De unde provin numele copiilor lui Gică Hagi și ce semnificație au. Kira și Ianis l-au făcut mândru pe tatăl lor

 Oana Pantazi
.

De unde provin numele copiilor lui Gică Hagi și ce semnificație au. Gică Hagi este foarte mândru de cei doi copii ai săi – Kira și Ianis. În timp ce fiul i-a călcat pe urme, fiica este o actriță extrem de talentată. Puțini știu însă de unde s-a inspirat marele fotbalist atunci când a ales numele copiilor, niște nume care, iată, au atras succesul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De unde provin numele copiilor lui Gică Hagi și ce semnificație au. Gheorghe Hagi, antrenorul echipei de fotbal Farul Constanța, este căsătorit de 28 de ani cu Marilena, femeia care i-a dăruit doi copii, pe Ianis și Kira. Cei doi părinți sunt extrem de mândri de copiii lor – Ianis este un fotbalist extraordinar, care a călcat pe urmele tatălui său, în timp ce Kira este o actirță foarte talentată, după cum au putut constata recent fanii serialului Lia – soția soțului meu. Ambii copii ai faimosului fotbalist au primit niște nume speciale, cu conotație sentimentală pentru Regele fotbalului, dar nu numai. Iată care este semnificația lor!

ianis1ianis1

De unde provin numele copiilor lui Gică Hagi și ce semnificație au

Pe Gheorghe Hagi îl cunoaște toți români, dar și milioane de oameni din străinătate, fiind unul dintre cei mai mari fotbaliști români ai tuturor timpurilor. Iată însă că și cei doi copii ai săi, Kira (27) și Ianis (25), îi calcă vertiginos pe urme. În timp ce fiul a călcat pe urmele tatălui, fiind un fotbalist de succes, la Alaves, în Spania, fiica lui a devenit actriță. Kira a studiat actoria la New York Film Academy, apoi a urmat cursuri aprofundate de actorie la Londra, iar în România a debutat în filmul de scurtmetraj 'București, te iubesc'. Acum, publicul larg o poate vedea în fiecare joi, în serialul Antenei 1, Lia.

Citește și: De ce a refuzat Kira Hagi să rămână în America:'Nu pot sta departe de…'

Citește și:Jonathan Alexandru, adevărul despre relația cu Kira Hagi, iubita lui pe scenă:'E chimie între noi'

Citește și: Ce bolid conduce Ianis Hagi la 20 de ani!

Citește și: EXCLUSIV! Cum arăta Ianis Hagi pe vremea când nu avea nici 5 ani.

Gică Hagi nu a avut noroc în căsnicie din prima, mariajul său cu Leni Celnicu, pe care a luat-o de soție în 1990, durând doar un an. Cu Marilena, actuala soție, Gică Hagi este căsătorit de aproape trei decenii și au doi copii superbi, Kira și Ianis. Puțini știu însă de unde provin aceste nume speciale. Marele fotbalist și-a botezat copiii după părinții săi – Ianis vine de la Iancu, tatăl lui Gică Hagi, iar Kira, de la Chirița, cum se numea mama sa.

De unde provin numele copiilor lui Gică Hagi și ce semnificație au. Pe de altă parte, numele Ianis este de origine evreiască și înseamnă „harul lui Dumnezeu” sau „darul de la Dumnezeu, în timp ce Kira (sau Kyros), de origine grecească, înseamnă „cel iubit” sau „dorit de Dumnezeu”.

Cum s-au cunoscut Gică Hagi și soția sa

Gică și Marilena Hagi s-au cunoscut în 1993 și sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din România. Soția fostului mare fotbalist a povestit, într-un material pentru VIVA! din anii 2000, cum s-a cunoscut cu cel care acum îi este partener de viață și cum a decurs prima întâlnire romantică, dar secretă.

M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Și el era timid, ca și mine. (…) Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit‘, povestea Marilena.

Nici Gică Hagi nu s-a lăsat mai prejos și în urmă cu aproximativ doi ani, campionul a avut de spus numai cuvinte frumoase despre soția sa: „Am o nevastă care e cu mine, care mi-a dat doi copii și care mă susţine. (…) Îi mulţumesc pe această cale. Îmi spune din când în când «dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti»? E mai greu, că eu zic mai greu. Dar ea ştie că ţin la ea. Și ea ține la mine’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton