Ana Morodan, după ce a fost condamnată la închisoare cu suspendare: "Voi face tot ce trebuie să fac. Îi sunt recunoscătoare universului că n-am făcut mai rău, că n-am lovit pe nimeni"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce decizie radicală a luat Ana Morodan, după accident. Ana Morodan a fost implicată într-un accident, în timp ce se afla la volan, sub influența calmantelor și a alcoolului. După ce a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare cu suspendare, contesa digitală a o hotărâre radicală. De asemenea, Ana Morodan a oferit detalii despre copilăria ei și momentul în care ambii părinți au murit din cauza cancerului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce decizie radicală a luat Ana Morodan, după ce a fost condamnată la 1 an și 3 luni, cu suspendare. Ana Morodan a cauzat un accident rutier, în urmă cu ceva timp, după ce s-a urcat la volan sub influența calmantelor și a alcoolului. Cea supranumită „Contesa digitală” a fost condamnată la 1 an și 3 luni de închisoare cu suspendare, în urma incidentului. Iată ce cum și-a schimbat viața Ana Morodan!

ana-morodanana-morodan

Ce decizie radicală a luat Ana Morodan, după ce a fost condamnată la 1 an și 3 luni, cu suspendare

Ana Morodan nu mai are de gând să se urce niciodată la volan, după accidentul provocat în urmă cu mai multe luni, în Capitală. Vedeta a spus, într-un interviu recent, și ce subtanțe i-au găsit medicii în organism.

Citește și: Ana Morodan, despre rezultatul probelor biologice, la șase luni de la accidentul rutier: „Nu am ieșit cu alcool în analizele de sânge și nu am avut nici droguri’

Citește și: Anamaria Prodan a reacționat după ce Flavius Nedelea a fost reținut de DIICOT pentru proxenetism: „Este prietenul meu pe viață. Nu are cluburi”

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă acum Fernando de la Caransebeș. S-a pocăit și vrea o colaborare cu Connect-R: ' Te vreau manager pe planeta Terra ca să distrugem toate topurile din lume…'

Citește și:Alexia Eram a izbucnit în lacrimi la America Express 2023: „Am explodat. Mi-era rușine de mine…'

„La episodul în care m-am urcat la volan, deși eram pe calmante care îmi afectau capacitatea de a conduce, e important de menționat că acele calmante îți și întunecă judecata. Așa că, în acel moment, nu am fost efectiv conștientă de ce fac. Îi sunt recunoscătoare universului că n-am făcut mai rău, că n-am lovit pe nimeni și regret nespus acel episod. Nici să mai am carnet nu mă mai urc la volan.

Substanțele găsite au fost benzodiazepia și alprazolamul, ambele fiind substanțele active din calmantul numit Xanax, fiind și singurul lucru pe care îl luasem. Conform doctorului psihiatru există o diferență între ce numim noi popular droguri, și calmante prescrise pentru un tratament. Însă și aceste calmante, luate fără cap, îți afectează capacitatea de a conduce.

Voi face tot ce trebuie să fac. Firesc. Sunt un om asumat. Am greșit, e normal să existe consecințe..„, a declarat Ana Morodan pentru Unica.ro.

Care a fost cel mai dificil moment din viața Anei Morodan

Cel mai dificil moment pentru Ana Morodan a fost moartea părinților ei, care au încetat din viață la o difență de trei luni unul de celălalt, din cauza cancerului.

Cred că atunci când a trebuit să o anunț pe mama mea că tatăl meu a decedat subit și neașteptat. Părinții mei au avut o relație aproape simbiotică. Au fost grei ultimii ani, cu mama descoperind încă un cancer în metastază, și încă unul, și încă unul, tot așa până la 7 cancere în metastază. Cu tot felul de presiuni de business, cu etapele vieții, cu responsabilități. Cu momentele în care pentru a 193237465 oară devii părintele părinților tăi and shit hits the fan for real, I mean, they are dying. Cu privirile oribile de judecată ale rudelor și prietenilor părinților tăi, că ceva nu faci tu bine, că acum vezi doamne te ții tu vedetă de la București și nu faci tu bine ceva. O să țin minte cu câtă răutate s-a uitat prietena mamei mele, la înmormântarea ei, pentru că am spus preotului că vreau să spun și eu ceva despre mama mea.” se destăinuie Ana Morodan.

Ana Morodan: „Sunt o femeie sensibilă ascunsă sub perle și paiete”

Ana Morodan este originară din Arad și a venit la București, după ce a absolvit liceul, pentru a urma cursurile Facultății de Drept. Din păcate, Morodan s-a simțit un copil neglijat de părinți, iar acest sentiment de nesiguranță a însoțit-o și la maturitate, reflectându-se în felul ei de a fi și a acționa.

Sunt un adult rezultat dintr-un copil crescut ca mai toți copiii din generația mea. Adică cu puțină atenție, fără prea multă grijă, pe sistemul „crește și copilul pe lângă noi'. Eu cred, datorită faptului că se dezvoltă mult lipsa de siguranță în jurul tău, devii un tânăr adult dependent de ea, în cele mai mici detalii, da, ocd-ist inclusive. Consecința este că atunci când acel adult iese din mediul lui atent gândit ca să-i fie sigur, înăuntru lui se instalează teama, frica, nesiguranța.

Totuși, în ultimii ani, în urma unei lipse de scop și a unei stări psihice deloc tonice, am început încetul cu încetul să merg înspre o gândire toxică. Am crezut că, dacă nu am putere planetară, dacă nu sunt Bill Gates, nu voi putea face o schimbare semnificativă. Ei, în ultimele luni, prin acțiunea #mafacbine prin care am ales să vorbesc deschis despre stările psihice prin care trec daily, am văzut cât de mulți oameni vin înspre mine și-mi spun că îi ajută. Sunt o femeie sensibilă ascunsă sub multe pene, perle și paiete.”, a mai adăugat Morodan.

Ce a învățat Ana Morodan de la părinții ei stricți

Cu toate că nu a avut parte de afecțiunea pe care și-a dorit-o din partea părinților, Ana Morodan nu-i judecă, dezvăluind că aceștia au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a supraviețui și a crește un copil în epoca comunistă.

Acum, la câțiva ani de când nu mai sunt, am înțeles că nu pot să-i mai judec, cel puțin nu din perspectivele din care îi judecam. Pentru că părinții mei au trăit în comunism. Și ai mei n-aveau de unde să ia pe sub mână ceva. Așa că, cu mintea de acum, mă gândesc eu, că le-o fi fost destul de greu. Când ți-e foame, real foame și n-ai ce să pui pe masă, să te mai gândeșți și la metode de parenting… Mama mea a fost diagnosticată cu cancer la creier când eu aveam 3 ani, a trăit cu asta încă 33 de ani, a suferit consecințele acestui fapt în toți aceșți ani. Nu știu cum se simte asta, nu pot să înțeleg asta, pe cale de consecință nu e corect să le mai judec acțiunile.
Mai focusați pe eticheta comportamentală (ca formă de razvartire mai înjur câteodată)
, n-au fost părinți afectuoși, părinții mei, prin felul lor de-a fi, mi-au insuflat niște valori corecte. Mai presus de orice, mi-au dat ceva ce m-a ajutat enorm în viața asta, un mod de-a mă uita înainte cu optimism, curaj și voioșie.„, a mai adăugat Morodan pentru aceeași publicație.





 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton