Decizia luată de Shannen Doherty cu trei luni înainte să moară. Ce măsuri a luat privind bunurile și proprietățile sale: „Prioritatea mea este mama”

 Tudorache Simona
.

Shannen Doherty s-a gândit la mama ei cel mai mult înainte de moarte. Trădată de soț și obosită de lupta cu o boală nemiloasă, actrița a început să călătorească mai mult cu cea care i-a dat viață. A încercat să își vândă din proprietăți ca să îi fie ei mai ușor atunci când ea nu va mai fi și să ia alte numeroase măsuri radicale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Shannen Doherty a fost diagnosticată pentru prima cu cancer la sân în 2015, iar doi mai târziu boala a intrat în remisie. A revenit în 2019 mai puternic, iar în 2023 ajunsese deja la creier. Atunci, Shannen Doherty a început să facă anumite schimbări în viață și să se preocupere de acele lucruri cărora până atunci nu le dăduse atenția cuvenită.

*EXCLUSIVE* Final Farewell: Heartbreaking Photos Capture Shannon Doherty Embracing Life Just Weeks Before Her Tragic Passing*EXCLUSIVE* Final Farewell: Heartbreaking Photos Capture Shannon Doherty Embracing Life Just Weeks Before Her Tragic Passing

Shannen Doherty s-a gândit la mama ei înainte de moarte

A iubit-o nespus și ultimele gânduri au fost pentru ea. Shannen Doherty a vrut ca Rosa, mamei ei, să nu rămână cu multe lucruri pe cap după moartea ei. Știa că va suferi nespus și a vrut să lase totul în ordine pentru ea.

„Prioritatea mea este mama la momentul acesta', declara actrița din „Beverly Hills 90210', în cadrul podcastului „Lets Be Clear', cu trei luni înainte de moarte.
„Știu că îi va fi greu dacă eu voi muri înaintea ei', mai spunea actrița, care spera să își continue zborul, să iubească și să joace.

 „Sunt conștientă că îi va fi foarte greu, așa că mi-am dorit să fac alte lucruri mai simple pentru ea. Nu-mi doresc să aibă multe lucruri de care să se ocupe. Nu vreau să aibă patru unități de depozitare pline de mobilă', spunea ea.

Ce a făcut Shannen Doherty cu proprietatea pe care o iubea cel mai mult

Actrița pare că simțea că sfârșitul se apropie și nu mai are mult timp, pentru că a început să doneze din lucruri sau să le vândă la târguri de antichități. De asemenea, vedeta și-a făcut anumite depozite în bănci și a decis la ce proprietăți renunță. Deși iubea viața și adora caii, Brenda din Beverly Hills, 90210 a mers în Tennessee, și-a strâns lucrurile și a renunțat la visul ei de a mai locui pe această proprietate.

„Împachetam și am început să plâng. M-am simțit ca și cum aș fi renunțat la un vis, dar dacă nu a fost pentru mine? A însemnat că am renunțat la viață? Că am aruncat prosopul? Mama era acolo și mi-a spus că e totul în regulă!', a mai dezvăluit ea.

Citește și: Tatăl lui Salman Khan, declarații surprinzătoare despre viața amoroasă a fiului său, în contextul relației de 10 ani cu Iulia Vântur: „Se îndrăgostește repede, dar nu are curaj să se însoare”. Ce fel de femeie caută starul de la Bollywood

Citește și: Ce spune Selly despre consumul de droguri la Beach, Please!, după ce a primit un val de critici: „Am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000 de cetăţeni străini. Suntem o generație mult mai…'

Citește și: Valentina Pelinel laudă implicarea lui Cristi Borcea în educația celor trei copii ai lor: „Nu poate să fie dur cu ei, oricât ar încerca el, e sensibil la capitolul acesta. El e genul care…”. Motivele pentru care Milan învață la o școală privată / EXCLUSIV

Citește și: Gabriel Dorobanțu nu regretă că nu s-a însurat și că nu a devenit tată: „Fiecare trebuie să își ducă crucea sau să își poarte destinul, sau chiar steaua călăuzitoare. Dacă aș fi fost căsătorit și aș fi avut un copil, doi sau zece, nu știu. Nu m-am văzut tătic niciodată…” / EXCLUSIV

Citește și: Georgică Cornu are o nouă iubită după despărțirea de Marina Almășan. Reacția prezentatoarei TV: „Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea”

Claudia Pavel are un nou iubit. Cine e bărbatul care o face fericită / Artista s-a stabilit în America împreună cu fiul ei, Noah

Shannen Doherty spera să își prelungească viața

Shannen Doherty nu se temea de moarte, dar nu își dorea să renunțe la viață. Simțea că mai are multe de realizat, de aceea lupta ei a fost continuă. Nu a capitulat, pentru că a vrut să învingă, dar destinul a decis altceva.

„Nu mi-e frică de moarte pentru că știu unde merg, oamenii pe care o să-i văd….Nu vreau să mor. Asta-i diferența. Nu mi-e teamă de moarte, doar că nu vreau să mor… niciodată. Pentru că nu am terminat cu viața. Nu am terminat de iubit. Nu am terminat de creat. Nu am terminat cu speranța de a schimba lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat încă', susținea actrița pentru People.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton