Decizia radicală luată de Ștefan Stan, după ce a anunțat divorțul de soția lui: ”M-am săturat să zic asta. Recunosc că am fost prost și...” / Ce schimbări face pe plan profesional

 Calin Maria Bianca
.

Decizia radicală luată de Ștefan Stan, după ce a anunțat divorțul de soția lui. Toată lumea știe faptul că în urmă cu câteva săptămâni, Ștefan Stan a confirmat toate speculațiile legate de relația cu soția lui, care a ajuns la sfârșit. Ei bine însă, nu doar că a spus clar că divorțează, ci acum a venit cu o serie de declarații neașteptate! Iată ce schimbări importante face în viața lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Înainte de noul an, Ștefan Stan a clarificat situația dintre el și mama fetițelor sale. Artistul a spus clar că între ei nu mai poate exista o împăcare, nici măcar de dragul fiicelor sale. Ba mai mult, acum se pare că a luat o decizie radicală pentru viața lui profesională, luând pe toată lumea prin surprindere.

stefan-stan-divort-1stefan-stan-divort-1

Citește și: Ștefan Stan, adevărul despre divorțul de soția sa, după 4 ani de căsnicie: „De acolo au pornit divergențele între noi”

Citește și: Ștefan Stan, despre mutarea fetițelor sale în România, după despărțirea de soție: „Asta îmi doresc, e destul de dificil”

Citește și: Cum arăta Irina Loghin la începutul carierei. S-a zvonit că frumusețea ei a stârnit invidia Elenei Ceaușescu

Citește și: Tatăl Deei Maxer, replici acide la adresa lui Dinu Maxer: „A scăpat de chinul vieții ei și al nostru…'. / Cum i-a luat apărarea fiicei sale în fața celor care o critică

Decizia radicală luată de Ștefan Stan, după ce a anunțat divorțul de soția lui

Timp de patru ani, cât a fost căsătorit cu Simona, mama fiicelor sale, Ștefan Stan a decis să se preocupe mai mult de familie și să lase activitatea profesională pe al doilea loc. Acum însă, după ce a confirmat divorțul, vrea mai mult ca niciodată să revină în muzică, cu noi proiecte și idei. Deși vrea să pună cariera pe primul plan, nu uită că este tată și are două fiice, pe care o să le viziteze în Germania, mai ales că a rămas în relații bune cu fosta soție.

„Ștefan încearcă să se concentreze, finally, după o perioadă de patru ani de absență dorită de neimplicarea prea intensă, să revin cu accentul pe muzică și către cariera mea. Nu am lipsit în ăștia patru ani, am lipsit de pe TV, am stat pe Tik Tok și Instagram, pe Facebook, cred că mă simt mai lejer în online. Televizorul este dragostea mea, tuturor artiștilor le place asta.

M-am săturat să zic asta, îmi place matinalul vostru, unde ești apreciat ca un artist, nu te bagă în zona de cancanuri. Recunosc că am fost prost și am spus (n.r. – lucruri personale în trecut). În online am recunoscut că am greșit față de alți oameni care mi-au fost alături', a declarat Ștefan Stan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Ștefan Stan nu s-a oprit aici cu declarațiile. După ce a spus clar că vrea să se axeze mai mult pe latura profesională, acesta a făcut o serie de mărturisiri neașteptate despre viața lui privată și ceea ce trăiește de fapt.

Nu știu dacă trăiesc în adevărat. Adevărul poate fi fals, de multe ori, dacă eu îl consider, poate fi pentru mine, dar nu e mereu așa. Am înțeles un lucru interesant, trebuie să-ți faci tu binele și să-ți creezi tu o stare de bine și celor din jur la fel și te apropii de o frumusețe, de umanitate. Nu mă duc în zen-uri. Un coach foarte bun pentru mine a fost mama mea. Consider că pentru fiecare dintre noi, când avem o soție, un prieten bun, o mamă, un tată, ei pot fi cei mai buni coach pe dezvoltare personală', a mai spus artistul pentru sursa menționată mai sus.

Ștefan Stan, despre divorțul de mama fiicelor sale

În ultima vreme au apărut mai multe zvonuri privind divorțul dintre Ștefan Stan și soția lui, însă nici el și nici ea nu au ieșit în față cu vreo declarație. Sătul de tot ceea ce se spunea despre mariajul său. Ștefan Stan a spus clar că el și Simona, fosta soție, au decis să pună punct căsniciei de comun acord, fără a fi vorba despre infidelitatea sau alte subiecte delicate.

Nimeni nu se desparte pentru că e fericit. Nimeni nu face lucrul acesta. Noi suntem fericiți că am ales să mergem pe drumuri separate. Am ales să facem asta și să avem grijă de 2 copii minunați, creați din iubirea noastră.

Lor nu le lipsește nimic, au toată atenția părinților. Mai puțin a mea, fizică, dar vorbesc cu fetele mele mereu pe videocall. Merg la ele în permanență. Toată lumea își dă cu părerea, am văzut că s-au speculat multe lucruri. Era cineva care spunea că eu merg doar o dată la 2-3 luni să-mi văd familia.

Până în Germania sunt 2000 km. Cu mașina faci aproximativ 17-20 de ore, fără oprire, e foarte dificil. Plus că te mai oprești, obosești. Nu îmi permit să fac asta tot timpul pentru că am de muncă, am contracte pe care trebuie să le onorez. Eu sunt un om de onoare, nu am tras țepe și nu am făcut prostii’, a declarat Ștefan Stan pentru FANATIK în urmă două luni.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton