De la ce pornesc certurile între Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, după 11 ani de căsnicie: "Pare roz din afară, dar mă enervează..."

 Raiciu Adriana
.

De la ce pornesc certurile între Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, după 11 ani de căsnicie. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii superbi. Într-un interviu recent, artista a vorbit deschis despre mariajul său și, printre altele, a dezvăluit și de la ce pornesc certurile între ea și soțul ei! Iată declarațiile făcute de cântăreață despre căsnicia sa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Giulia Angheleschu, în vârstă de 38 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Pe lângă succesul impresionant, cântăreața trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Vlad Huidu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună doi copii superbi, pe Antonia și Mika.

giulia_sot_operatie_95936500giulia_sot_operatie_95936500

Într-un interviu recent, Giulia Anghelescu a vorbit deschis despre relația sa, iar, printre altele, a mărturisit că există și anumite aspecte care o deranjează la partenerul său. Iată declarațiile făcute de aceasta despre mariajul cu Vlad Huidu!

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, despre America Express 2024: „E prima dată când participăm la un reality show și….'

Citește și: Ce a determinat-o pe Giulia Anghelescu să se întoarcă în domeniul muzical: 'M-am lăsat dusă de val și…'

Citește și:Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit religios în Grecia: „Entuziasmați, fericiți, înconjurați de prieteni și…'. Imagini de la nuntă

Citește și:Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni’. Au fost surprinși în ipostaze tandre, în club

De la ce pornesc certurile între Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună două fetițe, pe Antonia și Mika. Deși formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, relația lor a trecut părin mari provocări de-a lungul timpului. Totuși, chiar dacă au existat și momente tensionate, aceștia au învățat să comunice eficient, iar acum le este mult mai ușor să treacă peste o ceartă.

„Avem o relație cât se poate de normală, dar cred că am învățat să comunicăm foarte bine, ne-am învățat unul pe celălalt foarte mult și astea ar putea să fie secretele relației noastre. Faptul că știm care e limita celuilalt, știm ce își dorește, dar comunicarea este pe primul loc. Din punctul meu de vedere, e cel mai important lucru într-o relație', a spus Giulia Anghelescu, la emisiunea Xtra Night Show.

Tot în cadrul interviului, artista a dezvăluit și ce o deranjează la soțul ei cu adevărat. Ei bine, se pare că Giulia Anghelescu se enervează foarte tare din cauza faptului că partenerul ei este dezordonat.

„Am multe (n.r. lucruri care o enervează la Vlad Huidu). Știu că pare roz din afară, dar mă și enervează de multe ori. Poate faptul că este puțin mai dezordonat, de exemplu, dar așa este „specia'. Se tratează și eu sunt obsedată de curățenie, de ordine, trebuie să fie pus totul la locul lui', a mai spus Giulia Anghelescu, la emisiunea prezentată de Dan Capatos.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton