De ce nu mai colaborează Emilia Popescu cu Ștefan Bănică: „Am vrea să continuăm, dar...”. Se știu de 37 de ani

 Radulescu Ruxandra
.

De ce nu mai colaborează Emilia Popescu cu Ștefan Bănică. Actrița Emilia Popescu și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai de succes și mai carismatice duo-uri de pe scena teatrului și nu numai. Cei doi s-au reunit în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, unde au făcut deliciul publicului cu talentul lor inegalabil. Iată ce a anuțat Emilia Popescu despre colaborarea cu partenerul ei de scenă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu mai colaborează Emilia Popescu cu Ștefan Bănică. Actrița Emilia Popescu și Ștefan Bănică Jr. sunt extraordinari parteneri de scenă, evoluând alături în spectacole de comedie ani de-a rândul. Cei doi au făcut oo mare surpriză publicului, atunci când au apărut în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, unde au adus bucurie în sufletul oamenilor, costumați în artiști de renume ai scenei mondiale. Emilia Popescu a vorbit recent despre următoarea colaborare cu Ștefan Bănică Jr.

images-11-1images-11-1

De ce nu mai colaborează Emilia Popescu cu Ștefan Bănică

Emilia Popescu și Ștefan Bănică Jr. sunt unul dintre duetele legendare ale scenei românești. Cei doi au fost parteneri de scenă ani la rând, atât în spectacole de comedie, cât și în scenetele comice difuzate la TV. Emilia Popescu a rememorat momentele pe care le-a împărtășit cu Ștefan Bănică Jr. pe scena de la „Te cunosc de undeva” și spune că i-ar plăcea să revină alături de artist, în cadrul show-ului.

Citește și: Gabi Bădălău s-a trezit cu Protecția Copilului la ușă: „Pentru rele tratamente aplicate copiilor din partea părinților mei… Claudia a făcut plângere”

Citește și: Ilinca Vandici și soțul infidel, împreună de dragul copilului, în prima zi de școală: „Zian se va bucura de prezența ambilor părinți în viața lui”

„Mi-e dor de perioada Dansez pentru tine, pentru că a fost o emisiune foarte frumoasă. Lungă în timp. Dar mergem înainte. (…) Cu Radu Ștefan am fost la Te cunosc de undeva și cu Ștefan Bănică, partenerul meu de-o viață, am avut un moment de Crăciun anul trecut, și a avut mare succes. Am vrea să continuăm, dar nu ține doar de noi', a declarat Emilia Popescu, pentru Unica.ro.

De ce Emilia Popescu nu a vrut ca fiica ei să facă actorie

Emilia Popescu este nu numai o actriță apreciată, ci mama dedicată a unei fiice în vârstă de 27 de ani. În mod surprinzător, artista e bucuroasă că fiica ei nu a luat calea actoriei, întrucât e de părere că e o meserie dificilă, mai ales pentru femei. Fiica actriței se ocupă de design vestimentar.

Mă bucur că nu a vrut să facă actorie, pentru că e greu, și pentru o femeie e și mai greu. A făcut pictură, grafică, acum face design vestimentar. A început cu costumele la teatru. Sunt foarte mândră de ea', a explicat aceasta.

Cum se înțeleg Emilia Popescu și Ștefan Bănică Jr.

Emilia Popescu este în prezent actriță la Teatrul de Comedie, unde oacă într-un spectacol alături de vechiul său partener de scenă, Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut o chimie extraordinară în cadrul show-ului „Dansez pentru tine', însă cei doi se cunosc de 35 de ani. Emilia Popescu a mărturisit că între ea și Bănică există o frumoasă prietenie chiar dacă câteodată au avut și neînțelegeri.

„Avem o prietenie de 35 de ani. O viață de om. Ne-am mai și certat, ne-am contrazis la lucru. Eu am fost cea care cedam, dacă avea dreptate. Era vorba de o colaborare, discuții în interes profesional, să iasă cât mai bine ce aveam de făcut. Amândoi ne-am dorit dintotdeauna un proiect tv împreună. Ar fi foarte frumos să se mai întâmple. Revederea în televiziune a fost una foarte frumoasă. Cu emoții mari, dar a avut un impact foarte bun și ne-am bucurat. Suntem un cuplu din anii ‘90, nu de la Dansez pentru tine, acum avem un spectacol împreună, în regia lui Horațiu Mălăele, la Teatrul de Comedie.’, a declarat Emilia Popescu pentru Playtech.ro.

FOTO: AFcebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton