Prințul Louis, Prințesa Charlotte și Prințul George nu au voie să mănânce la masă cu părinții lor, Kate Middleton și Prințul William, în timpul sărbătorilor sau la cinele oficiale, iar de la această regulă nu se abat niciodată, indiferent de situație. De asemenea, cei trei trebuie să aibă neapărat în meniu legume.
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI
Fostul bucătar regal Darren McGrady, care a lucrat atât pentru regretata Regina Elisabeta a II-a, cât și pentru Prințesa Diana, a declarat pentru Harper’s Bazaar că cei trei copii regali trebuie să păstreze anumite reguli stricte. Ei nu pot lua masa cu părinții lor la cinele oficiale sau în timpul sărbătorilor.
Prințul Louis, Prințesa Charlotte și Prințul George nu au voie să stea la masă cu Kate Middleton și William
Bucătarul a dezvăluit că regula ține de importanța învățării „conversației politicoase', relatează Mirror. Potrivit lui McGrady, cei trei copii ai Prințului și Prințesei de Wales „nu au voie să stea cu adulții până când aceștia nu deprind arta conversației politicoase'. De asemenea, el a menționat că nu au existat niciodată excepții, nici măcar la sărbători mari, cum ar fi Crăciunul.
Copiii regali au un meniu bazat pe multe legume
McGrady susține că cei trei copii mâncau, în general, cu bonele, la creșă. „Copiii au mâncat întotdeauna la creșă până când au fost suficient de mari pentru a se comporta corect la masă', a precizat el.
„Bonele au avut întotdeauna controlul asupra meniului și s-au asigurat că ei consumă mese echilibrate, care includ multe legume sănătoase, dar nu numai. Ele le-au introdus și feluri de mâncare pentru adulți', a adăugat el. „Deși să îi faci pe Prințul William și pe prințul Harry să mănânce legume nu a fost o sarcină ușoară', a spus bucătarul. El susține că celor doi li se promitea ceva ca să mănânce legume în timpul meselor regale.
Potrivit lui McGrady, în ciuda eforturilor de a-i determina pe membrii regali să mănânce legume, asta nu a împiedicat-o pe Diana să-i ducă ocazional pe cei doi băieți la McDonald’s, asta ca o formă de răsplată.
Ce preferințe culinare avea regina Elisabeta
În trecut, fostul bucătar regal, care a servit-o pe Regina Elisabeta timp de 15 ani, a dezvăluit și câteva aspecte cheie ale dietei sale. De exemplu, aceasta nu mânca niciodată alimente bogate în amidon, cum ar fi paste sau cartofi. Singura excepție era atunci când avea loc o cină de stat. În mod regulat, i se serveau două legume alături de proteina ei principală, care era de obicei peștele sau puiul la grătar. O altă slăbiciune avea regina pentru fructele proaspete. Monarhul mânca bananele doar tăiate în felii mici și servite cu furculița.
Cât despre dulciuri, regretata regală a avut o obsesie pentru prăjitura cu biscuiți cu ciocolată, până la punctul în care desertul călătorea cu ea pe tot globul.
McGrady mărturisea că dacă regina Elisabeta se ducea la Castelul Windsor, iar la cealaltă reședință rămăsese prăjituri de ciocolată nemâncate, un bucătar lua trenul pentru a le livra.