Decizia radicală luată de Octavia Geamănu, după plecarea de la Antena 1: "Am încheiat cu știrile, după 18 ani, gata!"

 Radulescu Ruxandra
.

Decizia radicală luată de Octavia Geamănu, după plecarea de la Antena 1. Octavia Geamănu și-a găsit drumul, după ce a fost concediată de la Observatorul de weekend, de la Antena 1. Fosta prezentatoare de știri este moderatoarea propriului podcast, „Gânduri bune”, asupra căruia control creativ total. Octavia Geamănu a declarat că nu mai vrea să lucreze niciodată la pupitrul știrilor. Iată motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Decizia radicală luată de Octavia Geamănu, după plecarea de la Antena 1. Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1, după 18 ani, în care s-a aflat la pupitrul știrilor Observator. Fosta prezentatoare nu duce dorul jobului pe care l-a avut, ci dimpotriva, simte că se regăsește mai mult în podcastul pe care îl moderează în prezent „Gânduri bune”. Octavia Geamănu a făcut un anunț surprinzător, declarând nu vrea să mai fie niciodată prezentatoare de știri.

index-1index-1

Decizia radicală luată de Octavia Geamănu, după plecarea de la Antena 1

Octavia Geamănu și-a găsit drumul, din punct de vedere profesional, după ce a fost concediată de la Antena 1. Vedeta a declarat că nu mai vrea să mai prezinte niciodată știrile și că a început o nouă etapă în ceea ce privește cariera.

Păi nu-mi lipsește din moment ce echipa cu care eu lucrez pentru acest podcast și locul unde se desfășoară și statul la montaj și vizionat se întâmplă ca într-o televiziune, doar că emisiunea este pe youtube. Se numește podcast, dar este o emisiune în toată regula, practic nu duc dorul. Și îmi dau seama că nu duc dorul, pentru că nu m-am mai uitat la televizor.

Citește și: Ce se întâmplă în procesul intentat de Octavia Geamănu postului Antena 1, la 9 luni după ce a fost concediată: „Nu e ușor. Din păcate…'

Citește și: Octavia Geamănu scrie o carte, după concedierea de la Antena 1: „Procesul continuă, desigur’

Citește și: Ana Maria Gheorghe a înlocuit-o pe Ramona Păuleanu la Antena 1: „M-am întors la prima mea dragoste…”

Citește și: Ce au pățit Neti Sandu și nepoata ei în vacanță, în America: „Nu m-aș mai duce, e groaznic, m-au dezamăgit”

Deci nu m-am mai uitat la televizor, ceea ce mi se pare senzațional că nu am nicio curiozitate pentru știri. Am încheiat cu știrile, nu-mi mai doresc să prezint știri și să lucrez în domeniul știrilor niciodată în viața mea. M-am săturat! După 18 ani, gata! Dar în schimb știu ce vreau să fac și unde mă vei vedea în toamnă, acolo să știi că mi-am dorit să fiu.” a declarat Octavia Geamănu pentru Impact.

Octavia Geamănu a avut mari probleme de sănătate, după vacanța din Grecia

Octavia Geamănu a fost recent plecată într-o vacanță în Grecia, unde, din păcate, a avut mari probleme de sănătate care au trimis-o la spital cu timpanul fisurat. Vedeta a făcut o formă gravă de otită și a avut dureri atât de mari, încât a plâns.

M-am trezit după 2 zile de nas înfundat că nu mai auzeam, și am zis că trebuie urgent să mergem la spital. Simptomele au apărut cu 2 zile înainte să plecăm din vacanță, eram într-un grup de prieteni și le-am zis: vedeți că eu cred că am covid și de fapt nu era covid, era otită, care a fost horor.

Deci astea au fost simptomele care m-au trimis la spital: nu auzeam cu urechea dreaptă absolut deloc, o simțeam foarte înfundată, mă durea îngrozitor, mi-am petrecut ziua plângând vreo 6 ore cum nu am mai plâns de foarte mulți ani, efectiv am plâns de durere. Și îmi curgea sânge din ureche.

Aveam de fapt timpanul fisurat și am urmat un tratament cu antibiotic. Ideea este că au trecut 3 săptămâni de atunci și mie nu mi-a revenit, încă iau spray-uri. Îmi revin sută la sută, doar că e de durată treaba asta cu otita și poți să capeți o sensibilitate, dacă nu o tratezi corespunzător.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton