Ce declarație de dragoste i-a făcut Theo Rose lui Anghel Damian: "O să pară că sunt nebună, a fost prima dată când... El e mult mai inteligent ca mine"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce declarație de dragoste i-a făcut Theo Rose lui Anghel Damian. Theo Rose (26 de ani) și Anghel Damian (32 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar împreună sunt părinții unui băiețel, pe nume Sasha. Recent, Theo Rose a făcut declarații despre relația cu Anghel și și-a exprimat sentimentele față de acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care a început acum mai mult de un an. La scurt timp după ce și-au oficializat relația, Theo Rose a anunțat că este însărcinată, iar în iunie anul acesta, cei doi au urat bun-venit primului lor copil, un băiețel, pe nume Sasha. Într-un interviu recent, Theo Rose a oferit detalii necunoscute despre începuturile relației și a spus de ce îl consideră marea iubire a vieții ei.

mczoyxnopwq5nde1oddkmjy2mtezzmyxzdazote2ote2odc2otfi.thumb_mczoyxnopwq5nde1oddkmjy2mtezzmyxzdazote2ote2odc2otfi.thumb_

Ce declarație de dragoste i-a făcut Theo Rose lui Anghel Damian

În cadrul unui interviu recent, Theo Rose și-a manifestat iubirea profundă față de partenerul de viață, Anghel Damian. Cântăreața a mărturisit că Anghel este un bărbat matur și că niciodată nu a mai avut sentimente atât de puternice față de cineva.

„Eu așa zic, că Anghel Damian este iubirea vieții mele. Este cu certitudine, doar că nu vreau să zic asta. După, o să pară că sunt nebună neapărat! A fost prima dată când am fost luată prin învăluire. Nu am știut ce se întâmplă. El este diferint prin felul lui de a fi.

Citește și: Theo Rose își alăptează fiul și când e pe platourile de filmare: „Sunt tot timpul cu pompa de alăptat după mine. Toată lumea se oferă să stea cu el'

Citește și:Theo Rose s-a afișat cu ochiul vânăt și umflat: „Trebuia să mi-o iau și eu o dată'. Cum a reacționat Anghel Damian

Citește și: Rona Hartner va fi înmormântată în România. Când va fi condusă pe ultimul drum regretata actriță: „Va fi la capela…'

Citește și:„Ar fi vrut să se despartă și m-a întrebat mama cu cine mi-a plăcut să stau mai mult. Am spus tata. La 17 ani am întrebat-o pe mama: De ce ai stat?’. Trauma prin care a trecut Diana Dumitrescu, în copilărie

Am cunoscut un bărbat foarte matur, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ceea ce vrea să facă… un bărbat care domină fără să mă domine. A fost ceva de parcă l-am așteptat!

La început mă uitam la el și părea că îl cunosc de mult timp. A fost un sentiment straniu la început, pentru că atunci încerci să negi că se întâmplă asta, pentru că apare frica de a nu fi o imagine distorsionată, dar nu a fost așa și nu mi-a venit să cred', a spus artista în cadrul podcastului „TeAscult' cu Ilinca Vandici.

Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian: „Te sperie puțin că e…”

 Theo Rose este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține pe fani la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Cântăreața se afla în trafic când l-a zărit pe Anghel Damian în fața sa, aflat pe scuter. Atunci Theo Rose l-a filmat și a postat clipul video pe Instagram. „Îl vedeți pe ăsta cu scuterul? E bărbate-miu.(…) Așa-i place lui, să fie hipster. Te iubesc, tati!’a spus Theo Rose în timp ce îl filma pe Anghel.

Invitată în podcastul lui Anghel Damian, Theo Rose a vorbit despre relația cu iubitul ei și s-a declarat fascinată de acesta. E un om care mă fascinează. Îmi place să petrec timp cu el, să-l ascult vorbind despre absolut orice, învăț încontinuu. Faptul că a venit în viața noastră ceva la fel de nou pentru amândoi (că au devenit părinți -n.r.), ne-a echilibrat un pic.E minunat. Poate unora li se pare nebunie că nu mi-a fost frică nicio secundă. A fost o certitudine inexplicabilă că asta a fost ceea ce trebuia să se întâmple, ce trebuia să facem.

A fost așa din partea amândurora. Te sperie puțin că e chiar așa, dar așa a fost. Am făcut totul cu cea mai mare deschidere. Ne-am făcut viața repede așa cum amândoi aveam nevoie, poate pentru că a fost așteptarea lungă până acum.Nu sunt genul care să se arunce și să se înhame la un drum din ăsta imprevizibil. Nimeni nu avea garanția că vom funcționa împreună. Sunt cu picioarele pe pământ, dar de data asta am fost dați peste cap amândoi. Așa a vrut Dumnezeu, sunt entuziasmată de viața mea’, a povestit Theo Rose în discuția cu Ilinca Vandici.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton