De la ce pornesc certurile dintre Bella Santiago și soțul ei: "Uneori eu înțeleg greșit și...". De ce artista nu s-ar mai muta din România

 Dumitrache Laura
.

Bella Santiago a devenit cunoscută publicului din România după ce a câștigat X Factor, în anul 2018. Deși cânta alături de trupa Jukebox, Bella Santiago a cunoscut succesul în emisiunea TV. Recent, frumoasa artistă a vorbit despre motivele pentru care ajunge să se mai certe cu soțul ei sau de ce nu s-ar mai muta niciodată din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bella Santiago se află printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta s-a născut în Filipine, iar în urmă cu câțiva ani a decis să vină în România, unde și-a construit o carieră de succes în muzică. Cântăreața și-a cunoscut în România sufletul pereche, iar în luna mai a anului trecut s-au căsătorit.

bella santiagobella santiago

De la ce pornesc certurile între Bella Santiago și soțul ei

Ca în orice căsnicie și relație, nu totul poate să fie roz. De multe ori se mai nasc discuții, iar Bella Santiago a povestit motivele pentru care se mai generează tensiuni, din când în când, în căsnicia sa. Din fericire, conflictele se încheie destul de repede, iar în general domnește armonia.

'Noi ne certăm din puțin, noi ne înțelegem foarte bine și uneori eu înțeleg chestiile greșit și ne certăm din cauza asta, dar după ne împăcăm foarte repede', a declarat Bella Santiago pentru Spynews.ro.

Citește și: 'Încercăm de mult timp să facem un copil. Suntem pregătiți, doar e de așteptat de la Dumnezeu…'. Bella Santiago își dorește să devină mamă pentru a doua oară

Citește și: Ce spun Bella Santiago și Ionuț Grigore despre banii strânși la nunta lor: „Am scos tot din plicuri. Am avut persoane care…'

Citește și: Cum arată mama lui Răzvan Botezatu. A serbat-o la munte, pe banii iubitului său: „Am adus-o acasă, din Germania, pentru că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Florentina Gheorghe, fosta iubită a lui Marius Elisei, dezvăluie problemele din relația lor: „El a băut dintotdeauna, eu munceam pentru casă, el pentru țigări. Gelos…'. De ce nu au mai făcut nunta

De ce nu s-ar mai muta Bella Santiago din România

Bella Santiago, care nu și-a uitat nici țara natală, pe care a vizitat-o la finalul anului trecut, susține totuși că nu s-ar mai întoarce în Filipine. Artista a expus motivele pentru care îi place traiul de aici, în ciuda comentariilor răutăcioase de care se mai lovește uneori, dar pe care face tot posibilul să nu le pună la suflet.

'Nu-mi place că e prea multă mâncare bună și nu pot să rezist și mă îngraș. Oameni răi sunt peste tot, nu doar în România, nicăieri nu sunt oameni perfecți. Eu sunt puternică și trec mai departe, nu bag în seamă oamenii răi. Eu văd comentariile răutăcioase, dar nu pun suflet, pentru că asta ne ajută și pe noi să fim și mai puternici.

Acum am fost în Filipine și chiar mi-a fost dor, dar nu se compară cu vremea din România, acolo e doar cald și plouă, aici avem patru anotimpuri, îmi place mai mult în România', a mai spus Bella Santiago tot pentru sursa citată.

Bella Santiago, mărturisiri dureroase despre copilăria sa, pe vremea când locuia în Filipine

Bella Santiago s-a născut în Filipine, iar în urmă cu câțiva ani a venit în România, pentru a-și face o carieră în muzică. Și a reușit! Bella Santiago a participat la X Factor în 2018, concurs pe care l-a și câștigat. Talentul său muzical este absolut incredibil, iar în prezent are o carieră de succes și multe melodii lansate. De asemenea, Bella Santiago și-a cunoscut marea dragoste în România. Artista s-a căsătorit în luna mai a acestui an cu Ionuț Grigore și au o căsnicie frumoase. Cântăreața a reușit să o aducă pe fiica ei în România, iar acum se declară o femeie împlinită.

Cu toate astea, Bella Santiago a povestit că în copilărie a trecut prin momente grele, iar familia ei a avut mari probleme financiare. Mama sa a lăsat-o în grija bunicii când avea cinci ani, iar alături de aceasta a învățat să fie independentă. Bella susține că a avut reguli stricte din partea bunicii sale.

„Sunt din Filipine. Noi am fost foarte săraci. Eu nu am copilărit cum copilărește copilul meu acum. Eu am fost un copil care a învățat mult în viață. Mama m-a lăsat la bunica de când aveam cinci ani. Am învățat multe chestii de la bunica mea. Eu în loc să stau afară să mă joc cu copiii, stăteam cu bunica să fac curățenie în casă. Făceam și gheață… în Filipine făceam gheață, se pune într-un plastic și le vindeam.E căldură acolo și oamenii au nevoie de gheață.„, a spus Bella Santiago pentru Ego.ro.

Bella Santiago: „A fost o copilărie foarte grea”

Îndrăgita artistă a mărturisit că a avut o copilărie foarte grea, iar relația cu bunica sa a fost una frumoasă.Tatăl acesteia a murit atunci când ea avea doar un an, iar mama sa a decis să plece într-un alt oraș pentru a câștiga mai multi ani. Atunci Bella Santiago a rămas în grija bunicii sale.

„Mama a plecat, nu m-a părăsit. Noi am avut o viață foarte săracă. Eu când stăteam cu mama, îmi aduc aminte că mama nu muncea. Tata a murit când aveam un an. Mama făcea chestii mici cu care câștiga foarte puțini bani. Și am în memorie amintirea când mâncam orez cu sare, orez cu lapte, orez cu cafea, ce apucam. Orezul este baza. Dacă ai orez în casă ești ok, ești bine. ', a mai spus artista.

În prezent, Bella Santiago este foarte fericită cu viața ei și mândră că a reușit să își facă o carieră de succes. Kescielle este fiica artistei, iar în prezent locuiește cu mama sa și soțul acesteia. Nicu, soțul Bellei și Kescielle au o relație frumoasă și specială. „Am visat numai nuntă, biserică, rochii! Mami mi-a ales ținuta, ea are alegeri foarte bune. A ales culoarea și modelul, am încredere în ea(…) O să fie un eveniment foarte frumos. Arată și mai frumos decât mi-am imaginat. Pentru tati sigur o să fie o surpriză”, a mărturisit fiica Bellei Santiago, înainte de nunta mamei sale.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton