De nu a fost prezent Cristian Țânțăreanu atunci când Anca Țurcașiu și-a botezat nepoțica. În ce relații a rămas omul de afaceri cu fina lui și cu fostul ei soț: "Eu i-am invitat pe amândoi, n-am treabă cu ce s-a întâmplat între ei"

 Tudorache Simona
.

Cristian Țânțăreanu păstrează legătura cu finii lui, Anca Țurcașiu și fostul ei soț, medicul Cristian Georgescu, chiar dacă aceștia au plecat cu ani în urmă pe căi separate. Cu toate astea, atunci când artista și-a botezat nepoțica, omul de afaceri nu a ajuns. El spune că a fost invitat, dar se afla la mare în acea perioadă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cristian Țânțăreanu recunoaște că deschide televizorul mai mult ca să vadă știrile. De aceea, nu o urmărește pe Anca Țurcașiu în competiția Asia Express. El spune că nu s-a uitat nici la Insula iubirii. Anca Țurcașiu are un parcurs spectaculos la Asia Express alături de prietena ei, Andreea Samson, alături de care a depășit numeroase obstacole.

anca turcasiu 22anca turcasiu 22

Cristian Țânțăreanu nu a fost prezent atunci când Anca Țurcașiu și-a botezat nepoțica

Cristian Țânțăreanu a regretat întotdeauna despărțirea dintre Anca Țurcașiu și soțul ei, cărora le-a fost naș la cununie. După divorțul lor, omul de afaceri a păstrat o relație cu fiecare dintre ei. Zilele trecute, Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, și-a botezat fiica, pe Zoe, dar Cristian Țânțăreanu a ratat evenimentul. „Eram la mare. De aceea nu am ajuns. Ne-am întors acasă zilele acestea', precizează omul de afaceri pentru Fanatik.

Anca Țurcașiu nu a fost la aniversarea omului de afaceri

Cristian Țânțăreanu se vede mai des cu medicul Cristian Georgescu decât cu Anca Țurcașiu, pentru că îi e vecin, el fiind cel care a rămas și cu casa din Corbeanca.

El a ajuns la ziua mea. Eu i-am invitat pe amândoi, n-am treabă cu ce s-a întâmplat între ei. Anca n-a putut ajunge, din ce-mi amintesc parcă era ocupată cu filmările de la show, chiar în perioada aceea', a mai spus Cristian Țânțăreanu.

Citește și: Andra Marinescu de la Visuri la Cheie a rămas cu traume după ce a fost terorizată de iubit: „A recurs la multe amenințări și fapte urâte. Stresul, teama și stările psihice negative nu se vindecă așa ușor” / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă soția și fiul lui Marcel Iureș: „Ea e foarte mândră de tot ce am făcut. El e foarte diferit de mine, are alt destin”

Citește și: Rapperul american Rich Homie Quan a fost găsit mort în locuința sa. Artistul avea 34 de ani

Citește și: Cum se descurcă Karmen Simionescu acum, când fiica a rămas în grija ei după despărțirea de Bogdan Căplescu și cine o ajută: „Sofia era îngrijorată, a avut temeri…'

Citește și: Bodo de la Proconsul și soția lui Loredana și-au găsit liniștea la țară. Ce fac copiii pe care i-au adoptat: „Îi iau la concerte când pe unul, când pe celălalt”

Cristian Țânțăreanu nu o urmărește pe Anca Țurcașiu la Asia Express

Cristian Țânțăreanu urmărește doar programele de știri, de aceea nu știe cum s-a descurcat Anca Țurcașiu la Asia Express, pentru că nu vede reality- show-ul difuzat de Antena 1.

Eu deschid televizorul doar ca să mă uit la știri. Nu urmăresc astfel de show-uri. Nici la Insula iubirii nu m-am uitat. Am aflat tot de la știri. Nu-mi trebuie mie așa ceva. Nu mă pasionează', a mai spus acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton