Ce decizie a luat Claudia Pătrășcanu în privința copiilor ei și ai lui Gabi Bădălău, după ce afaceristul s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: ”Dacă până acum m-am dedicat vieții de familie...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce decizie a luat Claudia Pătrășcanu în privința copiilor ei și ai lui Gabi Bădălău, după ce afaceristul s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au trăit o frumoasă poveste de iubire din care au rezultat și doi băieți absolut superbi. Din nefericire, căsnicia lor nu a ținut prea mult, iar el și-a găsit liniștea timp de 3 ani în brațele Biancăi Drăgușanu, de care s-a despărțit recent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi vorbeau inclusiv de o posibilă nuntă și căsătorie. Nu s-a mai ajuns până aici, căci au pus punct poveștii lor de iubire, iar de data aceasta pare a fi definitiv. Întrebată ce părere are despre despărțirea momentului, mama copiilor afaceristul a spus că pentru ea este un subiect neinteresant.

claudia-patrascanu-ingroapa-trecutul-1claudia-patrascanu-ingroapa-trecutul-1

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au separat: 'Despărțirea lor nu mă…'

Citește și: Când au apărut, de fapt, problemele în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. S-au despărțit după nunta Mariei Constantin

Citește și: Imagini oficiale de la nunta Anei Geoană cu Garret Cayton, de la Veneția. Mireasa a schimbat mai multe ținute rafinate, iar decorul a fost spectaculos

Citește și: Simona Gherghe își duce copiii la școli private: „Sunt foarte multe lucruri care nu ne plac la sistemul de învățământ de stat”

Claudia Pătrășcanu, decizie radicală în privința copiilor ei și ai lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu au fost tot timpul în conflict, mai ales că au iubit și același bărbat. Au ajuns inclusiv în Instanță în urmă cu câteva luni, însă de atunci, artista a decis să își vadă de treburile ei și să se axeze pe familia ei și cei doi copii minunați pe care-i are cu Gabi Bădălău. Acum, chiar la scurt timp după despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, fosta soție a afaceristului a decis să nu se mai axeze atât de mult pe familie și să aibă grijă și de cariera ei.

Ce-i drept, ani și ani de zile, până când au crescut mari cei doi băieți, a pus totul pe locul doi și s-a ocupat zi și noapte de copii, însă acum se pare că lucrurile iau o altă întorsătură, mai ales că și Gabi Bădălău poate petrece mai mult timp cu ei.

„Am mai multe proiecte muzicale în dezvoltare, vreau să scot piese, vreau să mă dedic carierei mele. Dacă până acum m-am dedicat vieții de familie și copiilor, în continuare o să mă ocup, dar acum sunt mari, au crescut și îmi permite mai mult timpul să mă ocup și de activitatea profesională.', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Playtech.

Claudia Pătrășcanu: 'Mă sperie adolescența'

Claudia Pătrășcanu o să fie tot timpul o mamă implicată și devotată, însă acum băieții nu mai au nevoie de supraveghere constantă, așa că poate să lipsească mai mult timp pentru a se ocupa de latura profesională. Totuși, este cu ochii pe ei, asta deoarece se teme foarte tare de adolescență și cu tot ceea ce vine ea la pachet.

'Mă sperie adolescența, la ce văd și ce aud și așa că vreau să fiu acum lângă ei liniștită, să le dau educația potrivită și mai târziu să comunicăm. ', a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Pentru a avea însă amintiri de neuitat de la zilele de naștere ale băieților ei, până acum Claudia Pătrășcanu le organiza diferite petreceri cu tematici inedite, însă anul acesta a renunțat la ele în favoarea unor vacanțe minunate cu ei.

Am început să fac planuri apropiate pentru ei. Vreau să se bucure, să se plimbe. În vacanța de toamnă din octombrie, noiembrie vreau să îi duc la Disney Land, iar de ziua lui Gabriel vreau să îi duc în Istanbul.M-am gândit că deja sunt mari, ce să mai facă la locul de joacă? Măcar să ne plimbăm, să facem amintiri. Mereu mi-am dorit să profit de anii ăștia importanți, ca ei să rămână cu amintiri.„, a continuat Claudia Pătrășcanu pentru sursa menționată.

Cum se descurcă copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău la școală

De asemenea, Claudia Pătrășcanu nu s-a oprit aici cu declarațiile despre cei doi copii ai ei și ai lui Gabi Bădălău, ci a continuat explicând că timpul trece foarte repede și nu știe când au ajuns să fie atât de mari. Mai mult, a precizat că este foarte mândră de ei la școală și de toate activitățile pe care le fac.

Copiii sunt foarte bine la școală. Le este dor de vacanță, dar le place și școala. Nicolas a intrat în clasa zero și este supărat că încă nu primește teme. El își grăbește creșterea oarecum, vrea să fie mai mare. Gabriel este răcit, de 3 zile stă acasă. Se simte că a început școala și a intrat în colectivitate.

La început eram mai panicoasă, dar m-am călit. La primul copil am fost mai speriată de bombe, de la al doilea m-am liniștit. Chiar mă uitam cât de mari au crescut, cât de înalți sunt. Nicolas face fotbal la Hagi, mă uitam la el pe stadion, cât de mare s-a făcut, ce băieți mari am. Timpul trece foarte rapid!', a concluzionat Claudia Pătrășcanu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton