Ce declarație de dragoste i-a făcut Marius Elisei actualei iubite, în plin scandal cu Oana Roman: "Să privești pe cineva la care ții cu adevărat și să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce declarație de dragoste i-a făcut Marius Elisei actualei iubite, în plin scandal cu Oana Roman. Marius Elisei trăiește o idilă pasională alături de iubită sa, după ce s-a despărțit de Oana Roman, la începutul anului. Deși vedeta l-a acuzat că-și neglijează îndatoririle de tată față de fiica lor, Isa, Marius Elisei continuă să se afișeze cu noua iubită în ipostaze tandre. Iată ce mesaj i-a transmis Elisei partenerei sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei și Oana Roman și-au spus „adio” la începutul acestui an, după 11 ani de relație, timp în care a venit pe lume și fiica lor, Isa. Iată că Elisei și-a refăcut viața alături de o tânără misterioasă și pare a fi absolut îndrăgostit. Oana Roman l-a acuzat, recent, pe Elisei că nu se preocupă de fiica lor și că nu a plătit niciodată pensie alimentară. Marius Elisei nu se lasă afectat și se focusează pe noua relație. Acesta a publicat o fotografie alături de partenera sa, în care amândoi arată precum doi îndrăgostiți. De asemenea, Elisei i-a făcut și o superbă declarație de dragoste.

snapinsta.app_398788105_2332008316999795_957142630472115261_n_1080snapinsta.app_398788105_2332008316999795_957142630472115261_n_1080

Ce declarație de dragoste i-a făcut Marius Elisei actualei iubite, în plin scandal cu Oana Roman

Marius Elisei și noua sa cucerire, o tânără brunetă ce lucrează în domeniul medical, trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Chiar dacă Elisei are parte de noi acuzații din partea fostei partenere, Oana Roman, el continuă să-și manifeste iubirea pentru actuala iubită. Recent, Marius Elisei și femeia din viața lui s-au pozat într-o ipostază romantică, iar bărbatul i-a transmis un mesaj emoționant.

Citește și: Oana Roman spune, cu lacrimi în ochi, adevărul despre accidentul în care Mihai Mitoșeru și-a pierdut viitoarea soție: ‘Trebuia să-l păzim 24 din 24 la spital’

Citește și: Oana Roman susține că a fost controlată și manipulată de Marius Elisei: „Acestea sunt consecințele…”

„Cel mai uimitor lucru din lume este să privești pe cineva la care ții cu adevărat și să știi că simte același lucru pentru tine. Te iubesc', a scris Marius Elisei, pe Instagram.

Oana Roman susține că Marius Elisei nu se implică deloc în creșterea fiicei lor

Oana Roman e teribil de supărată pe Marius Elisei și susține că acesta nu se implică deloc în creșterea fiicei lor, Isabela. Elisei nu ar fi plătit niciodată pensia alimentară, în valoare de 500 de lei, și nici nu ar petrece timp alături de fiica sa. Din aceste motive, Oana Roman a mărturisit că fetița are nevoie de psiholog.

„Trebuie să merg la școală să o iau pe Isa și apoi să o duc să facă prima ședință cu o doamnă psiholog cu care va putea vorbi pentru că are mare nevoie. Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale și bruște a tatălui din viața ei.” a mărturisit Oana pe Instagram.

Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă’, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton