Declarația de dragoste pe care Corina Caciuc i-o face mereu lui Laurențiu Reghecampf: "Eu o și întreb lucrul acesta de multe ori... I-am spus că minte!"

 Dumba Gabriela
.

Corina Caciuc este cu 17 ani mai tânără decât Laurențiu Reghecampf și acesta este unul dintre motivele pentru care antrenorul este gelos, iar unele dintre declarațiile de dragoste ale iubitei sale îl pun pe gânduri. După o căsnicie de 15 ani cu Anamaria Prodan, Reghe spune că, alături de Corina, trăiește ceva complet diferit și apreciază enorm că femeia pe care o iubește acum nu a fugit de greutăți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț de mai bine trei ani, timp în care antrenorul și-a clădit o familie alături de Corina Caciuc. Au împreună doi copii și așteaptă finalizarea divorțului pentru a se putea căsători.

b4c5ccf5-4cf5-46d9-ac50-30a88688cf12-1b4c5ccf5-4cf5-46d9-ac50-30a88688cf12-1

Declarația de dragoste pe care Corina Caciuc i-o face mereu lui Laurențiu Reghecampf

Invitat în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, antrenorul de fotbal a fost întrebat cât de mult consideră că-l iubește Corina, partenera lui, iar el este de părere că pe o scară de la unu la zece, atinge cifra cea mai mare. Este de părere că îl iubește sincer, deoarece, în urma tuturor celor întâmplate în ultima vreme, dacă nu ar fi fost așa, cu siguranță ar fi plecat din viața lui. 

Sunt sigur că mă iubește foarte mult! Altfel, orice om normal o lua la fuga. Poate la început, că nu știa exact ce o să se întâmple cum o să fie… Dar după, când intri, și în fiecare zi vezi că e mai mult, și mai mult, și mai mult, la un moment dat, cum am spus, hai să ne vedem fiecare de viața lui.

Nu a fost niciodată în discuție, iar de la unu la zece… 10! Eu o și întreb lucrul acesta de multe ori. De multe ori mi-a zis 11 și i-am spus că minte. Dacă eu te întreb de la 1 la 10 și spui 11, înseamnă că mă minți. Dacă eu te întreb ceva, spui de la 1 la 10. Dacă spui 11, înseamnă că mă minți', a spus Laurențiu Reghecampf.

Când vine vorba de gelozie, Laurențiu Reghecampf recunoaște că este gelos, dar nu exagerează cu controlul.

Da. Dar nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos. Depinde cum își arată fiecare gelozia. Unii sunt agresivi, dar nu sunt genul de bărbat care să controlez telefonul sau să merg... Dar am reacții. Da, sunt gelos pe anumite chestii.', a mai spus antrenorul de fotbal.

Citește și: Cum se descurcă Adela Popescu și Radu Vâlcan cu băieții lor și ce provocări întâmpină: „Părinții de trei sunt depășiți de multe ori. Chiar o rog, mai în glumă, mai în serios, să reia alăptarea’ / EXCLUSIV

Citește și: Marius Bodochi dezvăluie cele mai mari regrete. Unul are legătură cu fiul său: „Îți lasă goluri și ai sezația că teatrul, filmul sau televiziunea le pot umple. Niciodată’ / EXCLUSIV

Laurențiu Reghecampf susține că greutățile au sudat și mai mult relația cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a avut parte de o schimbare radicală, odată cu divorțul de Anamaria Prodan și apariția Corinei Caciuc în viața lui.

„Este total diferit cu ceea ce am fost eu obișnuit, în primul rând cred că cel mai important lucru și care mi-a plăcut foarte tare la ea este că a avut răbdare să mă asculte, să mă exprim. Și mi-a cerut și ea același lucru, dai, primești, nu dai, nu primești, este un lucru normal în relația dintre un bărbat și o femeie. Dar la un moment dat te plictisești ca bărbat, devine o rutină dacă nu ai dialog. În general într-o relație bună trebuie să îl implici foarte mult pe celălalt și cealaltă persoană să te implice foarte mult pe tine”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul podcastului Ameritat, realizat de Nasrin Ameri.

Relația celor doi a trecut printr-un punct critic atunci când toată presa mediatiza conflictul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, apărut după ce tehnicianul nu a mai putut-o „ascunde” pe Corina Caciuc.

'Eu de multe ori o întreb pe Corina: „Cum ai stat tu cu mine ?”. Orice femeie o lua la fugă, să te facă în fiecare zi zob, să te facă în toate felurile, la un moment dat te plictisești de lucrurile astea. Dar ne-au apropiat foarte tare, stăm și discutăm despre orice lucru care apare între noi, nu exclud faptul că cei doi băieți ne-au apropiat pentru că ne petrecem foarte mult timp împreună cu ei. Nu am avut chestia asta de relație toxică, când unul e mai nesuferit, imediat discutăm chestia asta', a ținut să lămurească Laurențiu Reghecampf.

Procesul de divorț l-a făcut pe Reghecampf să își schimbe optica în privința felului în care privea anumite lucruri până să o cunoască pe Corina Caciuc.

„Noi avem o relație deschisă, ne spunem absolut tot, mai ales când avem nevoie de ajutor unul din partea celuilalt, din punctul ăsta de vedere suntem foarte liberi, dacă unul are o problemă, spune. După ultimul divorț am învățat foarte multe lucruri și am încercat să merg mai departe, mă simt foarte bine, trăiesc momentul. Mă gândesc la Corina, la băieții mei, la oamenii din jurul meu”, a încheiat Reghecampf.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton