Ce decizie dificilă trebuie să ia fiica Ronei Hartner, după moartea mamei sale: "A plâns sărăcuța, rămâne de văzut dacă va avea puterea să plece definitiv în..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce decizie dificilă trebuie să ia fiica Ronei Hartner, după moartea mamei sale. Fiica Ronei Hartner, Sumalya, a trece printr-o tragedie copleșitoare, căci și-a pierdut mama, la vârsta de numai 16 ani. La aproape două luni de la moartea Ronei Hartner, fiica ei suferă enorm, mai ales că e nevoită să facă o alegere foarte importantă, ce-i va influența tot viiorul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sumalya, fiica Ronei Hartner, este cuprinsă de durere, după ce mama ei a murit, din cauza cancerului, în luna noiembrie a anului trecut. Chiar dacă și-a petrecut Sărbătorile de iarnă plângând absența celei care i-a dat viață, Sumalya trebuie să facă o alegere foarte grea. Adolescenta trebuie să se hotărască dacă va continua să locuiască în Franța, împreună cu bunica ei, sau se va muta în Canada, unde se află mătușa și unchiul ei, respectiv sora și fratele Ronei Hartner. Iată ce a declarat Dana Cristescu, una dintre cele mai bune prietene ale Ronei Hartner.

jmhhc2g9mwqwmtu5mdu1nwi3ndc1mtc3nzm0otmwztm5zjuwy2ijmhhc2g9mwqwmtu5mdu1nwi3ndc1mtc3nzm0otmwztm5zjuwy2i

Ce decizie dificilă trebuie să ia fiica Ronei Hartner, după moartea mamei sale

Dana Cristescu, pr-ul și una dintre cele mai bune prietene ale Ronei Hartner din România, spune că Sumalya, fiica regretatei actrițe, este încă în șoc după moartea mamei sale.

Tânăra a împlinit 16 ani pe 5 ianuarie, iar pentru prima dată, mama ei nu i-a fost alături. Fiica Ronei Hartner trebuie să ia o decizie foarte dificilă. Sumalya e nevoită să aleagă între a rămâne în Franța, împreună cu bunica ei și tatăl Rocco Sedano, sau să plece în Canada, cu rudele mamei sale, pentru a începe o nouă viață.

Citește și: „La 14 mă mut de acasă”. Eva Măruță, replică neașteptată în fața tatălui ei, Cătălin Măruță. Cum a reacționat prezentatorul TV

Citește și: Alina Sorescu a răbufnit la adresa lui Alexandru Ciucu, după ce designerul i-a dăruit un buchet de flori, la aniversarea fiicei lor: „Este doar pentru imaginea lui publică. Când ne întâlnim noi doi nu mă salută'

Citește și: Bianca Drăgușanu poartă cagulă pe față timp de două luni, după noua operație estetică: „Sunt inflamată și foarte vânătă. Am cheaguri de sânge în ochi. Lansez un trend acum…' / Cum au reacționat fanii în benzinărie

Citește și: Radu și Mihaela au câștigat Casa iubirii, sezonul 2: „Nu mai pot decât să plâng de fericire'. Concurenții au primit câte un cec de 75.000 de lei

„Este extrem de dificil pentru Sumalya. A plâns sărăcuța toate Sărbătorile și acum, de ziua ei, când a făcut 16 ani. Ea este acum o adolescentă independentă, poate să-și ia carnet de conducere și să decidă singură pentru viața ei.

Însă, îi este foarte greu să se desprindă încă de spiritul mamei sale, cele două fiind foarte apropiate toată viața. Acum ea locuiește împreună cu bunica ei, Sabina, care nu poate să proceseze nici acum după înmormântare că și-a pierdut un copil! E greu, este foarte greu!„, a declarat Dana Cristescu pentru Click!

Fiica Ronei Hartner locuiește în casa lăsată moștenire de regretata actriță

Fiica Ronei Hartner, Sumalya, are posibilitatea să plece în Canada, cu mătușa ei, Rinda, și unchiul Reon. Sumalya este însă foarte legată de Franța, unde a crescut alături de mama ei.

Cele două stau acum în casa de la Toulun din Franța, pe care Rona i-a lăsat-o fiicei sale. Cu ele este și fratele Ronei, Reon, unchiul fetei, pe care ea l-a lăsat executor testamentar.
Și pentru el este foarte greu, pentru că lucrează de la distanță, el având serviciul în Canada, pe alt fus orar.

Sora Ronei a plecat în Canada la familia ei, iar în curând va pleca și fratele Ronei. Rămâne de văzut acum ce decizie va lua Sumayla: dacă va avea puterea să plece definitiv în Canada. În fond și la urma urmei, toată viața ei este în Franța..', a declarat Dana Cristescu, în exclusivitate pentru Click!

Cât de des se vede fiica Ronei Hartner cu tatăl ei, Rocco Sedano

Dansatorul Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner, și tatăl Sumalyei, și-a exprimat, încă de la înmormântarea Ronei Hartner, unde a și fost prezent, dorința ca fiica lui să rămână cu el în Franța. Fiica Ronei și tatăl ei se întâlnesc două weekend-uri pe lună, așa cum e stabilit, din punct de vedere legal.

„Sumalya se întâlnește cu tatăl ei în prezent două weekend-uri pe lună, el are dreptul legal să petreacă timpul acesta cu ea. El s-a mutat mai aproape de ea am înțeles.

Fiica Ronei a făcut, însă, acum 16 ani și poate decide dacă va rămâne în Franța cu tatăl ei sau dacă va pleca la rudele mamei sale în Canada! O să facă cum o să simtă ea că e mai bine!', ne-a mai spus Dana Cristescu, pr-ul regretatei artiste.

FOTO: Facebook YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton