De ce William și Kate Middleton nu mănâncă împreună cu cei trei copii ai lor la masă. Ce altă regulă le-au impus celor mici

.

Prințul Louis, Prințesa Charlotte și Prințul George nu au voie să mănânce la masă cu părinții lor, Kate Middleton și Prințul William, în timpul sărbătorilor sau la cinele oficiale, iar de la această regulă nu se abat niciodată, indiferent de situație. De asemenea, cei trei trebuie să aibă neapărat în meniu legume.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Fostul bucătar regal Darren McGrady, care a lucrat atât pentru regretata Regina Elisabeta a II-a, cât și pentru Prințesa Diana, a declarat pentru Harper’s Bazaar că cei trei copii regali trebuie să păstreze anumite reguli stricte. Ei nu pot lua masa cu părinții lor la cinele oficiale sau în timpul sărbătorilor.

Prințul Louis, Prințesa Charlotte și Prințul George nu au voie să stea la masă cu Kate Middleton și William

Bucătarul a dezvăluit că regula ține de importanța învățării „conversației politicoase', relatează Mirror. Potrivit lui McGrady, cei trei copii ai Prințului și Prințesei de Wales „nu au voie să stea cu adulții până când aceștia nu deprind arta conversației politicoase'. De asemenea, el a menționat că nu au existat niciodată excepții, nici măcar la sărbători mari, cum ar fi Crăciunul.

Prince Louis Celebrates His Sixth Birthday in UK **FILE PHOTOS**Prince Louis Celebrates His Sixth Birthday in UK **FILE PHOTOS**

Copiii regali au un meniu bazat pe multe legume

McGrady susține că cei trei copii mâncau, în general, cu bonele, la creșă. „Copiii au mâncat întotdeauna la creșă până când au fost suficient de mari pentru a se comporta corect la masă', a precizat el.

„Bonele au avut întotdeauna controlul asupra meniului și s-au asigurat că ei consumă mese echilibrate, care includ multe legume sănătoase, dar nu numai. Ele le-au introdus și feluri de mâncare pentru adulți', a adăugat el. „Deși să îi faci pe Prințul William și pe prințul Harry să mănânce legume nu a fost o sarcină ușoară', a spus bucătarul. El susține că celor doi li se promitea ceva ca să mănânce legume în timpul meselor regale.

Potrivit lui McGrady, în ciuda eforturilor de a-i determina pe membrii regali să mănânce legume, asta nu a împiedicat-o pe Diana să-i ducă ocazional pe cei doi băieți la McDonald’s, asta ca o formă de răsplată.

Citește și: Soția și nora lui Gică Hagi, exemplu de eleganță. Cum au apărut Marilena și Elena la premiera filmului Retreat Vama Veche

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălina Grama, alias Jojo, pentru serialul Tătuțu’ de la PRO TV: „Mă restricționez alimentar. Trebuia să se vadă o diferență!'/ Ce alte sacrificii a mai făcut actrița

Citește și: Cum arată acum tatăl Deliei. Ion Matache a renunțat la barbă și la părul lung și are cu totul alt look de când nu mai e călugăr

Citește și: Mike Godoroja, despre relația cu regretatul Florian Pittiș: „Nu accepta să greșești, nu accepta să nu te dedici total”

Citește și: Gina Pistol și Laura Cosoi, actuala și fosta iubită a lui Smiley, s-au fotografiat împreună, la premiera filmului Retreat Vama Veche. Ce a declarat Laura despre Gina, în trecut

Ce preferințe culinare avea regina Elisabeta

În trecut, fostul bucătar regal, care a servit-o pe Regina Elisabeta timp de 15 ani,  a dezvăluit și câteva aspecte cheie ale dietei sale. De exemplu, aceasta nu mânca niciodată alimente bogate în amidon, cum ar fi paste sau cartofi. Singura excepție era atunci când avea loc o cină de stat. În mod regulat, i se serveau două legume alături de proteina ei principală, care era de obicei peștele sau puiul la grătar. O altă slăbiciune avea regina pentru fructele proaspete. Monarhul mânca bananele doar tăiate în felii mici și servite cu furculița.
Cât despre dulciuri, regretata regală a avut o obsesie pentru prăjitura cu biscuiți cu ciocolată, până la punctul în care desertul călătorea cu ea pe tot globul.

McGrady mărturisea că dacă regina Elisabeta se ducea la Castelul Windsor, iar la cealaltă reședință rămăsese prăjituri de ciocolată nemâncate, un bucătar lua trenul pentru a le livra.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton