de lume, să aibă prieteni în cartier, să danseze, cânte, să facă sport., pentru că acum unde stau nu are foarte multe posibilități, locul fiind mai ferit de lume. În rest, Gina Pistol și Smiley sunt tot mai fericiți împreună și își construiesc altfel viața.

smiley-1smiley-1

Cum e Smiley în rolul de tată

Smiley recunoaște că rolul de tată îi vine foarte bine și că s-a schimbat radical de când a venit pe lume Josephine. „Acum cred că în fiecare zi mă entuziasmează ceva la fii-mea. E o experiență unică care îți dă de toate. Te schimbă în multe feluri, în bine. Oamenii în general au un egoism, te învață cum e să pui pe altcineva pe primul plan, instinctiv.

E o experiență interesantă. Te învață să fii mai empatic, mai atent. Îți aduce frici. Îți aduce anxietăți. Îți aduce tot felul de lucruri noi în viață. Te superi, te cerți singur. Râzi la lucruri la care nu credeai că o să râzi', a povestit Smiley, în podcastul lui Radu Țibulcă.

De ce vor Smiley și Gina Pistol să se mute în altă casă

Smiley și Gina Pistol au în plan și o casă nouă. Cei doi își doresc această schimbare pentru fetița lor. Josephine.

„Îmi doresc ca fiica mea să aibă parte de o comunitate, să-și facă un grup de prieteni în cartier, plus accesul la facilități. Poate o să vrea să danseze, cânte, să facă sport. Acolo unde stau eu nu prea am multe opțiuni. De aia ne gândim la toată povestea, că pentru mine, casa aia e perfectă. Oricum, eu nu prea stau acasă. Eu în pandemie am stat cel mai mult acasă', a mai dezvăluit artistul.

Cum și-a început Smiley cariera

Smiley a cunoscut succesul alături de trupa Simplu. Apoi a optat pentru o carieră solo și nu a avut de pierdut. Ba din contră, a ajuns să umple stadioane cu muzica lui și să câștige tot mai mulți fani.

„A fost o treabă din asta de gașcă unită de băieți care erau și un pic mai golani. Simplu a apărut înainte să vin eu, ca o completare a culturii de stradă. Apăruseră deja trupele legendare B.U.G, La Familia, Paraziții. Partea asta mai fun, mai lifght a culturii de stradă nu exista. Simplu a venit exact în momentul potrivit.

Fiecare era un personaj, fiecare avea porecla lui. Eu nu aveam. Când am intrat în trupă eram Andrei. Și atunci, porecla mea a venit natural, că era pe personalitatea mea. Eu eram Joker-ul trupei', a povestit Smiley.

Citește și: Prima reacție a Mamei Geta după ce Mara Bănică i-a atacat dur pe ea și pe băieții ei și i-a reproșat că a crescut niște 'animale': 'Atât o duce capul…' De unde a început tot scandalul / EXCLUSIV

Citește și: Culiță Sterp o dă în judecată pe Mara Bănică, după ce i-a criticat familia: „Aduceți acuzații atât de grave și de false, mai nereușite decât operațiile dumneavoastră'. Reacția jurnalistei / Ce a spus Ileana Sterp despre Daniela Iliescu

Citește și: Fiica Ioanei Ginghină o ajută pe artistă la atelier, la 15 ani: „Lucrează demult. Nu știa nimeni că e fata mea, îi dădeam bani cât dădeam și altei persoane'. Cum se înțelege actrița cu soacra ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a schimbat pe George Ivașcu divorțul de soție: „Cel mai trist într-o familie este…'. Actorul nu are copii, dar susține că ar fi fost un tată foarte iubitor

Citește și: Cum arată Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, la 8 ani. Au fost împreună la meciul de retragere al „Generației de Aur'

Smiley, despre Simplu și cariera solo

După despărțirea de Simplu, Smiley a început o carieră solo și a demarat colaborarea cu Marius Moga. La început, oamenii au fost reticienți, apoi i-au descoperit valoarea și lumea a fost a lui. Mai târziu a început să colaboreze și cu producători din străinătate și să zboare tot mai des în Anglia și America.

„Eu când m-am apucat să fac asta am zis că vreau s-o fac cât mai bine posibil. Oamenii, în primii doi ani în care am cântat nu înțelegeau. Ne chemau cu Simplu și așteptau să cânt piesele mele. Și atunci am zis că vreau s-o fac ca la carte, cu trupă, cu sculele mele. Vreau muzica să fie specială, live-ul să fie unic. (…) Toți banii mei, i-am investit în asta. Eu nu aveam niciun concert. Și am așteptat. A fost foarte greu.

Nu mă chema nimeni și nu înțelegea de ce vin cu trupă. Și am așteptat până când am văzut că nu mă cheamă nimeni. Eu tot vorbeam cu agentul și i-am zis, spune-le așa, ‘Dacă nu vă place, vă dăm banii înapoi. Și așa am făcut. Și am început să am concerte. Bine, deja trecuseră niște ani. Și niciodată nu mi s-au cerut banii înapoi.

După aia, investițiile au crescut. Adică, backline-ul meu valorează cam cât un Ferrari. Costă mult. Cam atâta e doar sculăraia cu care vin eu la eveniment. Pe mine cea mai tare trupă din sud-estul Europei mă costă niște bani serioși. Investiția pe care eu o fac în reprezentația asta live e mare. Sculele pe care le avem sunt unele dintre cele mai tari din lume', a povestit Smiley.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton